Şimdi Ara

LG G2 stock rom flaşlama (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben şuan LG G2 telefonuma Cloudyg3 2.0 romunu yükledim ve gayet stabil kullanmaktayım. ben Orjinal Stock roma geri dönerken neler yapacağımı tam bilmiyorum. Sorularım;

1)Stock roma dönerken TWRP den Wipe işlemlerini yapacak mıyım? yapacaksam hangi Wipe işlemlerini yapacağım?
    2)Stock romu flaşlamadan önce nelere dikkat etmeliyim?

BU SORULARIMA CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. KAFAMI ÇOK KURCALIYOR...

Not: Daha önce Galaxy W , Galaxy S Advance ve Xperia M gibi telefonlara rom , root , recovery , kernel yüklemelerinde bulundum. Tecrübeliyim ve stock romu flaşlamadan önce neler yapacağımı biliyorum ama forumu okuduktan sonra flash sırasında %49 da kalma surunu , %2 de kalma surunu , flaşa hiç başlamama sorunu gibi sorunları görünce gözüm korktu ve size sorma ihtiyacı duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stock romu flaşlamadan önce wipe cache and dalvik yap(factory reset)sonra romu flaşla daha sonra tekrar factory reset yap.Reboottan sonra stock rom yüklü olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaxxtat

Stock romu flaşlamadan önce wipe cache and dalvik yap(factory reset)sonra romu flaşla daha sonra tekrar factory reset yap.Reboottan sonra stock rom yüklü olacaktır.

Yani önce wipe cache ve dalvik cache ardindan format atıp stock romu flaşlayayım. Doğrumu anlamışım?

Peki formattan sonra telefon açılsın mı yoksa telefon daha açılmadan flash mı yapayım?

• Hayır recovery moda girdiğinde wipe and dalvik yap ondan sonra romu flaşla sonra tekrar wipe yapıp reboot at format felan karıştirma telefon kapalıyken yapıcaksın

• tamam hocam teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELECTROMER -- 27 Ekim 2014; 18:16:22 >
  • quote:

Hayır recovery moda girdiğinde wipe and dalvik yap ondan sonra romu flaşla sonra tekrar wipe yapıp reboot at format felan karıştirma telefon kapalıyken yapıcaksın

Romu flashla derken ne demek istiyorsun hocam anlamadım ben orayı. Stok romun zip biçimi var mı ki g2'lerde.

Valla elektromer hocam...
    Ben bir iki kere downloaded moda dondum. Hiç sorun yaşamadım herkes yaşıycak diye birşey yok hocam rahat olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmasa bile xda da zip seklinde paylaşıyorlar ayrıca recovery moddan wipe ve rom flaşlama islemlerini kolayca yapabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    LG G2 TWRP Recovery Kurma Rehberi!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayır recovery moda girdiğinde wipe and dalvik yap ondan sonra romu flaşla sonra tekrar wipe yapıp reboot at format felan karıştirma telefon kapalıyken yapıcaksın

Hocam ben de stock roma dönmek istiyorum ama 2.wipe dan sonra tekrar rom silinmez mi

• Wipe işleminde ROM silinmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.