Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (2626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.619
Cevap
376
Favori
2.301.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26242625262626272628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar turkbey06 hocamizin paylastigi temalar vardi kendisi ayrildi hangi sitede devam ediyo bilgisi olan varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g3 şuanda piyasadaki en iyi fiyat performans ürünüdür.
    Katılanlar seri bir şekilde +lasın bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: amb_drivers

quote:

Orijinalden alıntı: amb_drivers

Hocam v30b nin üzerine gene kendi romu flashlanıyor fakat daha düşük hiç bir rom flashlanmıyor.
    Sanırım yeni romdan düşük versiyona dönüşü engellemek için kilit falan var diye düşünüyorum.

Telefon sanırım brick oldu. Hiç bir şekilde tepkime vermiyor.
    Çözüm yöntemi hakkında bilgisi olan varmı?

aynen öyle brick oldu yardımcı olucak bi arkadaş var mı ?
  • Alehar kullanıcısına yanıt
    https://www.virtualbox.org/wiki/Mac%20OS%20X%20build%20instructions

pratik gelir mi size bilmem ama virtualbox ile içinde bir windows 7 çalıştırın. aklınıza gelebilecek çoğu şeyi yapabilirsiniz sanıyorum ki. linux dağıtımlarında epey işimi görüyordu.

edit: şurada da os x içine windows 10 kurulumu anlatılmış. denemenizi öneririm.
    http://osxdaily.com/2015/03/25/install-run-windows-10-mac-virtualbox-os-x/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 4 Ocak 2016; 21:53:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

o değil de G4 'e bile daha 6,0 dağıtıma başlamamış tam olarak polonya romu var sadece onlarda da. Ben Tamamen dağıtıldı sanıyordum. TR cihazlar hala lolipop'da. Dünkü arkadaş ben 6,0 kullanıyorum güncelleme geldi bize deyince dalga geçiyorum sanmıştı meğer ondanmış

G4 polonya romu sorunluydu ayrıca. Bizimki 6.0 ile taş gibi oldu bildiğin. Geçici root edip reklam engelleme ve ses yükseltmeyi de yaptım. Bir de şu sanal tuşlar küçülse başka bişey istemez Sd kartı telefon hafızası yapma durumu onlarda ne durumdadır bilmiyorum ama g4 de de aynı olma ihtimali yüksek.
  • Marshmallow guncellemesi Turkiyeye ne zaman gelir, bir tahmini olan var mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theman32

Arkadaslar merhaba. Bir sorum olacak. Konunun G3 ile alakasi yok ama burada deneyimlerinizden faydalanmak istedim. Konu gene bir LG telefon ile ilgili. LG 4X HD P880 bir telefonum vardi. Ekranda sadece S/W Upgrade Please wait while upgrading yazisi var. Simdi Bu LG Flash Tool ile bunu kurtarabilir miyim sizce? Bu telefon icin olan driveri yukledim ve taktigimda LGE Mobile USB Serial Port COM3 ve LGE Mobile USB Modem olarak goruyorum Device Manager altinda. Illa ki LG P880 mi yazmasi gerekiyor? Yardimci olursaniz sevinirim.

LG flashtool ile kurtarabilirsin. http://lg-phone-firmware.com/

Islemlero falan yapti en sonunda da server a baglanamadi dedi. Sonra tekrar deneyin yazdi. Bu arada telefonda o yazi kayboldu ve renk gecisleri olan ama hicbirsey gorunmeyen bir ekran geldi. Dedim herhalde duzeldi birseyler oldu. Bu arada bataryasi takili olmadan bagladim cunku bataryasi olmus. :) Bu hata ne acaba? Bilginiz var midir?

• Yardım Lütfen...

