Şimdi Ara

LG G2 Yazılım Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG G2 telefonuma yazılım güncellmesi geldi ama ne değiştiğini anlamadım

• Performans Güncellemesi Dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece o mu
  • Çift Tiklama Daha Iyi Bi Hala Gelmiş Ram Artik 200 Mb Daha Az Harcaniyor Dokunmatik Hassasiyeti Artik Bunlar Benim Duyduklarim

• ram olayı iyi olmuş.
  • Gozle gorulur birsey yok

• arkadaşlar banada geldi güncelleme indirmede sorun yok indirip telefon yeniden başladı ve çimenli sayfa geldi biraz bekledikten sonra eror verdi telefon yeniden başladı normal şekilde fakat telefon açıldıktan sonra (Bu cihaz köklemede şüpheli. cihazı köklemek için yazılım güncelemesi mevcut değil) diyor yardım edebilen biri var mı cihazı root etmiştim radyoyu aktif hale getirmek için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LW5500 güncelleme sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUCALI

arkadaşlar banada geldi güncelleme indirmede sorun yok indirip telefon yeniden başladı ve çimenli sayfa geldi biraz bekledikten sonra eror verdi telefon yeniden başladı normal şekilde fakat telefon açıldıktan sonra (Bu cihaz köklemede şüpheli. cihazı köklemek için yazılım güncelemesi mevcut değil) diyor yardım edebilen biri var mı cihazı root etmiştim radyoyu aktif hale getirmek için...

telefonun rootludur dostum
  • rootlu olduğunu zaten söyledim
  • BUCALI kullanıcısına yanıt
    Root olayına geçenlerde girdim ve bu sorunla ben de karşılaştım. Ufak bir araştırma PC Suite üzerinden güncellemenin yapılabildiğini söylüyordu ve az önce başarılı bir şekilde tamamlandı
  • Knock code geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.