Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    degıstırmek zorundalar :) 2 senelık garantıde...

belkı ekranı degıstırıp yollarlar belkı 0 kutu . ona servıs karar verır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekicimertim

Bir kaç gündür g2`imle wifi ağına baglandigimda facebooka ve google playe Bağlanamıyorum vodafone internet ile bağlanabiliyorum.aynı wi-fi ağından pcden bağlanabiliyorum varmı böyle bir sorun yaşayan

Google playi kontrol etmedim ama facebook sorunu bende de var. Tahminen modemi resetleyip kurdugumuzda duzelir ama denemedim. Farkli mekanlardaki evlerden yani wifi aglarindam sorunsuz giriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon tiz sesleri hoparlörden verirken cızırdıyor.Şu muziği mp3 e çevirip indirdim fakat cızırdıyor
    Adam Levine'nin solosunda cızırdıyor.Birisi test edip cevap verebilir mi?Benim telefonda bir sıkıntı olma ihtimali var mı?
    versiyon 4.2.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 13 Nisan 2014; 3:28:02 >
  • Telefondaki her uygulamaya ayrı bildirim sesi atayabiliyor muyuz? Samsung da yapabiliyordum. Ama bu telefonda bulamadım.
  • ben usb kablosu ile dosya yöneticisinin icine sarkı atıyorum 200 tane filan ama atarken bilgisayarda bazı dosyalar yüklenmeyebilir veya görünmeye bilir yazıyor ve attığım 200 şarkının 140'ını dinleyebiliyorum yani görebiliyorum bunun cözümü yok mu ??? Birde güncelleme 4.4.2 ne zaman gelir ?

Edit: Birde ben yüksek seste müzik dinlemeyi seven birisiyim ve g2'nin sesi bana yeterli gelmedi müzik sesini yükseltmenin yolu var mı ? Daha iyi bir kulaklık almak veya pc'de olduğu gibi audio yöneticisi yüklemek olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2310 -- 14 Nisan 2014; 23:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Anakonuya yazdığım Hard Factory Reset Yöntemi:
    quote:

Orijinalden alıntı: suphion

ROM atımı sırasında yaşadığım bir sorundan dolayı epey uğraştım.
    Olur da telefonda sonsuz LG Logosu döngüsüne giren olursa:
    Öncelikle Factory Reset atıp sonra orjinal ROM'unuzu yüklemelisiniz:
    Factory Reset:
    1) Bağlı herhangi bir kablo varsa çıkarın
    2) Güç tuşuna tamamen kapanana kadar basın (arada LG logosu açılıp tekrar kapanacak)
    3) Volume Down ve Power tuşlarına aynı anda basın.
    4) Ekran açılınca Volume Down ve Power tuşunu bırakıp tekrar basın
    5) Ekranda Factory Reset isteyip istemediğinizi soracak, onaylamak için Power tuşuna iki kere basmanız gerekiyor.

Bu işlem tüm yedeklerinizi ve Emulated belleğinizi siliyor.
    Ancak Soft Brick olmuş bir cihazın Stock ROM' atılmasına rağmen sonsuz logo döngüsünden çıkmadığı durumda zorunlu çözüm.

@Pulstar

Bu bilgiyi de düzenleyip ekleyeceğim. Teşekkür ederim.

Yalnız şu 2 kere Power tuşuna basılması durumu dikkatimi çekti.

Recovery'e girerken de 3 kere basılması gerekiyor.

Bence çok dikkat edilmesi gereken bir durum.

Recovery'e girmek isterken Hard Reset atma ihtimali de var.

Alıntıları Göster
    hocam tweaksbox uygulaması ücret istiyor yoksa beni mi yapamadım?

• aynı sorun bende de vardı kardeşim. Telefonun DNS ayarlarını değiştiriceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wall

Arkadaşlar telefonu yeni aldım ölü piksel testi yaparken fark ettim, ana ekranda wallpaper da ve mesajlarda iken aşağıdaki resimdeki dikey çizgiler gözüküyor hatta bazı yerlerde kareli bir görüntü oluyor (ekran ışığı %100 çok belirgin %65 de çok belirgin değil) sizin telefonlarda da benzer bir görüntü var mı ?