1yıldır tlf kullanıyorum.409 serisi,Lg g3 ekranı değişmişti 2 ay önce İst. Bilişim servisinde. Servis sonrası 1 kere yakınlık sensörü arıza yaptı.arama esnasında ekran kararıyor ve arama kapatılamıyordu,servise götürdüm .sensörü temizleyip geri verdiler.sorun kalmamıştı.bugün maalesef gene başladı aynı sensör sorunu.servise götürmeden bu sorunu çözme imkanım varmı?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba. Bir sorum olacak. Konunun G3 ile alakasi yok ama burada deneyimlerinizden faydalanmak istedim. Konu gene bir LG telefon ile ilgili. LG 4X HD P880 bir telefonum vardi. Ekranda sadece S/W Upgrade Please wait while upgrading yazisi var. Simdi Bu LG Flash Tool ile bunu kurtarabilir miyim sizce? Bu telefon icin olan driveri yukledim ve taktigimda LGE Mobile USB Serial Port COM3 ve LGE Mobile USB Modem olarak goruyorum Device Manager altinda. Illa ki LG P880 mi yazmasi gerekiyor? Yardimci olursaniz sevinirim.

Islemlero falan yapti en sonunda da server a baglanamadi dedi. Sonra tekrar deneyin yazdi. Bu arada telefonda o yazi kayboldu ve renk gecisleri olan ama hicbirsey gorunmeyen bir ekran geldi. Dedim herhalde duzeldi birseyler oldu. Bu arada bataryasi takili olmadan bagladim cunku bataryasi olmus. :) Bu hata ne acaba? Bilginiz var midir?

Böyle bir şeyi hiç tecrübe etmedim vallahi ne desem yalan olur :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

o değil de G4 'e bile daha 6,0 dağıtıma başlamamış tam olarak polonya romu var sadece onlarda da. Ben Tamamen dağıtıldı sanıyordum. TR cihazlar hala lolipop'da. Dünkü arkadaş ben 6,0 kullanıyorum güncelleme geldi bize deyince dalga geçiyorum sanmıştı meğer ondanmış

G4 polonya romu sorunluydu ayrıca. Bizimki 6.0 ile taş gibi oldu bildiğin. Geçici root edip reklam engelleme ve ses yükseltmeyi de yaptım. Bir de şu sanal tuşlar küçülse başka bişey istemez Sd kartı telefon hafızası yapma durumu onlarda ne durumdadır bilmiyorum ama g4 de de aynı olma ihtimali yüksek.

V10 'da gözüm vardı ama konularına uğradım onlar da batarya konusunda aşırı derecede şikayetçi. Onu bunu kapatacaksam ne işe yarayacak bu telefon diyorlar. Sanırım Lg nin batarya konusunda en sorunsuz cihazı G2 'ydi sonra 2k ekran ile bozuldu bu düzen. G5 için 4K diyorlar inşallah böyle aptalca bir hataya düşmezler. Alacağımdan değil de alanların canı çok yanar Çok sağlam bir FHD ekran ile işi halledebilirler aslında 2k 4k diye tutturmak yerine. Hadi 2k olacaksa da az enerji harcayan bir çözümü yok mu bunun Sırf RGB led olsa mesela amoled gibi de sorunlu olmasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

quote:

quote:

quote:

amaoğulları lg g3 alıyorum sanırsam 4.4.2 sürümü ilemi kutudan çıkıyor

Son sürüme günceller otomatik 5.0 lollipop v20n hocam son sürüm.

Kardeşim bana bir yardım et kafayı yicem ya ben anlamıyorum siz gibi bu işten lakin şimdi g3 aldık hiç oyun oynanmıyacak hiç ama hiç günlük sözlük forum face naturel dolaşsak %50 parlaklıkta yada otomatikte telefonu fazla kurcalamasak şarj 1 gün gidiyormu bak tekrar söylüyorum telefonda oyun oynamam oynanmaz yani telefon işlem içindir oyun için değil sen hangi sürümü kullanıyorsun5.0 lolipop en iyi sürümmü bir takım kişiler 6.0 bilmem ne diyor nedir bu durum şimdi cihazı 0 aldık diytelim var gerisini sen getir bir yardımcı ol bana ya

