Şimdi Ara

Lg G3 Beat alıcam arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lg g3 beat alıcam ama kararsızım 1000 liradan fazlaya cıkamıyorum bütçeme görede uygun tamam asus zenfone 5 casper via v8-c general mobile discovery 2 var ama kaliteli degil lg g3 beati teknosada denedim güzel geldii sizce siz nediyorsunuz ne öneriyorsunuz

özellikler
    -1,2 ghz snapdragon 400 işlemci
    -1 gb ram
    -2540 mah batarya
    -5 inç ekran
    -4,4 kitkat android l alıcak
    fiyat 999 tl quickwindow kılıf hediyeli
    -g3 tasarımı aynı

• emir1391 E kullanıcısına yanıt
    Biraz daha ekle paralel ithalat G2 al, hatta kredi kartı kampanyalarıyla 1000 TL'ye bile alabilirsin. n11.com'da 111 TL'lik Cardfinans puan kampanyası var. Telefon 111 TL puan ile 1000 TL civarına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 21 Ekim 2014; 15:29:23 >
  • Ben kardeşime 2gun önce g2 aldım . 1114satis fiyatı vardı 110tl n11 indirimi 11tl üyelik indirimi 15tl avantajix = 978tl ye geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş o indirimleri nasıl alıon ve hangi magzadan aldın n11
  • android L alacagı nerde yazıyor
  • bencede g2 al işini görür.
  • G2 almak en mantıklı seçim olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her Lg almak isteyene git G2 al demek zorundamısınız? Belki bunun tasarımını daha çok beğendi bunu istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Her Lg almak isteyene git G2 al demek zorundamısınız? Belki bunun tasarımını daha çok beğendi bunu istiyor.

Katılıyorum, belki verebilecegi 200-300 Tl daha yok ve beat'i 800 Tl ye kapatabiliyor, belki micro sd destegi istiyor, belki daha ucuza G3 arayüz istiyor, belki 5' den buyuk telefon istemiyor. 750-800 TL fiyat bandında bulunabilirse uygun bir telefon olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Her Lg almak isteyene git G2 al demek zorundamısınız? Belki bunun tasarımını daha çok beğendi bunu istiyor.

Katılıyorum, belki verebilecegi 200-300 Tl daha yok ve beat'i 800 Tl ye kapatabiliyor, belki micro sd destegi istiyor, belki daha ucuza G3 arayüz istiyor, belki 5' den buyuk telefon istemiyor. 750-800 TL fiyat bandında bulunabilirse uygun bir telefon olabilir.

insanlar tasarıma değilde donanıma daha çok baktığı için g2 diyor.Yoksa beatın tasarımı daha hoş ama g2 de içi dolu dolu

• LG garantili 799 TL ye düserse alırım.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_98687930/f_//tm.htm#98687930

yorumlarınızı bekliyorum. g3 beat iile g2 arasındayım şuan ram yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: msy2012

http://forum.donanimhaber.com/m_98687930/f_//tm.htm#98687930

Bu saatten sonra 1GB RAM'li Android cihaz o paraya alma bence bütçen yeterse G2 al yetmezse VIA V8c al. 840-899 TL arası fiyatı var cihaz da gayet iyi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: msy2012

http://forum.donanimhaber.com/m_98687930/f_//tm.htm#98687930

G2 daha mantikli g3beatin donanimina gore fiyati fazla.

• G2 nin arayüzünü beğeniyorsanız ve üstüne birazdaha koyabiliyorsanız g2 alın. Ama 1 gb ram 8gb hafıza bana yeter g3 ün arayüzü ve tasarımını begendiysen g3 al. Oyun dışında pek farkı olmaz.
    Benim şahsi fikrim g2 nin içi çok karışık çok renkli gercekten çok soğutuyor beni o telefondan o arayüz. G3 ün arayüzü g2 ye gelse süper olur. Pek arastırmadım belki bi güncellemeyle gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bence al ben almanı öneriyorum çünkü bir ay içerisinden bende aldım mağazalrda fazla bakma imkanı olmadı komşumuzun telefonu lg g3 beat çok memnun olduğunu söyledi izin isteyereke tefelofun heryerine baktım ve memnun kaldım boyut olarakta iyi bence almalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.