Şimdi Ara

Lg g3 dokunmatik çalışmıyor acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakınlık sensöründeki sorun nedeniyle hidden menu den touch firmware update yaptım ve şu an dokunmatik çalışmıyor ne yapmalıyım

• upup
  • upupupupup
  • Aynı sorun şuanda bende de var kardeşim ne yaptın çözüm bulabildiysen acil bilgi vermeni rica ederim
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Hocam hard reset attım olmadı flash tool la stock rom attım olmadı 50 kere hidden menuden aynı işlemi tekrar yaptım (touch firmware update) hiçbiri sorunu çözmedi servise yolluyorum artık hocam benden çıktı iş sanırım
  • Herseyi yap calismaz. Touch firmware dokunmatik icerisinde gomulu vaziyette oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astin1327

Hocam hard reset attım olmadı flash tool la stock rom attım olmadı 50 kere hidden menuden aynı işlemi tekrar yaptım (touch firmware update) hiçbiri sorunu çözmedi servise yolluyorum artık hocam benden çıktı iş sanırım

Benimkide servise gitti birde paralel ithalat inşallah sorun çıkarmazlar, yakınlık sensörüde kasa değişimi için garantiye verdikten sonra başlamıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    hocam benim de kasa değişmişti önceki gittiğinde ondan sonra oldu yakınlık sensörü sorunu ben de servise bi türlü gönderemedim sonuçlandığında buraya yazar mısınız
  • Kardeşim benimde hidden menu başıma bela oldu ekran dokunmatik gitti aynı senin olay sen ne yaptın yardimci olurmusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz 55

Kardeşim benimde hidden menu başıma bela oldu ekran dokunmatik gitti aynı senin olay sen ne yaptın yardimci olurmusun

Ben de çözüm bulamadım servise verdim hallettiler evobt garantiliydi

• teknik arıza kardeşim burdan çözebileceğin donanımsal bir sorun değil ekran tamamen değişecek büyük ihtimalle
  • aynı sorun başıma geldi orjinal ekran taktım

basmayan yerlere cakmak mayatosu varsa onunla elektirk verin bi ihtimal düzelme ihtimali var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.