Şimdi Ara

★★ LG G2 ŞEBEKE SORUNU ÇÖZÜMÜ ★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
25.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi LG G2'nin büyük sorunu olan şebeke sorunu ile ilgili araştırma yaptım bu araştırma sonucunda bir çalışma yaptım sizinle paylaşmak istedim. 2G'nin olduğu yerlerde şebeke çubuğundaki dalgalanmaları hepimiz biliyoruz en azından bayrama köyüne gidenlerin hepsi biliyor :) 3G'nin olduğu yerlerde bazen sinyal araması 5 dakika gibi sürede sinyalı bulması gibi sorunla karşılaşıyoruz. Bu yeni baseband ile şebekedeki dalgalanmaları en aza indireceğiz. Bazen bu durum sim karttan kaynaklandığını gözlemledim forumdan okuduğum kadarıyla, Orijinal 128K micro sim almanızı öneririm. Bu baseband Stock 4.2.2 Türkiye 10C ve 4.4.2 Almanya 20D romunda denedim. Sizdeki stock rom kitkat ya da jelly bean ise aşağıdaki linklerden ana göre indirin. Diğer romlarda da çalışır ingiltere italya vs.. Eğer çekim kalitesini beğenmezseniz orijinal baseband dosyasınıda aşağıya linkini koyuyorum bir sorunda onu kurabilirsiniz. Öncelik olarak 2G'nin olduğu yerde yaşayan arkadaşlar ve mevcut durumda şebeke sıkıntısı çeken arkadaşlar yükleyip sonucu belirtirlerse memnun olurum.

[GEREKENLER]
    1- Stock Rom , Custom Rom farketmez.
    2- Baseband'ın yüklenmisi için gereken root.
    3- Twrp recovery

[KURULUM]
    1- Twrp recovery'i açın.
    2- İnstall zip seçeneğinden stock Jely Bean kullananlar Yeni_Baseband_jb.zip, stock KitKat rom kullananlar Yeni_Baseband_kk.zip dosyasını bulup yükleyin.
    3- Kurulum 5 saniyeden kısa sürüyor, ardından Sol alt köşeden Wipe Cache/Dalvik yapın.
    4- Reboot diyerek cihazı yeniden başlatın.

[İNDİRME LİNKLERİ]
    Hazırladığım Baseband Jelly Bean(4.2.2) ;http://www.mediafire.com/download/vx2c9n3dzipoci3/Yeni_Baseband_jb.zip
    Hazırladığım Baseband KitKat (4.4.2) ;http://www.mediafire.com/download/l6sqvec58yg533m/Yeni_Baseband_kk.zip
    Baseband beğenmezseniz KK Baseband;
    androidfilehost
    KK_Baseband_D802.zip | by Cloudyfa for G2
    https://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407578483

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 12 Ağustos 2014; 17:43:07 >

• Denemedim ama sagol dostum favoriye aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://mega.co.nz/#!a05wTDoY!SkYEGBOtwl-OfnQIHpIPjJSs8sT3R2zsfwbK05jDglA

bu baseband la hıc sebeke sıkıntısı cekmedım
  • Hocam hazırlamışsın sağol ama ne gibi değişiklikler var bu basebandda. Neleri değiştirdin yani stock basbanda göre. Boyut olarak baya yüksek stock olana göre.
  • stock olan ile ayni boyutta sadece zip ile sıkıştırmadim. Hali hazırda sebeke sorunu çekiyorsanız yuklemenizi tavsiye ederim
  • ek olarak custom romlarda da çalışıyor. kitkat yada jellybean custom romuna gore basebamd yukleyin
  • Sorunu düzeltmek için başka yapabilecegimiz bir şey yokmu?2 gün oldu alalı süper bir telefon ama insan böle bir sorun için sinirleniyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • donatello96 D kullanıcısına yanıt
    lg toplu mesaj atılması gerekiyor gelecek güncelleme ile bu sorunun aşılması lazım.
  • LG müşteri hizmetlernin aradım ve bana bu sorun bi uygulamayla ilgiliymiş onun kaldırıp bi güncelleme yapılmasını istediklerini söylediler ve beni teknik servise yönlendirecekti ama teknik servis meşgulmuş gün içinde biz size geri döneriz dedi ve dönmediler.
  • donatello96 D kullanıcısına yanıt
    Delta garantili arkadaşlar cihazı şu şekilde gönderebilirler