Hocam şuan bence en iyi 6.0 ama türkiye cihazlarına daha gelmedi bilgisayarın varsa çok kolay 6.0 yaparız pm atarsın anlatırım. Şuan en kötü sarj lollipop ile gidiyor ama oyunsuz sıfır telefonda günlük rutin kullanımda 5 saat ekran süresi alırsın otomatik parlaklıkta ve wifi ile. 3g ile biraz daha düşer. Günü çıkartırsın mesela ortalama eski telefonlarından günlük ne kadar ekran süresi alırsın ona göre düşün. Performans olarak herşeyi çok rahat yaparsın hiç takılma bile yaşamazsın. Kamerasını anlatmama gerek bile yok bence profesyonel fotoğraf işiyle uğraşmıyorsan çok iyi zaten profesyonel fotoğraf ile uğraşıyorsan şuan hemen hemen hiçbir telefon bi canon, nikon kameraları gibi performans vermez zaten öyle bisey olsa bu markaların firmaların kamera çıkarmasının bi anlamı yok adamlar akıllı telefon işine girer
    Pişman olmayacağım bi telefon zaten bildiğim kadarıyla ilk 2 hafta memnun kalmazsan iade hakkın oluyor tam net bilgim yok ama öyle birşey olduğunu okumuştum. Başka sormak istediğin varsa sorabilirsin musaitken rahat rahat cevap vereyim.

iyiki varsın dostum çok sağol

Şimdi 6.0 güncellemesi dedin telefona gelmedi yani tr'ye gelmedi avrupada şu an, 5.0 lolipop 4.4.2 den daha fazla şarj harcıyor demişsin, hımm bak kardeşim ben telefonda oyun oynamıcam evde konsol var yaş olmuş 32 ne edelim oyunu benim işim günlük dışarda faceye ara sıra bakma bir kaç foto çekme internetede girmem zati, youtubeda bir kaç video izlemek 3g konusunda ise dıışarda wifi olan mekanlara gidiyorum zaten, eee evdede kablosuz modem var uzaktan bağlanırım tabi, inan titanyum rengini çok sevdim siyah olanı yani,, gold ve beyaz benlik değil ,ekranıda 5.5 ınch büyük tel ,ısınma felan yaşamam değilmi ? özellikle video izlerken, atıyorum 1,30 saatlik bir film izledik şarj ne kadar biter hocam ,yani kısaca % 100 şarj ile, 1.30 saatlik bir video izlesek youtubedan ne kadara iner şarj

Pm atar mısınız en iyisi whatsapptan yazayım rahat rahat aklınıza gelen herşeyi sorarsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle bir şeyi hiç tecrübe etmedim vallahi ne desem yalan olur :D

Tesekkur ederim yardim icin. :) Bu aksam birkac kez daha deneyecegim. Yapilmayacak gibi ise 30-40 lira verip batarya almak istemiyorum ama bataryasiz da bazi islemleri yapmak saglikli olmayabilir. Bilemedim simdi ama denemeye devam. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Marshmallow guncellemesi Turkiyeye ne zaman gelir, bir tahmini olan var mi ?

twitter dan sormuşlardı marta gelecek diye bilgi vermiş Lg
  • quote:

3 4 kere test yapmışımdır şimdiye kadar. Güncellemelerde, İşletim sisteminin performansını ölçmek için o da, soğuk kompress jel üzerine telefonu koyup yaptığım testte 54-55 bin puan aldım antutu'da. Lolipop geldiğinde yaptığım testte yine aynı ortamda yaptım testi, 44-47bin puan almıştım.

Testlere çok takılmayın. Sentetik testler sidik yarışından başka bir şey değil. Aynı şey ekran süresi görüntüleri için de geçerli. Yüksek puanlar almak egomuzu yumuşatsa da günlük ihtiyaçlarımıza cevap veriyorsa telefon daha ne istiyoruz. :) Masaüstü işlemcilerde de çok var bu testler, adam sıkıştırma testinde diğer işlemciden 3 sn daha hızlı diye 500tl ekstradan veriyor. 3sn geç bitsin ne olacak, önemli olan mimari ve işlemcinin stabil olarak uzun süre performans sunabilmesi.