===> LG G2 TEKNİK KONU <===

o gördüğün kare kare kümeler dokunma sensörleri ve sadece güneşte meydana çıkıyor yani için rahat olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah itibarıyla, dükkanda ki wifi ağına katılamıyorum. Dükkanda iki ağ var. Bir tanesine sürekli bağlanmaya çalışıyor fakat şöyle bir uyarı alıyorum. IP Adresi alınıyor, belli bir süre bekledikten sonra doğrulanıyor yazısı geliyor, daha sonra bağlanıyor yazısı geliyor ve daha sonra tekrar IP adresi alınıyor yazısı geliyor. Belli bir süre bekledikten sonra dükkanda olan iki ağda da şöyle yazıyor, Zayıf İnternet bağlantısı engellendi yazısı çıkıyor. halbuki ağlar iyi çekiyor. Böyle bir şey başına gelen var mı arkadaşlar.

Sifre yanlis demek.
    Unut deyin tekrar sifreyi girin.

Denedim olmadı. Şifre doğru. işyerindeki diğer telefonlar ağa bağlanıyor.

Bu Modemler le alakalı modemi kapat Ana dostum bu tip durumlarda düzelecektir.

• Kapat aç dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozidane

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah itibarıyla, dükkanda ki wifi ağına katılamıyorum. Dükkanda iki ağ var. Bir tanesine sürekli bağlanmaya çalışıyor fakat şöyle bir uyarı alıyorum. IP Adresi alınıyor, belli bir süre bekledikten sonra doğrulanıyor yazısı geliyor, daha sonra bağlanıyor yazısı geliyor ve daha sonra tekrar IP adresi alınıyor yazısı geliyor. Belli bir süre bekledikten sonra dükkanda olan iki ağda da şöyle yazıyor, Zayıf İnternet bağlantısı engellendi yazısı çıkıyor. halbuki ağlar iyi çekiyor. Böyle bir şey başına gelen var mı arkadaşlar.

Sifre yanlis demek.
    Unut deyin tekrar sifreyi girin.

Denedim olmadı. Şifre doğru. işyerindeki diğer telefonlar ağa bağlanıyor.

Bu Modemler le alakalı modemi kapat Ana dostum bu tip durumlarda düzelecektir.

Cevap verdiğin için sağol. Ertesi gün hiç bir şey yapmadığım halde sorun düzeldi. Şu an bir sıkıntı yok.

• Veri bağlantısını açtığımda bazen bağlanmıyor, yeniden başlatınca teelfonu sorun çözülüyor. Bunun bir çözümü var mı?
  • G2de Nfc kullanımı nasıl arkadaşlar kentkartı nasıl ilişkilendirebilirim?

• Merhaba arkadaşlar uzun bir süre g2 alüminyum kap aradım, türkiyede bulamadım, yabanci bir siteden şunu buldum, bundan tr de bulmak mümkün müdür?http://www.casefanatic.com/samsung-2/galaxy-s3/metal-galaxy-s3/coque-lg-g2-metal-bumper-d802-d801-ultra-thin/

• quote:

Orijinalden alıntı: Razpacture

Merhaba arkadaşlar uzun bir süre g2 alüminyum kap aradım, türkiyede bulamadım, yabanci bir siteden şunu buldum, bundan tr de bulmak mümkün müdür?http://www.casefanatic.com/samsung-2/galaxy-s3/metal-galaxy-s3/coque-lg-g2-metal-bumper-d802-d801-ultra-thin/

Arkadaşım, ben NOTE 2 varken kullandım. Wifi cekim gücünü aşırı şekilde etkiliyor. Daha sonra hiç kullanmadım. Ama LG g2de yaparmı bilemiyorum. Bilgin olsun diye yazdım.

• Dostlar orjinal medya programlarindan daha guclu ve kaliteli ses cikartacak program oneriniz varmidir.isaund++ gibi biseyden bahsetmiyorum pek bi farkini goremedim cunku.sizler hangi medya programini kullaniyosunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: salarili

Dostlar orjinal medya programlarindan daha guclu ve kaliteli ses cikartacak program oneriniz varmidir.isaund++ gibi biseyden bahsetmiyorum pek bi farkini goremedim cunku.sizler hangi medya programini kullaniyosunuz?

jetaudio plus. ayarlarında yardımcı olurum
  • Merhaba,
    Telefonu rootladim ve radyoyu aktif hale getirdim bi kac uygulamayida sildim sim servis play muzik gibi. Ben simdi telefondan rootu kaldirip eski haline nasil getirebilirim. Mikrofon calismiyorda servise vermem lazim

• Arama yaparken CALL_STATE_OFFHOOK mesajı çıkıyor? Bu ne demek? Nasıl kaldırırım?
  • Arkadaslar yardim edin tus kilidini kaldirmak istiyorum ama tus kilidi ayarlarini bulamiyorum ayarlar bolumde yok napmam lazim

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.