Bildirim
LG G2 Yazılım Güncellemesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Performans Güncellemesi Dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece o mu -
Çift Tiklama Daha Iyi Bi Hala Gelmiş Ram Artik 200 Mb Daha Az Harcaniyor Dokunmatik Hassasiyeti Artik Bunlar Benim Duyduklarim
ram olayı iyi olmuş. -
Gozle gorulur birsey yok
arkadaşlar banada geldi güncelleme indirmede sorun yok indirip telefon yeniden başladı ve çimenli sayfa geldi biraz bekledikten sonra eror verdi telefon yeniden başladı normal şekilde fakat telefon açıldıktan sonra (Bu cihaz köklemede şüpheli. cihazı köklemek için yazılım güncelemesi mevcut değil) diyor yardım edebilen biri var mı cihazı root etmiştim radyoyu aktif hale getirmek için... -
quote:
Orijinalden alıntı: BUCALI
arkadaşlar banada geldi güncelleme indirmede sorun yok indirip telefon yeniden başladı ve çimenli sayfa geldi biraz bekledikten sonra eror verdi telefon yeniden başladı normal şekilde fakat telefon açıldıktan sonra (Bu cihaz köklemede şüpheli. cihazı köklemek için yazılım güncelemesi mevcut değil) diyor yardım edebilen biri var mı cihazı root etmiştim radyoyu aktif hale getirmek için...
telefonun rootludur dostum -
rootlu olduğunu zaten söyledim -
Root olayına geçenlerde girdim ve bu sorunla ben de karşılaştım. Ufak bir araştırma PC Suite üzerinden güncellemenin yapılabildiğini söylüyordu ve az önce başarılı bir şekilde tamamlandı -
Knock code geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X