Lolipop varken telefondan soğumuştum gerçekten. Artık işlemcide sorun var herhalde diyordum kendi arayüzü falan o kadar gecikmeliydi ki. 4 çekirdek bile yetmiyor herhalde artık derken 6.0 geldikten sonra telefon çağ atladı resmen. İlk defa bu kadar sorunsuz bir rom çıkarttı herhalde LG birde G2 nin JB 'i iyidi herhalde ya da kitkat 'ı sanırım. Ama lolipop rezaletinden sonra böyle bir güncelleme görünce 2015 in sonun gününde 2015 senesine damga vuracak övgüleri alan firma oldu LG hatta 2016 da bir güncelleme ile kullanıcılarını ilk defa bu kadar mutlu etmiş bir marka özelliğini bile alabilir

Dün G4 olan bir arkadaşla aynı masadaydık. Fotoğraf kalitesi çok güzel gerçekten hep bahsettiğim gibi. Özenmedim değil telefona imkanım olsa da g3ü satıp alsam, lakin gereksiz masraftan öteye de gitmeyecek. Şu an g3 o kadar iyi oldu ki stock haliyle bile hoşuma gidiyor telefon. Rootlu programlarım olmasa rootlamam bile ve uzun yıllar yazılımsal olarak öksüz kalmadıkça kullanılacak bir telefon bana göre eğer oyunla falan çok işiniz yoksa. Keşke LG bir sonraki genel güncellemeyi de verse bize %99 vermeyecek ama verirse efsane olur orası da bir gerçek :)

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

Hocam
     ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: hsenx

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Marshmallow guncellemesi Turkiyeye ne zaman gelir, bir tahmini olan var mi ?

twitter dan sormuşlardı marta gelecek diye bilgi vermiş Lg

Tesekkurler, cok gec geliyormus ya

• cihazı bataryasız nasıl bağlıyorsunuz arkadaşlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kullanici852

arkadaşlar telefonda resimde gördüğünüz gibi orta kısımda dokunmatik sorunu oluştu. enine boyama yapmadı dikine ise sorun yok gibi, ayrıca alt kısımda çatlama var. lg türkiye garantili föndersem değişim olurmu
     ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

LG TR garantili ise 6 ayı geçmemişse cihaz bire bir değişim isteme hakkınız var ayıplı mal kategorisine girer. Fakat paralel ithalat ise bu 6 ay kuralına pek takmıyorlar genelde paneli değiştirirler.

Panel değiştirilmesi pek sağlıklı değil ilerde ekran atmaları yaşanabilir. Şöyleki bu panelin değişmesi için ısıtılarak ekranın çıkarılması lazım,. Yapıştırıcı bir kere hasar gördü mü ilerde ekran şişmesi yaşanabiliyor. Arkadaşlarımın başına geldi. Sadece panel yerine kasanın tamamen sıfır olarak değiştirilmesini talep edin baskı kurun. LG TR ise zaten %100 kasa değişimi yapar hiç uğraşmaz bu panel sökme işlemi ile.

telefon lg tr garantili 8 ay oldu :D ama değişim istesem ne cavap verirler acaba :D

• quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

cihazı bataryasız nasıl bağlıyorsunuz arkadaşlar

Bataryasız nereye bağlıyorsun hocam bataryasız bağlanır mı telefon gelen akım nereye gidicek

• quote:

quote:

Bataryasız nereye bağlıyorsun hocam bataryasız bağlanır mı telefon gelen akım nereye gidicek

Konuyu gordunuz mu bilmiyorum ama ben LG 4X HD telefonumu kurtarmaya calisiyorum. :) Bataryasi olmus durumda. Batarya olmadan PC'ye bagladigimda direk S/W Upgrade yazisi geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Konuyu gordunuz mu bilmiyorum ama ben LG 4X HD telefonumu kurtarmaya calisiyorum. :) Bataryasi olmus durumda. Batarya olmadan PC'ye bagladigimda direk S/W Upgrade yazisi geliyor.

batarya olmadan demiyelim şuna.cihazda batarya vardır yıpranmışsa da en %10'luk bir ömrü direnci vardır.Yoksa pil takmadan cihaz çalışmaz ki! O olay laptoplarda bataryasız elekrik fişini takarak olur da..Kafam iyice karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 4 Ocak 2016; 23:44:32 >

• 
Sayfa: önceki 26242625262626272628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.