Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (977. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 975976977978979
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam ben bu titanyum backup dan daha birkere faydalanamadım. Simdide sim servisleri hata veriyor.

En temizi romu sıfırdan kurup ayarları cekecegim herşeyi halledip nandroid den backup alacagım birde lg backupla backup alacagım yeter titanyum la işim olmaz dahada. 4 5 kere yarı yolda bıraktı beni hep elimle kurmak zorunda kaldım ya ben yapamıyorum ayarlarını ya o beni zorluyor ama artık sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda0666

Cloudy G3 romun şarjı tek kelimeyle harika. Şu anda %46 ve ekran süresi 4 saat 35 dakika Ve bu sürenin hemen hemen 3 saati internetten film ve video izleme seklindeydi wi-fi hiç kapanmadi. Parlaklık 40 60 arasıydı.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hacim pil yuzdesini yuvarlagin icine nasil aldiniz yuvarlak yaptim iceri girmiyo meret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Yok hocam ben bu titanyum backup dan daha birkere faydalanamadım. Simdide sim servisleri hata veriyor.

En temizi romu sıfırdan kurup ayarları cekecegim herşeyi halledip nandroid den backup alacagım birde lg backupla backup alacagım yeter titanyum la işim olmaz dahada. 4 5 kere yarı yolda bıraktı beni hep elimle kurmak zorunda kaldım ya ben yapamıyorum ayarlarını ya o beni zorluyor ama artık sildim

Sistemi geri yüklemeyin Sadece uygulamalarınızı geri yükleyin
  • Tamadır hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Resimdeki gibi ve geri yüklemek istediğiniz uygulamaları seçerek geri yükleme yaparsanız hiçbir sorun olmaz. Herşey her programın ayar ve verileri ile birlikte geri yüklenmiş olur. Titanium backup olmazsa olmazdır. Örnek olarak mail uygulaması olarak kullandığınız bir programda, her rom yüklemede yeniden hesap bilgisi girmeniz gerekmez.Son aldığınız yedek ile birlikte geri gelir.Whatsapp benzeri uygulamalarda da durum aynıdır.Bütün konuşmalarınız ve ayarlarınız son aldığınız yedek ile birlikte geri gelir.Titanium'dan kesinlikle vazgeçmeyin.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: rys123

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: rys123

Beyler offline stock rom yuklerken program datadan lgmobıleax klasorunu yonetıcı ıznı gereklı dıyıp silmiyor,gerçi siliyor da attıgım lgmobıleax klasorunu tanımıyor kaç gundur telefon kapalı açılmıyor,recoveryden factory reset çektim kaldı öyle lg yazısında donup duruyor hard resetde atılmıyor napıcam bilemedim yardımcı lursanız sevinirim

Virüs programı varsa kapat programdata klasörüne Özellikler>güvenlik altından oturum açtığınız kullanıcıya tüm yetkileri verin ardından onaylayıp kapatın ve dosyayı değiştirin

hocam lg mobıle support tools yuklenmıyo bu seferde ınternet ıstıyo fakat internet var

Host dosyasına eklediğiniz
    127.0.0.1 csmg.lgmobile.com satırını silin önce

Hocam cok sagol telefonu acabildim teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: By CrAzY

g3 romun kamerası tek bana mı kötü geldi 20d almana göre tırt geldi resmen ya :(

Kamerasını bende hiç beğenmedim vasat...
  • daha 99da duruyor simdi dustu
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Battery icon kısmındaki show percantage i işaretleyin daha sonra ayarlardan durum çubuğunda batarya oranındaki tiki kaldirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: By CrAzY

g3 romun kamerası tek bana mı kötü geldi 20d almana göre tırt geldi resmen ya :(

Kamerasını bende hiç beğenmedim vasat...

Kapalı ısık altında bi odada denedin mi ? 6600 gibi :D telefondn sogudum
  • Nasıl haloldu o Küçültme olayı

• bende calısıyor ama sapıtıyor :) ben yenısı cıkana kadar kullanabılırım ozellıkle ses cıkısları muazzam olmus
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Simdi 2.4 guncellemesi geldi tweaks boxa

Adam butun dilleri eklemis bi turkce yok yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unique5555 -- 16 Haziran 2014; 23:24:13 >
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    turkce cevırısını burdan bır arkadas yapıyordu bı sıkıntı olmus olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

bende calısıyor ama sapıtıyor :) ben yenısı cıkana kadar kullanabılırım ozellıkle ses cıkısları muazzam olmus

@acura07 Bende Grid Size hiç çalışmıyor. Diğer bazı ayarlar çalışıyor :)

@Legend. küçültme olayına çözüm bulamadık, Cloudy'nin tüm romlarını var bu durum. Arada bir karış boşluk kalıyor. Flex2.4 ü de bu yüzden kullanmıyorum.
    Launcher in 6li simge olayını soruyorsan Tweaksbox ile yapmış arkadaş ama bende çalışmıyor.

• Bu arada tek dis ceken odamda 4 dis ceker oldu g3 romunda.

Sebeke sorunu yasayanlar gecebilir.

• ocankurt kullanıcısına yanıt
    tamadır hocam bnede bu olayı ögrenmeye çalışıyordum cok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

quote:

bende calısıyor ama sapıtıyor :) ben yenısı cıkana kadar kullanabılırım ozellıkle ses cıkısları muazzam olmus

@Legend. küçültme olayına çözüm bulamadık, Cloudy'nin tüm romlarını var bu durum. Arada bir karış boşluk kalıyor. Flex2.4 ü de bu yüzden kullanmıyorum.
    Launcher in 6li simge olayını soruyorsan Tweaksbox ile yapmış arkadaş ama bende çalışmıyor.

Bende de calismadi
    Tus renklerini bile degistirmiyo g3le uyumlu degil midir nedir. var midir alakasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unique5555 -- 16 Haziran 2014; 23:39:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

quote:

Bende de calismadi

Alttaki barı 6 lı yapabiliyorum. Ama Grid olmuyor. O olsa idi iyidi. Yapan arkadaş nasıl yapmış peki. Aynı rom sonuçta. + olarak cloudy ile alakalı değil Grid olayı tweakbox o Launcher ı desteklemediği için olmuyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 16 Haziran 2014; 23:40:07 >

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Yapan arkadaş normal yollardan yaptı oldu sanırım. Çünkü tweaksbox ile yapılacağını ben önerdim başka işlem yapmış olamaz :)

• 
Sayfa: önceki 975976977978979
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.