Bildirim
LG G3 BEAT HAKKINDA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilen yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: msy2012
bilen yok mu?
sa kardesim ben lg g2 mini kullaniyorum 1gb ramle cok rahat idare ediyorum lg arayuzu kitkatla birlesince inan yetiyor bu telefonlarda samsunglardaki gibi mesela s3 touchwiz arayuzu telefon rami asla sismez bence al ben 4 aydir kullaniyorum daha 1 kere ramden sikayet etmedim android L yide alcaz kebap kebap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ve kobranın ağzında son kez renk değiştiriyor bukalemun.
-
Aslında LG G2'de alabilirim ama hem G3'ün bazı özellikleri olduğu için ve fiyatı daha uygun olduğu için arada kaldım. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: msy2012
Aslında LG G2'de alabilirim ama hem G3'ün bazı özellikleri olduğu için ve fiyatı daha uygun olduğu için arada kaldım.
kardesim lg g2 de kronik sorunlar mevcut ana basliginda da belirtmisler bi tanesi sarı le bi taneside ısınma sorunu bence bunları bir dusun derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ve kobranın ağzında son kez renk değiştiriyor bukalemun.
-
G2 miniye 5.0 verilmeyecek. G3 mini de pek farklı degil 1 gb ram falan 2015e giricez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX -
Valla bende bunu alacağım herhalde. Çek falan 760 TL n11 de. G2 al diyecekler ama bu g3 beat Türkiye garantili.G2 için dedikleri fiyat ithal garantililer için. Onlarda resmi olsa arada baya fiyat farkı var. Moto G mi 550 tlye vereceğim. 200 daha koyup Türkiye garantili bu telefondan alacağım inşaallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
tamam gelen yorumlara göre biraz daha para koyup g2 veya s4 alacağım g3 beati eledim. _____________________________ -
bi arkadaşım note 3 neoyu 700 liraya veririm dedi tek sorunu çerçevede çizikler vs olması telefon 1,5 yıl garantili 2,5 yıl sigortalı ne dersiniz? _____________________________ -
Al g2 boşver beati
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı