Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (2709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.619
Cevap
376
Favori
2.301.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27072708270927102711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta tv aldım, miracast özelliğini kullandım telefondaki. Çok iyimiş gerçekten, tv den wireless ekran 'ı açıyorum telefon bağlanıyor, telin ekranı tamamen tv ye yansıyor sanki hdmi ile bağlamış gibi :)

http://www.wi-fi.org/discover-wi-fi/wi-fi-certified-miracast
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Geçen hafta tv aldım, miracast özelliğini kullandım telefondaki. Çok iyimiş gerçekten, tv den wireless ekran 'ı açıyorum telefon bağlanıyor, telin ekranı tamamen tv ye yansıyor sanki hdmi ile bağlamış gibi :)

evet mükemmel bir özellik ama bence bir eksiği var. görüntü aktarımı sırasında telefonun ekranı sürekli açık kalıyor. keşke ekran kapalı kullanılabilse ve komutları telefona değil de direk tv'ye verebilsek. biraz uçuk bi fikir ama yapılabilseydi bence çok büyük bir artı olurdu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

quote:

Geçen hafta tv aldım, miracast özelliğini kullandım telefondaki. Çok iyimiş gerçekten, tv den wireless ekran 'ı açıyorum telefon bağlanıyor, telin ekranı tamamen tv ye yansıyor sanki hdmi ile bağlamış gibi :)

evet mükemmel bir özellik ama bence bir eksiği var. görüntü aktarımı sırasında telefonun ekranı sürekli açık kalıyor. keşke ekran kapalı kullanılabilse ve komutları telefona değil de direk tv'ye verebilsek. biraz uçuk bi fikir ama yapılabilseydi bence çok büyük bir artı olurdu :)

TV desteklese neden olmasın Ama bu sadece yansıtma özelliği ilerde onu da yaparlar büyük ihtimalle. Fakat film falan izlerken ekranı kapatınca aktarım devam ediyor diye hatırlıyorum.

• Okullar kapandi kar tatili yüzünden benim yeğenlerim de erken geldiler :) ben g2 kullanıyorum şükür memnunum, Android 6 yi almayacağını biliyorum fakat ailemin geri kalanında 3 tane g3 kullanan var.. Eur ve taiwan romlari yüklü.. Hepsini bilgisayardan tek tek denetledim hepsinde 21A sürümü yüklü..

Android 6 çıkmadı daha değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosinan

quote:

Orijinalden alıntı: hsenx

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eucly79

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eucly79

D855 i anladım da 523 ne oluyor onu anlamadım? Flash tool 2014 le "D85530B_00_1217.kdz" sini indirip yüklemeyi denediniz mi

hocam telefonun arkasında yazanları okudum valla.Lg mobile support tool kurdum. orda sw sürümü D85520a diye geçiyor. model LG-D850PR Yazıyor. en son yazılım sürümü zaten telefonunuzda yüklü diyor.

Sanırım sizinki Porto Rico model olduğu için model no ne ise o yazılım gelince yükleyebileceksiniz. BenimkiD855 model olduğu için herhangi bir d855 yazılımı oluyor ister euro ister Arap farketmiyor. Sizinki sıkıntı olur model kodu farklı.

hocam bunları değiştirmenin bir yolu yokmu.ben türkiye romuna dönüştürmiyormuyum

hocam devamlı soru soruyorsunuz ama anlamadınız sanırım üsteki mesajda yazdım 866. sayfada flash tool ile son sürüm rom yükleme anlatılıyor ya yükleyin yada ellemeyin telefonu sonuçta telefonu hard brick yapma yani telefonun kapanıp bidaha açılmaması ve 500-800 TL arası masraf çıkmasına yol açar bu rom işleri dikkatinize

üstadım iyi hoş diyosunuzda benim anlamadığım tek şey lg nin sitesindeki türkiye başlığı altındaki romlardan hangisini indircem. d855 bir tane var diğerleri d855tr. tr ile bitenleri benim tele kurabiliyormuyum. daha yeniyim tam çözemedim yarın işe gidicem telefonu iyice ayarlamam lazım. lütfen bana hangi romu indireceğimi gösterin kurmasını ben yaparım.

