Şimdi Ara

★★ LG G2 ŞEBEKE SORUNU ÇÖZÜMÜ ★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
25.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam, bilginiz için çok teşekkürler. Normalde bende böyle bir şey yapmıyorum ama baktım bir baseband muhabbeti dönüyor. Ses gitme konusunda da benimde bazen ufak tefek sorunlarım oluyordu e madem öyle, dedim bende yükleyeyim :) Yüklemişken de güncel ve en sorunsuz olanını yükleyeyim diye uğraşıyorum.. Sorularım da o yüzden :))

Ama bir kere yükledim zaten, öyle de kalsın. Konu da deneyecek olan arkadaşlar olacaktır elbet, onlardan yola çıkarak varsa yeni şeyler onları da yükleriz artık :))

Optimus'un ROM'unu kullanıyorum ben. G3 v1.2
  • merhaba yarın cok uzun bi otobüs yolculuğuna çıkacam da

şimdi burdakini yükleyince 2g-3g geçişleri daha mı esnek olacak tam olarak nedir faydası?

optimus g3 1.3.1 romu kullanıyorum bunda sorun olmaz di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 29 Ağustos 2014; 17:33:28 >
  • yaptım.. telefon security error hatası veriyor ve factory reset menüsü gelmiyor.
  • stock basebandı yükleyin. aynı basebandı bende bahsettiğiniz roma kurdum sıkıntı çıkmadı
  • Arkadaslar ben de iphone4 kullaniyordum. Bizim evde sebeke zaten az cekiyor. Simdi lg g2 aldim ama bu da bazen 2 dis cekiyo bazen hic cekmio. Iphone jb falan yapiodum ama androidde yeniyim. Burdakileri yaparsam sebeke duzelir mi ve de adim adim ne yapmam gerek. Orj kit kat var bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses konusunda hiç sıkıntım olmadı, yalnız 3g-2g olayında çekim fark ediyor bende de.2g yaptığımda full oluyor, 3g yaptığımda yarıya düşüyor.Özellikle kapalı mekanlarda filan çok fark ediyor.Hat avea iken hiç fark etmiyordu, her türlü çekmiyordu

Çok sıkıntı etmiyorum, zaten sadece kullanacağım zaman 3g açıyorum onun dışında hep 2g.
  • henüz kullanmaya başladığım g2 32 gb telfonumda şebeke sorunu yaşıyorum. yok mu o günden bu güne bir çözüm bulan yaa. oldukça can sıkıcı bi durum
  • henüz kullanmaya başladığım g2 32 gb telfonumda şebeke sorunu yaşıyorum. yok mu o günden bu güne bir çözüm bulan yaa. oldukça can sıkıcı bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobane

henüz kullanmaya başladığım g2 32 gb telfonumda şebeke sorunu yaşıyorum. yok mu o günden bu güne bir çözüm bulan yaa. oldukça can sıkıcı bi durum

Ayni sorun war.ama sunu gordum ki baz istasyonu yakindaysa sorun olmuyor.idare etmeye calisyorum

• hocam sabahtan beri araştırıyorum bu sorun yılların sorunuymuş ve lg nin kraonik sayılabilecek bi hatasıymış. bu gün hala aynı sorunu yaşatan bi lg varsa yazıklar olsun diyorum. ne yapacağıma karar veremedim. 3g yi kapatınca sorun çözülüyor ama milyarı aşkın para verdiğim bi telefonda neden internete giremeyeyim
  • cobane kullanıcısına yanıt
    selam aynı şebeke problemi bendede var g2 32gb kullanıyorum hattım turkcell ve kapalı ortamlarda şebeke yerlerde geziyor. eskiden note 2 kullanırdım herahgngi bi sorun çıkmazdı ama şimdi g2 ile kapalı bi ortamda (evde işte cafede vs) mobil interneti kullanmak zulum gibi geliyor. Bu konudaki basebandı da denedim herhangi bi etkisi olmadı. stock 4.4.2 rom kullanıyorum
  • çözüm bulamadım ve sanırım servis yolu görünüyor telefona
  • Sebeke sorunu baz istasyonundan kaynaklanmasin ?
    Cogu avea kullaniyo 3g 2g aradi sebekenin gidip grlmesi normal

• Bende de aynı sorun var. Paralel ithalat olduğu için garantiyle uğraşmak istemiyorum başıma ne geleceği belli olmaz diye. Son seri g2 ama bu sorun yine de çıktı başıma bela oldu. Telefon rootlu ama biraz endişeliyim brick yapmaktan yana.
  • Zip dosyası var linkte nasıl yükleyeceğiz tam olarak.
  • hukumran H kullanıcısına yanıt
    Recovery den flashlamanız gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin versiginiz ile ses super gitmeye basladi.hep diyorlardi sesin gelmiyor diye.halbuki ben onlari cok iyi duyuyordum.bence herkes bunu yuklemeli.sagolasin.

• Evet arkadaşlar yok mu başka yükleyen

• Costum lollipoplarda cekim sorunu yas,amadim hic

• powerose P kullanıcısına yanıt
    verdiğim baseband'dan mı bahsediyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.