Şimdi Ara

LG G3 16GB Android 6 Marshmallow kurulumu, artı ve eksiler ilk mesajda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
14.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turqyy

Hocam dediginizi yapamadim galeriye girince hata felan vermedi dosya yoneticisi felan acilmadi ya

Şöyle dene, marketten es dosya yöneticini indir ve açınca üstte anlattığım olayı yap
  • Hocam es dosya yöneticisini yükledim dediğiniz gibi bişey yine çıkmadı yalnız yazdığınıza baktım hafıza kartının ismini tıkla felan demişsiniz. Ben hafıza kartı kullanmıyorum ki whatsapp fotoğrafları telefon hafızasına kaydoluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim soruna da bi derman buluverin çok kötü bişey whatsappı çok aktif kullanıyorum fotoğrafları orada göstermemesi dezavantajın dibi.

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Hocam dediginizi yapamadim galeriye girince hata felan vermedi dosya yoneticisi felan acilmadi ya

Şöyle dene, marketten es dosya yöneticini indir ve açınca üstte anlattığım olayı yap

iyi akşamlar lg g3 855 32 gb telefon var klon imei... 6.0 geçersem imei uçma yada veri bağlantısı kaybetme gibi birşey yaşarmıyım acaba 6.0 geçip şebeke alamayan çok kişi varmiş diye duydum özellikle klon imei telefonlarda hayırlı akşamlar

Orijinalden alıntı: ucankedi

quote:

quote:

iyi akşamlar lg g3 855 32 gb telefon var klon imei... 6.0 geçersem imei uçma yada veri bağlantısı kaybetme gibi birşey yaşarmıyım acaba 6.0 geçip şebeke alamayan çok kişi varmiş diye duydum özellikle klon imei telefonlarda hayırlı akşamlar

imei efs yedeği alıp yükleyebilirsin ama garanti veremem maalesef, yükle derim ama ime uçma ihtimali çok yüksek kardeş, ne diyeyim, tek çare efs yedeği alıp öyle yüklemen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucankedi

quote:

quote:

imei efs yedeği alıp yükleyebilirsin ama garanti veremem maalesef, yükle derim ama ime uçma ihtimali çok yüksek kardeş, ne diyeyim, tek çare efs yedeği alıp öyle yüklemen

5.0 gecerken imei kalmıştı herhangibir sıkıntı yaşamadım sebekede ama bundan korkuyorum açıkçası geçmekte istiyorum bir yandan ne yapacam bilemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Bu arada android 6 yüklü general mobile 4g telefonda, belleği dahili olarak biçimlendir diye bir seçenek var. Bizde yok. Herhalde buradan yapılıyordu hafızayı birleştirme

Ayarını buldum deneyeceğim şimdi :D

Nerden buldun hocam ayarı ben o kadar baktım bulamadım. Sen mi bir yerlere gizledin :)

Yok kardeşim buldum zannettim ama yokmuş normal android 6 da depolama alanında sd karta tıklayıpda üste ayarları açıldığında dahili hafıza olarak biçimlendir yazısı olması gerekiyormuş ama lg bunu kaldırmış maalesef, olmuyor, nexus da android 6 da bu özellik gelmiş. Belki kernel ile eklenebilir ama onuda araştırmak gerekiyor.

Merhaba bende Marshmallow 6 yüklü LG G4 Beat kullanıyorum malum hafıza 8 GB, dahili hafıza olarak biçimlendirmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• güncelleme sırasında herhangi bi problemle karşılaşırmıyım acaba ilk defa android aldım bi sorun çıkma ihtimali varmı

Orijinalden alıntı: Y£K£

güncelleme sırasında herhangi bi problemle karşılaşırmıyım acaba ilk defa android aldım bi sorun çıkma ihtimali varmı

Kardeş burdaki yapılanlar güncelleme değil, rom atmadır, henüz Türkiyeye android 6 lg g3 için gelmedi.

quote:

güncelleme sırasında herhangi bi problemle karşılaşırmıyım acaba ilk defa android aldım bi sorun çıkma ihtimali varmı

Kardeş burdaki yapılanlar güncelleme değil, rom atmadır, henüz Türkiyeye android 6 lg g3 için gelmedi.

nezaman gelir güncelleme bide room yapsam bişey olurmu

• Benim size bir sorum olucak. Xdada v30 e v30f falan konuları görüyorumda ben şu an v30b kullanıyorum d855 32 gb modelinde. Herhangi bir güncelleme var mı v30bden sonra? Varsa yine lg flash tooldan cse değil de normal olarak kdz dosyasını flashlayabilir miyim veri kaybı olmadan?

Orijinalden alıntı: Hiçlik Çekirgesi

Benim size bir sorum olucak. Xdada v30 e v30f falan konuları görüyorumda ben şu an v30b kullanıyorum d855 32 gb modelinde. Herhangi bir güncelleme var mı v30bden sonra? Varsa yine lg flash tooldan cse değil de normal olarak kdz dosyasını flashlayabilir miyim veri kaybı olmadan?

Kardeş flaşlarsında, arada bir anormal hatalar verebilir, en sağlıklısı hard format atıp romları öyle yüklemek.

quote:

quote:

nezaman gelir güncelleme bide room yapsam bişey olurmu

Kardeşim güncelleme ne zaman gelir hiç bilmiyorum, nisan sonuna demişlerdi mayısa geldik, şimdi ne oldu hiç bilmiyoruz.
    Eğer garantilik bir işin yoksa burdaki android 6 romu yükle gitsin.

• Hocam 16 gb için güncellemeyi nasıl yapacağımızı bi anlatırmısın lütfen.link yok sanırım kdz için.Senin yüklettirdiğin polonya romu ile duruyorum hala.bi de geçmeye değer mi?Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aergun

Hocam 16 gb için güncellemeyi nasıl yapacağımızı bi anlatırmısın lütfen.link yok sanırım kdz için.Senin yüklettirdiğin polonya romu ile duruyorum hala.bi de geçmeye değer mi?Teşekkürler.

Geçmeye değmez zaten aynı rom, polonya romundan kalmanı öneririm, yok ben istiyorum diyorsan ,yine burdaki gibi bir yöntemle sadece Türkiyede yayınlanan kdz romu indirip yüklüyorsun.

LG G3 16GB Android 6 Marshmallow kurulumu, artı ve eksiler ilk mesajda

Vol+ tuşuna basılı tutarak pc ye usb ile bağlıyorum. Ardından Download mode yazısından sonra Firmware Update yazısı geliyor büyük ekranda. Ardından yüklemeyi başlatıyorum ve pc de %60 olup bu hatayı veriyor. Telefonda ise %1 bile ilerleme olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 22 Mayıs 2016; 17:36:02 >

• Rodello kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bende de aynısı oldu.Bilgisayarı yeniden başlat, ilk mesajdaki lg driveri yeniden kur, ayrıca flash toolu yeniden indirip windows defenderi devre dışı bırakmıştım.sonra sorunsuz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aergun -- 22 Mayıs 2016; 18:28:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aergun

Arkadaşım bende de aynısı oldu.Bilgisayarı yeniden başlat, ilk mesajdaki lg driveri yeniden kur, ayrıca flash toolu yeniden indirip windows defenderi devre dışı bırakmıştım.sonra sorunsuz oldu.

hallettim dostum sağol
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.