541 TUR/TURKEY V20n LGD855TR
    542 6UR/TURKEY V20n LGD855TR

basında 6 olanlar 16 gb modeller içindir

http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=13992
    http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=13988

http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G3-Tutti-41.html

hocam benim cihaz D850PR 20A diye geçiyor. yani ben türkiye başlığında ki 541 TUR/TURKEY V20n LGD855TR 694 romunu kurabilirim dimi. o zaman indirmeye başlıyorum.

kura bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Holyhat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holyhat

927 kodlu hatayi veriyor google play indirmiyor yada cok gec indiriyor.on bellek ve verileri temizledim evet.

Ayrica sebeke full cekiyor -59 dbm 23 asu sebeke gayet iyi yani 3 g de ama internet e zayif giriyor.youtube falan gec aciyor videolari.donani. haberde seri dolasiyorum ama hberler falan zor geziyorum.sanki internet zayif cekiyor gibi.

Yanimdali yine avea hatli bir arkadaş var.lenovo p 70 kullaniyor.sebeke degerlerimiz ayni -59dbm 22 asu.o internete cayir cayir giriyor.

Yardimci olbilecek varmidir.

sim kartınız buyuk sım kartın kesılmıs halımı ? orjınal mıcro sımmı ?
    ılgısı varmıdır bılemıyorum ama ıstersenız Hard Reset deneyin ?

Evet kesilmis sim kart ondan oldugunu dusunmuyorum cunku 2 gun oncesine kadar iyiydi internet olayi akiciydi yani ama yinede yeni sim alcam zaten 4gvuyumlu değil mecbur degisecem simi yani.

Ayrica benim tel klon imei onunla ilgili olabilirmi acaba diye dusunuyorum ama 2 gun oncesine kadar bidey yoktu.12.4 gold.orj olayini yaptim zaten sebeke sorunu vardi 4.4.2 de iken duzelmisti cekim gucu falan iyiydi yani...

benim simde kesilmiş olanlardandı servise gittiğimde bu şekilde zor çeker telefon orijinal mikro alın denmişti orijinal mikro sim aldıktan sonra
    3 kademe çeken yerlerde artık 5 kademe full çekiyor onun için sordum

2 gün öncesine kadar sorun yok şimdi varsa IMEI ile ilgili değildir , 12.4 gold.orj olayı demişsiniz nedir bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

Okullar kapandi kar tatili yüzünden benim yeğenlerim de erken geldiler :) ben g2 kullanıyorum şükür memnunum, Android 6 yi almayacağını biliyorum fakat ailemin geri kalanında 3 tane g3 kullanan var.. Eur ve taiwan romlari yüklü.. Hepsini bilgisayardan tek tek denetledim hepsinde 21A sürümü yüklü..

Android 6 çıkmadı daha değil mi?

Eur için polonya android 6 rom çıktı
    taiwan için çıkmadı henüz

bölgeye göre rom takip sitesihttp://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G3-Tutti-41.html

android 6 kurulum anlatımı @Yazılımcı Online nın mesajındahttp://forum.donanimhaber.com/m_88464102/mpage_866/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam aslında sizin yanıldığınız konu sadece ekran süresine bakarak batarya kıyaslaması yapmanız.

mesela ben 6 saatlik kullanımda 4 saat ekran süresi alırım. foruma 4 saat ekran süresi aldım yazarım. siz 2 günlük kullanımda 2 saat ekran süresi alırsınız. aslında aralarında batarya performansı olarak çok fark yoktur ama ekran süresi 2 kat farklı olduğundan kendi bataryanızı kötü zannedersiniz. dediğim gibi ekran süresi batarya için tek başına kriter değil.

