Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (976. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.650.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: ocankurt

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

OptimusFlex romu kurdum.
    Dorimanx 4.9 kernel yüklemek istiyorum ancak sitede bulamadım.Link verebilir misiniz arkadaşlar?

http://dorimanx.shine.sk/LG/

Eyvallah başkan..Hard diskime kaydediyorum.Acaba OptimusFlex'e dorimanx 4.9 mu 5.2 mi yüklesem kararsız kaldım.
    Okuduklarımdan 5.2 için sanki sıkınıtı varmış gibi aklımda kalmış.Emin değilim tabi

Rica ederim ne demek.Bu arada optimus flexin kendi kerneli çok iyi şarj olarak.Cloudyfanın kernelini kullanıyor,ben çok sık rom değiştiriyorum ama daha ilk gün şarj olarak çok iyi olduğunu gördüm optimusflexin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Güzel olmuş apk şeklinde kurunca problem çıkarmıyor

Hocam oldumu sizde

• ocankurt kullanıcısına yanıt
    cok teşekkürler hocam eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsynakyl

quote:

Güzel olmuş apk şeklinde kurunca problem çıkarmıyor

Hocam oldumu sizde

Evet oldu alıştığımız şekilde olması güzel

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 16 Haziran 2014; 21:53:14 >

• hsynakyl kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam lazımdı gerçekten
  • Rica ederim hocam ilk günden beri g3 rom da moralimi bozan bir tek bu vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

cok teşekkürler hocam eline sağlık

Rica ederim.Dorimanx 5.2 yi denedim,çekirdekleri yüksek frekansta çalıştırıyor,300 mhz ye pek düşmüyor.Bu durum pil süresine olumsuz etki ediyor.Pil sayacının hızlı düştüğünü gözlemledim.Ayrıca telefonu şarja takılı iken kullanırsanız soğuk havada telefonu ısınma amaçlı kullanabilirsiniz:–))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocankurt -- 16 Haziran 2014; 22:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

G3 rom mu bu.

G3 ROM.

Tweaksbox çalıştırabildin mi hocam.?

Arkadaşa nasıl yapacağını anlattım onda çalıştı bende çalışmıyor

Çalışmaz ise G3 e elveda diyeceğim :)

• Beyler offline stock rom yuklerken program datadan lgmobıleax klasorunu yonetıcı ıznı gereklı dıyıp silmiyor,gerçi siliyor da attıgım lgmobıleax klasorunu tanımıyor kaç gundur telefon kapalı açılmıyor,recoveryden factory reset çektim kaldı öyle lg yazısında donup duruyor hard resetde atılmıyor napıcam bilemedim yardımcı lursanız sevinirim
  • ocankurt kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun Tekrardan hocam gerçekten görüntüsü filan süper bu lam hoang romun. Yoda kerneli yükledim ama stweaks filan gelmedi bisey gelmesi bir ayar yapmamız filan gerekiyormuydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: rys123

Beyler offline stock rom yuklerken program datadan lgmobıleax klasorunu yonetıcı ıznı gereklı dıyıp silmiyor,gerçi siliyor da attıgım lgmobıleax klasorunu tanımıyor kaç gundur telefon kapalı açılmıyor,recoveryden factory reset çektim kaldı öyle lg yazısında donup duruyor hard resetde atılmıyor napıcam bilemedim yardımcı lursanız sevinirim

Virüs programı varsa kapat programdata klasörüne Özellikler>güvenlik altından oturum açtığınız kullanıcıya tüm yetkileri verin ardından onaylayıp kapatın ve dosyayı değiştirin
  • quote:

Cok sagolun Tekrardan hocam gerçekten görüntüsü filan süper bu lam hoang romun. Yoda kerneli yükledim ama stweaks filan gelmedi bisey gelmesi bir ayar yapmamız filan gerekiyormuydu?

