Şimdi Ara

lg g3 64 bit destekliyor mu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 64 bit detekliyor mu.. şimdi lg g3 32 gb almak mantıklı mı ? yoksa 64 bit destekleyen telefonları bekliyim mi.? lg g3 alsam pisman olurmuyum acaba

• Hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteklemiyor. Sanırım snapdragon 810 ile birlikte gelecek. Onu da g4 te görür müyüz bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır...

s615 ler desteklıyor suan snapdragonlarda...

bıde note4 desteklıyor bıldıgım androıd tarafında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

hayır...

bıde note4 desteklıyor bıldıgım androıd tarafında.

Note4 un S805 islemcinde 64 bit destegi yok.Su an piyasada 64 bit destekli telefonlar var ama ust seviye islemci olarak s810 ile gelecek

• emre4335 kullanıcısına yanıt
    S805 lısıne demedım kı zaten

octa core olanına dedım. 64 bıt desteklı dıye

quote:

anlasılayım octa core yazmayayım dıye belırtmıstım ama
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam haklısınız exynos 5433 lüsünü düşünemedim.Güzel CPU ama şahsen S805 lü versiyonuna tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    S810 dan bıle daha ıyı durumda gorunuyor suan.
    S810 cıksın bakalım ama revıze 810 mu ne cıkartıcakmıs belkı o yakalar.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Revize 810 dediğiniz Krait çekirdekli versiyonu galiba hocam.
  • Şuan tr de satılanlar arasında sadece note 4 destekliyor diye biliyorum. Dogru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

Şuan tr de satılanlar arasında sadece note 4 destekliyor diye biliyorum. Dogru mudur?

Şuan için 64 bit destekleyen ilk android cihaz Note 4, "ancak" note 4 doğan görünümlü şahin gibi şuan :) 64 bit destekli gözükmesine rağmen cihaz 32 bit ile çalışıyor. 64 bit desteği Android L (Lollipop) ile geleceği daha önceden açıklanmıştı. Ayrıca Note 4'ün Snapdragon 805 ve Exynos 5433 işlemci seçenekli 2 versiyonu bulunuyor. Bu iki versiyondan sadece Exynos 5433 işlemcili Galaxy Note 4 64 bit desteğine sahip olacak. İyi yanı şu, Türkiye'de satışa çıkacak model Exynos 5433 işlemcili model.
  • Bir telefon 64 bit olunca ne oluyor? Daha mı hızlı oluyor, pili bitmiyor mu ya da kırılmaz mı oluyor??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarlardan sonra 32bit den 64bite telefonlarda geçiş başladı 2015 sonuna kadar tüm telefon üreticileri amiral gemilerini 64 bit desteği ile çıkaracaklardır ama önemli noktalardan biride pil alanında telefonlarınbataryaları gerçekten çok zayıf kullanıcıları tatmin edici seviyede değil 64 bit gerçekten baya hızlı bir deneyim olacaktır fakat arkadaşlar en önemli iki nokta var gelişmesi gereken pil ve işlemcilerin ısınma problemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

Şuan tr de satılanlar arasında sadece note 4 destekliyor diye biliyorum. Dogru mudur?

Şuan için 64 bit destekleyen ilk android cihaz Note 4, "ancak" note 4 doğan görünümlü şahin gibi şuan :) 64 bit destekli gözükmesine rağmen cihaz 32 bit ile çalışıyor. 64 bit desteği Android L (Lollipop) ile geleceği daha önceden açıklanmıştı. Ayrıca Note 4'ün Snapdragon 805 ve Exynos 5433 işlemci seçenekli 2 versiyonu bulunuyor. Bu iki versiyondan sadece Exynos 5433 işlemcili Galaxy Note 4 64 bit desteğine sahip olacak. İyi yanı şu, Türkiye'de satışa çıkacak model Exynos 5433 işlemcili model.

Şu an 64 biti destekleyen sadece Samsung Note 4 değil, kullandığım Huawei G7 de 64 bit işlemciye sahip, hatta Samsung A5, Htc 820 de 64 bit işlemcili.

• 64 bitin kısa vadede pek bir avantajı yok o yüzden beklemenin bir anlamı yok. 64 bit sadece 4 GB ve üstü RAM e izin veriyor ama bence 3 GB şu an için yeterli. 64 bit programlar zaten hemen çıkmaz. Masaüstünde bile kullandığımız çoğu program 32 bit hala.
  • Lgnin mevcut hicbir modeli suan icin desteklemiyor 64 bit.

• Mobil alemde 64 bit gerektirecek bir durum yok şimdilik acele ettiler bu konuda .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.