bir gün şunu yapın. şarjınızı fulleyin. sonra batarya bitene kadar telefonun ekranını kapatmayın. internette falan gezinin, video izleyin vs vs... şarjınız bitmeye doğru bakın kaç saat ekran süresi almışsınız. önemli olan budur. screen on time (ekran süresi) kıyaslamaları sürekli kullanım üzerinden yapılıyor çünkü. yoksa 100 saat bekleme süresi alan ile 10 saat bekleme süresi alanın ekran süresi bir olabilir mi ?

olmaz tabiki bende biliyorum ben kaba taslak kıyaslama yapıyorum detaya inmiyorum
    bu hafta sonu deneyim aslında video atayım fılım flan telefona durmadan acık kalsın ekran ne kadar verecek deneyım dediğin gibi

evet hocam. dediğim gibi 5-6 saat şarjda kalsın telefonunu batarya iyice dolsun etsin. sonra çıkarıp direk kullanmaya başlayın ta ki şarj bitene kadar. bakalım ne kadar ekran süresi alacaksınız. 4 saati geçerseniz sıkıntı yok. batarya performansınız fena sayılmaz demektir.

yalnız şuna dikkat edin. video açarken telefonunuzun parlaklık seviyesi otomatik olarak yükselir bazı uygulamalarda. o yüzden size tavsiyem boat browser üzerinden internetten dizi falan açın. ben ekran süresi testi yaparken ordan diziyi açıyorum koyuyorum kenara. sonra başka bi bölüm açıyorum. instagramda snapchatte falan geziniyorum ardından. taa ki şarj bitene kadar.

kabataslak kıyaslama olmuyor hocam yaptığınız . şeytan ayrıntıda gizlidir diye boşuna demiyorlar

vakıt oldumu clash of clans ve boom beach oynarım en fazla 10 dk kullanıyorum ekran 3g ve işlemci kullanıyor yanı
    ama sadece vıdeo acar parlaklıgı her zamankı gıbı %50 yaparsam bu sefer sadece işlemci ve ekran kullanılacak bu daha sağlıklı sonuç verir bence ?

hocam şahsi fikrimi sorarsanız oyun oynamadan test yapın. oyunlar işlemciyi aşırı ısıtıyor malum ve şarj tüketimini çok hızlandırıyor.

benim önerim şu ; fulleyin şarjı. forumda gezinin, tweet okuyun, instagrama bakın, whatsapp'tan yazışın, facebookta gezinin, dediğim gibi boat browser'dan dizimag'e falan girip dizi açın. ben ekran süresi testimde dönüşümlü olarak bu işlemleri yapıyorum. bunlar telefonu çok ısıtmayan işlemler olduğundan. sonra şarj yüzde 3e falan indiğinde bakıyorum ne kadar olmuş. en son 1 ay falan önce, en düşük otomatik parlaklık seviyesiyle 4 saat 30 dk almıştım. bu testi yüzde 50 normal seviyede 2-3 kere yaptım. hep 4 saat 10 dk oluyor.

ben video ile yapacam hocam testi atacam 2-3 film full şarjda %50 sabit parlıkla ekranı açık tut modu ile bu hafta sonu deneyecem
    bakalım 3 saati geçecekmi ekran süresi merak içindeyim

• kartalizma07 kullanıcısına yanıt
    Çıkamayacak bir şey yok üstadım. LG flash tool ile iki üç tık ile yüklenebiliyor. Hata yapabileceğiniz bir yer yok zaten.
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon singapur türkiyede kullanıyorum polonya için çıkan android 6 yüklü
  • hsenx kullanıcısına yanıt
    Vodafone geçtim üstadım. Bir iki güne aktif olacak. Yalnız şöyle, fenercell bile 128 kb sim kart verdi 4.5g destekli, vodafone hala 64kb sim kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Benim telefon singapur türkiyede kullanıyorum polonya için çıkan android 6 yüklü

Yuklemesine yukleyeyim ama ileride ara güncelleme alır mı, imei problemi olur mu, rootlu mu oluyor 6yi kurunca yoksa root iptal mi oluyor..