Stweaks sadece dorimanx kernellerinde var eğer ayar yapmak istiyorsanız antutu cpu master kurun ayarları kendinize göre yapın
  • yok hocam stock ayarıyla kullanırım özel bir ayar cekmemiz gereklimi diye merak etmiştim. Hocam sizi bulmuşken birşey daha sormak isityorum.

titanyum backupla cloudy stock 2.2 de aldıgım yedegi lam hoang romda toplu işlemlerden uygulama+uygulamaverisi geri yükle seçenegini seçtim en kapsamlısı o sanırım. ama her defasında wap hizmeti ni geri yüklerken orda takılı kalıyor. Seçenekelrdenmı yanlış birşey seçıyorum anlamadım birtürlü.
  • quote:

quote:

Stweaks sadece dorimanx kernellerinde var eğer ayar yapmak istiyorsanız antutu cpu master kurun ayarları kendinize göre yapın

Üstadın da dediği gibi kernel ayar programı yükleyip değişiklik yapabilirsiniz.Ben trickster mod programını kullanıyorum.Fakat yoda kernelin ayarları genel olarak iyi.Akıcı ve pil durumu da fena değil.

• quote:

yok hocam stock ayarıyla kullanırım özel bir ayar cekmemiz gereklimi diye merak etmiştim. Hocam sizi bulmuşken birşey daha sormak isityorum.

titanyum backupla cloudy stock 2.2 de aldıgım yedegi lam hoang romda toplu işlemlerden uygulama+uygulamaverisi geri yükle seçenegini seçtim en kapsamlısı o sanırım. ama her defasında wap hizmeti ni geri yüklerken orda takılı kalıyor. Seçenekelrdenmı yanlış birşey seçıyorum anlamadım birtürlü.

Yedeği alırken wap işaretini kaldırın romda sistem dosyasında olduğu için bu dosya silerken problem çıkıyor bu dosyayı geri almanıza gerek yok
  • quote:

quote:

Beyler offline stock rom yuklerken program datadan lgmobıleax klasorunu yonetıcı ıznı gereklı dıyıp silmiyor,gerçi siliyor da attıgım lgmobıleax klasorunu tanımıyor kaç gundur telefon kapalı açılmıyor,recoveryden factory reset çektim kaldı öyle lg yazısında donup duruyor hard resetde atılmıyor napıcam bilemedim yardımcı lursanız sevinirim

Virüs programı varsa kapat programdata klasörüne Özellikler>güvenlik altından oturum açtığınız kullanıcıya tüm yetkileri verin ardından onaylayıp kapatın ve dosyayı değiştirin

hocam lg mobıle support tools yuklenmıyo bu seferde ınternet ıstıyo fakat internet var

• Anladım hocam doğru seçenegi seçiyorum yani uygulama+sistem verilerini geri yükle ile backupu yüklüyorum ben. İkinizede cok teşekkürler

@ocankut @Blacktechtonix
  • quote:

quote:

quote:

hocam lg mobıle support tools yuklenmıyo bu seferde ınternet ıstıyo fakat internet var

Host dosyasına eklediğiniz
    127.0.0.1 csmg.lgmobile.com satırını silin önce

• quote:

Anladım hocam doğru seçenegi seçiyorum yani uygulama+sistem verilerini geri yükle ile backupu yüklüyorum ben. İkinizede cok teşekkürler

@ocankut @Blacktechtonix

Her romun uygulamaları aynı olmayabiliyor, bu yüzden bir romda çalışan uygulama diğerinde çalışmayabilir.Kendi kullandığınız uygulamaları yedeklerseniz sorun olmayacaktır.

• xRenamer

Uygulamalarınızı Yeniden Adlandırın

Uzun uygulama isimlerinden sıkıldı iseniz güzel bir modül.

Tüm programların ismi değişmiyor.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2707231&d=1398387962
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynakyl -- 16 Haziran 2014; 22:38:45 >

• 
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.