Bildirim
LG G3 Ekran Parlaklığı Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
LG'lerde hidden menu olur. Telefon modeline göre değişir. Kendi telefon modelinize göre nasıl hidden menuye girilir buradan araştırın. Daha sonra hidden menuye girince "Thermal Daemon Mitigation Off" kısmına gelin ve oradaki anahtarı değiştirin. Bir daha ısınınca cihazınızın performansı düşmez ve ekran parlaklığı azalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 14 Temmuz 2014; 23:35:48 >_____________________________ -
Ardından cihaz 80 dereceleri vurur hiçbir koruma olmadığı için yanar en iyi ihtimalle ekranda lekeler oluşur. _____________________________ Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX -
quote:
Orijinalden alıntı: thestell
Ardından cihaz 80 dereceleri vurur hiçbir koruma olmadığı için yanar en iyi ihtimalle ekranda lekeler oluşur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: thestell
Ardından cihaz 80 dereceleri vurur hiçbir koruma olmadığı için yanar en iyi ihtimalle ekranda lekeler oluşur.
Hocam neden böyle dediniz? Diğer tüm modellerde böyle bir kısma mevcut değil._____________________________ -
2 bin lira para vermişsin tehlikeli şeylerlen uğraşma yazıktır günahtır _____________________________ -
Bende LG Optimus G Pro var. Aynı işlemi yapılı ne 80 dereceyi vuruyor ne de ekranda leke oluyor ki G3'ün işlemci mimarisi daha gelişmiş. XDA'da da yaşayan görmedim. Cihazın ısınması dışında bir sıkıntı yok. Kısıtlı kullanmak sizin elinizde ya da kısıtsız. _____________________________ -
Bende bu telefonla öylesine takılırken ısınma sorunu sadece bende mi var diye düşünüyorum . Şuan son çıkan güncellemeyi yapıyorum bakalım artık _____________________________ iPhone 6 Plus / PlayStation 4 / Formula 1 -
3845#*855#
en alttan Thermal Daemon 'u OFF yap. Telefonun yanmaz tüm LG cihazlarda aynı özellik var.
Bu arada bu özellik aynı zamanda işlemci hızını düşürüyor. Yani telefonun hızlanır OFF yaptığın taktirde.
Hayırlı olsun bu arada_____________________________ -
ya sanki diğer telefonlarda böyle bişe var kapat gitsin nolacak _____________________________ Iron Maiden -
Lg g3 aldim kuzendede var onun beyaz lari daha net bem beyaz cikiyo ekranda bende soluk neden bole
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X