Tel benim olsa hic sorun degil ama 10 gun sonra gittiklerinde sorun çıkarırsa müdahale etmem zor, uzaktalar çünkü.. Galiba kendi ülke romlari ota dan gelince kurmaları daha mantıklı.. Başımıza iş almayalım şimdi :) güncelleme yaptırır sonra da verilerini yedekleyip hard Format attırırım, böylesi daha iyi gibi..

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Sizin değilse boşverin hocam.

Ama yine de cevaplayayım. O saniyeden sonra polonya için yayınlanan güncellemeleri alır telefon.
    Root gider.
    Imei gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Vodafone geçtim üstadım. Bir iki güne aktif olacak. Yalnız şöyle, fenercell bile 128 kb sim kart verdi 4.5g destekli, vodafone hala 64kb sim kartı.

Hadi bakalım Hayırlı olsun

bende geçen haftalarda yeni mikro sim kart aldım normalde kesilmiş kullanıyordum ama inan hiç sormadımda bakmadımda kac kb diye

öyleyse ayıp etmiş Vodafone kb konusunda şuraya yazsana bakalım ne diyecekler ? gerçi Vodafone Türkcell gibi sim kartta değiştirmiyor 4,5 G için anlayamadımhttp://forum.vodafone.com.tr/

• aklıma gelmişken sorayım.

dinlerken müziği değiştirmek için kısayol var mıdır? (ekran kapalı, tekrar açmadan olacak şekilde tabi)
  • hsenx kullanıcısına yanıt
    Değiştiriyor aslında. İlk eski sim kartı olanlarınkini değiştiriyor. Onun dışında mevcut sim kartlar 4.5 g destekli imiş zaten.
  • Arkadaşlar dikkatimi çekiyor. Telefonu cebimde uzun süre bırakıp bir anda tuş kilidini açınca şebeke hiç yok görünüyor bir anda hepsi birden doluyor çubukların. Sebebi7ne olabilir bunun?

• quote:

quote:

quote:

TV desteklese neden olmasın Ama bu sadece yansıtma özelliği ilerde onu da yaparlar büyük ihtimalle. Fakat film falan izlerken ekranı kapatınca aktarım devam ediyor diye hatırlıyorum.

Aylardır miracast kullanıyorum, maalesef ekranı kapatınca tvnin ekranıda kapanıyor, çok denedim, lakin şöyle bir güzelliği var, şarjı pek gitmiyor :)

Telefona root yapınca miracast özelliği çalışmıyor, keşke bu sorun olmasa rootlu olarak kullansam g3 ü

kingoroot yapan varmı aranızda, miracast özelliği çalışıyormu beraber, deneyen olursa bilgi verirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

quote:

quote:

Aylardır miracast kullanıyorum, maalesef ekranı kapatınca tvnin ekranıda kapanıyor, çok denedim, lakin şöyle bir güzelliği var, şarjı pek gitmiyor :)

Telefona root yapınca miracast özelliği çalışmıyor, keşke bu sorun olmasa rootlu olarak kullansam g3 ü

kingoroot yapan varmı aranızda, miracast özelliği çalışıyormu beraber, deneyen olursa bilgi verirse sevinirim.

küçük bir ek yapayım hocam. miracast kullanırken dediğiniz gibi ekran kapanınca tv de kapanıyor. ama telefon parlaklığını yüzde 0 a getirip daha uzun süre kullanabilirsiniz. televizyon ekranındaki görüntü telefonun parlaklık seviyesinden etkilenmiyor nasılsa :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

quote:

quote:

küçük bir ek yapayım hocam. miracast kullanırken dediğiniz gibi ekran kapanınca tv de kapanıyor. ama telefon parlaklığını yüzde 0 a getirip daha uzun süre kullanabilirsiniz. televizyon ekranındaki görüntü telefonun parlaklık seviyesinden etkilenmiyor nasılsa :)

Evet kardeş haklısın :)

Sen hangi romu kullanıyorsun kardeşim ve rootlumu acaba, ben polonya android 6 kullanıyorum şu anda, root yapayım diyorum ama bu seferde miracast çalışmayacak diye korkuyorum.

• 
Sayfa: önceki 27072708270927102711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.