Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.650.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaydediyorum tabi. Onada bakiyorum aktif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • butkuci kullanıcısına yanıt
    Iso değeri ayarlanmıyor hocam ne yazık ki. Sizin de dediğiniz gibi LG G3'de var mı araştırmak lazım. Ama hdr modu mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Kaydediyorum tabi. Onada bakiyorum aktif

13mp ile böyle görünmesi gerek. Gözden kacirdiğiniz birşeyler olabilir
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

G3 romda dpi ayarı yapınca böyle saçma bir boşluk kalıyor , simgeler navbara iyice yaklaşıyor .

Bunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar? G2 tweaks çalışmıyor

Diğer ss optimus4.4 e ait ve onda böyle bir sorun yok.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

hocam dpi ayarınız kaçta acaba ben 380 yaptıgımda hava durumu falan bi kaç widget çalışmıyordu 400 de kullanıyorum .su hava durumunu ve dpi ayarını söyleyebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sergenrvx

quote:

G3 romda dpi ayarı yapınca böyle saçma bir boşluk kalıyor , simgeler navbara iyice yaklaşıyor .

Bunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar? G2 tweaks çalışmıyor

Diğer ss optimus4.4 e ait ve onda böyle bir sorun yok.

hocam dpi ayarınız kaçta acaba ben 380 yaptıgımda hava durumu falan bi kaç widget çalışmıyordu 400 de kullanıyorum .su hava durumunu ve dpi ayarını söyleyebilirmisiniz

pardon hocam begendığım optimus4.4 rom muş

• Jdi kernel ile normal kernel arasında ne fark var

• sergenrvx S kullanıcısına yanıt
    Evet optimus 400 dpi ile ideal benim icin. Diğer romlarda 400 ayarlasamda launcherin sağı solu ayrı oynuyor

• quote:

Evet optimus 400 dpi ile ideal benim icin. Diğer romlarda 400 ayarlasamda launcherin sağı solu ayrı oynuyor

optimus4.4 kullanmadım hocam hiç ama şimdi sizin fotodan dikkat ettim gayet hoş görünüyor ve 6 simge yan yana koyabiliyorsunuz.o romdan kaynaklımı başka bi olaymı
  • http://i.hizliresim.com/P3bbb9.jpg
    Demek istedigim bu sekilde hocam. Boyle sol ust tarafa dogru kayiyo kamera. Ilk sayfada da belirtilmiste herseyi yapmama ragmen olmuyo

• hallettim hocam yukardaki mesajınızdan teşekkür ederim bilgi için cok iyi oldu bu
  • g3 romun kamerası tek bana mı kötü geldi 20d almana göre tırt geldi resmen ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

http://i.hizliresim.com/P3bbb9.jpg
    Demek istedigim bu sekilde hocam. Boyle sol ust tarafa dogru kayiyo kamera. Ilk sayfada da belirtilmiste herseyi yapmama ragmen olmuyo

app setings ve fix ayarını yaptınmı
  • widgeti ayarlama şansımız yok gibi duruyor

flexin şeffaf hava durumu widgetini buna g3 roma yapabilirmiyiz acaba
  • butkuci kullanıcısına yanıt
    G3 rom da şuan hdr kullanılamıyor en önemli buglardan birisi cloudy halledicem dedi bakalım hayırlısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 romu tam oturana kadar hangisini önerirsiniz. Flex iyi ve stabil midir? Pro'ya göre daha popüler
  • sergenrvx S kullanıcısına yanıt
    Simdilik yoktur ama yakında tüm eksiklikler giderilir. Birkaç versiyon atlaması lazım bunun icin.

Bu arada custom Grid size i bahsettiğim gibi tweaksbox ile mı yaptiniz? Bende çalışmıyor ya da başka modüllerle çakışma yapıyor

• Aynen ordan yaptım hocam bi sıkıntı olmadı

• Pendroz hocamızın pardus hd 7.3 ü kuracaktım ama şu lam hoang mıdır lua lua mıdır nedir cok met edilmiş. Bi kurayım bakalım onu üstüne birde dori 5.2 mi tavsiye edersiniz şu meşhur yoda kernelmi romu kullananların fikirlerini merak ediyorum. bu arada yoda kernel link alabilirim memnunsanız arkadaşlar.

Dipnot: Lg g3 klavye birtek bendemi şişme yapıyor cloudy stock 2.2 deyim.
  • OptimusFlex romu kurdum.
    Dorimanx 4.9 kernel yüklemek istiyorum ancak sitede bulamadım.Link verebilir misiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Optimus G3 nasil olacak bn onu bekliyom :)

Optimus G3 neden çıkmadı ki? Ben bugün çıkacağını düşünüyordum.Yüklemeye başladı mı var mı bir bilgi?

Bazı problemleri çözmeye çalışıyor henüz tamamlanmadı ama heran da gelebilir
  • 
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.