Bildirim
Lg g3 dokunmatik çalışmıyor acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
upup -
upupupupup -
Aynı sorun şuanda bende de var kardeşim ne yaptın çözüm bulabildiysen acil bilgi vermeni rica ederim -
Hocam hard reset attım olmadı flash tool la stock rom attım olmadı 50 kere hidden menuden aynı işlemi tekrar yaptım (touch firmware update) hiçbiri sorunu çözmedi servise yolluyorum artık hocam benden çıktı iş sanırım -
Herseyi yap calismaz. Touch firmware dokunmatik icerisinde gomulu vaziyette oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: astin1327
Hocam hard reset attım olmadı flash tool la stock rom attım olmadı 50 kere hidden menuden aynı işlemi tekrar yaptım (touch firmware update) hiçbiri sorunu çözmedi servise yolluyorum artık hocam benden çıktı iş sanırım
Benimkide servise gitti birde paralel ithalat inşallah sorun çıkarmazlar, yakınlık sensörüde kasa değişimi için garantiye verdikten sonra başlamıştı -
hocam benim de kasa değişmişti önceki gittiğinde ondan sonra oldu yakınlık sensörü sorunu ben de servise bi türlü gönderemedim sonuçlandığında buraya yazar mısınız -
Kardeşim benimde hidden menu başıma bela oldu ekran dokunmatik gitti aynı senin olay sen ne yaptın yardimci olurmusun
quote:
Orijinalden alıntı: Karadeniz 55
Kardeşim benimde hidden menu başıma bela oldu ekran dokunmatik gitti aynı senin olay sen ne yaptın yardimci olurmusun
Ben de çözüm bulamadım servise verdim hallettiler evobt garantiliydi
teknik arıza kardeşim burdan çözebileceğin donanımsal bir sorun değil ekran tamamen değişecek büyük ihtimalle -
aynı sorun başıma geldi orjinal ekran taktım
basmayan yerlere cakmak mayatosu varsa onunla elektirk verin bi ihtimal düzelme ihtimali var
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistem arayüzü yanıt vermiyor ne demek
- iphone arka kamera ters çekiyor
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- internetsiz radyo dinle
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- samsung a25 ne zaman çıktı
- snapdragon 8 elite kullanan telefonlar
- s25 ultra yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X