yurtiçi kargo

282140974 adres numarasıyla

fatura ve garanti belgesinin fotokobisi ile gönderilebilir. Cihaz değişimi için 1 yılda 4 kez teknik servise gelen cihaz değişimi kabul ediliyor.
  • Telin ne garantili oldugunu bilmiorm hepsiburadayi ariyorum cikmiyor galiba intellicel ithalatci firma garantisindeymis lg bu sabah geri dondu ayarlardan sadece gsm yapmami soylrdi 2 gun kullanip gene ulasamam problemi olursa tekrar aramami soyledi

• milyarlik telefonu 2g hizinda kullanmak komik, neden ben buna mecbur kalayim? sorun yazilimsal gibi duruyor, kernel ve baseband degismesi gerekiyor

• hocam selam dediğin gibi bayramda karadenizdeydim. ve dediğin gibi şebeke delirtti fakat ben telefonu hala düzeltemedim bayramın 1.günü tamamen giden şebeke hala gelmedi. fakat şöyle bir durum var bnm cihazım abd'den gelme verizon operatör vs980 4g lte diye geçiyor. bu cihaz hakkında bu sorunu çözmek için var mı bir önerin?
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    bir geliştirici bununla ilgili baseband çıkarmış istersen bir dene ;https://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407584588
  • Bu baseband ı yükleyince ve wipe + dalvik yapınca telefonun ayarları klasörleri vb içerikleri sıfırlanmıyor değil mi?

Ayrıca mevcut romda ki baseband dan daha güncel bir baseband mı bu?

Bende Optimus G3 v1.2 rom yüklü..
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    wipe data yaparsanız sizin yaptığınız bütün ayarlar herşey gider, wipe system yaparsanız stock romu komple silersiniz.

wipe dalvik ve wipe cache yapınız sadece.

baseband güncel mi değil mi bilinmiyor sadece farklı ülkenin basebandı t-mobile olduğu için şebeke konusunda belki daha iyi olur diye romun içinden aldım. bu basebandı aldığım romu kullanıyorum gerçekten sesteki kesintiler boğukluk düzeldi. almanya 20d ile sürekli seste kesinti yaşıyordum ve boğuk gidiyordu az gidiyordu. bunu kurdum şimdi herşey on numara telefonu sevmeye başladım.

rom bu; 489 6EE/T-MOBILE(UNITED KINGDOM) V20D LGD802 1.66 GiB 38
  • Vermiş olduğunuz baseband'i nasıl yükleyrbilirim? Android işletim sistemine yeni geçtiğimden pek birşey bilmiyorumda? Bende şu an 4.4.2 yazıyor android sürümü telefonda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem öyle yükleyip deneyelim bakalım, sonuç ne olacak.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Bu baseband nerenin , nasıl iyi mi seste kısıklık falan var mı... Ben az önce arkadaşın verdiğini yükledim, ev içinde deneme yaptım, normal ses tonuyla konuştum yine de bizimkilere ses kısık gibi geliyor. ama telefonun mikrofon yerini ağzıma dayayınca ses çok iyi gidiyor.. mikrofon mu uzak kalıyor anlamadım..
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece ryzry nin rom larında Modem dosyası yani baseband var bildiğim kadarıyla, cloudy lerde yok, mevcut içinde olanı kullanıyor, ama romlarinin konusunda sayfasında ikinci mesajda jelly bean den geçenler için baseband linki var... Oradan da halledebilirsiniz, bende birkaç ülkenin baseband ını denedim ve hiçbir eksiklik fazlalik görmedim, yani bunu yükleyince çözüm olacak diye bişey yok, yalnız ben hiç ses sorunu yaşamadım bi yıldır o da var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.