Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.689.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

CloudyFlex 2.0 is ready. cloudyfa'll upload it in few hours (after he got back home). Stay tuned

Cloudy prodan dahami iyi olur acaba merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Onu bilemem ama çok güzel bir rom olacağı kesin. Bu adam iyi romlar yapıyor gerçekten. Cloudy Flex'i de siyah teması yüzünden seçebilirim. Hoşuma gidiyor o kısmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Onu bilemem ama çok güzel bir rom olacağı kesin. Bu adam iyi romlar yapıyor gerçekten. Cloudy Flex'i de siyah teması yüzünden seçebilirim. Hoşuma gidiyor o kısmı.

O zaman ciktiginda deneriz bakalim

• Eminim çok başarılı bir rom olacak 1.4 ü uzun süre kullandım hiç bir sorun yaşamadım 2.0 da büyük ihtimal daha çok geliştirilmiştir
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Sizler bir deneyin de, ben de ona göre karar verip geçerim. Akşam dışarıda olacağım 10-11 gibi eve anca geçerim. İnşallah yorumlarınız kötü olur, keza hiç istemiyorum cm'den geçiş yapmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 9 Nisan 2014; 16:47:05 >
  • Stock 4.4.2 ile Stock 4.2.2 sarj süreleri nasıl sizce hangisi daha uzun kullanım sunuyor hız ve stabilite nasıl
    ROM larda hep bişey eksik çünkü Stock şarjı uzun olsun istiyorum

• rahmetli kemal sunalı geçtim optimus cloudy cloudy optimus bi ona bi onabiona bi ona
  • pil konusunda şu an en iyi dediğiniz rom nedir? böyle ortadan dalınca olmuyor biliyorum, özür dilerim :/
  • Pil konusunda bana göre en başarlı olan CloudyFlex 1.4 tavsiye ederim
  • Arkadaslar bu kitkatta xposed ikurunca kamera ekranın bir bölümünde altında ve üst une siyahlık oluyor.. Yani Full Ekran olmuyor.. Dpi ayarlariyla alakali değil sizde de öylemi

• CloudyFlex 1.4
    Fena degil iste ama ben elimden dusurmem
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Cloudy flex çıktı mı xda da bulamadım...

• McMannes kullanıcısına yanıt
    yok hocam daha up edecek :) bekliyorum bende ama sabaha karşı çıkar büyük ihtimalle up hızı düşüktü elemanın :/
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Hocam appsettings i kur ve ordan kamera kısmını dpi ayarını 480 yap sorun kalmaz.ana sayfada uygulamyı indirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 9 Nisan 2014; 19:57:20 >
  • rs 4.3 romu nasıl arkadaslar sarjı iyi gidiyomu
  • Yeni bir kernel daha çıkmış kitkat için yakında iyi performans alacağımız kernellerde gelir

• Cynagenmod kurdum simkartimi gormuyor arkadaslar.Ne yapabilirim
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Cloudy pro iyiydi ama bugün birkaç kişi sesin tam anlaşılmıyor deyince sinir oldum geçiştirme vakti gelmiş...

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Benim de başıma gelmişti hemen geri dönmüştüm eski roma pro dan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Hocam appsettings i kur ve ordan kamera kısmını dpi ayarını 480 yap sorun kalmaz.ana sayfada uygulamyı indirebilirsin

sorunum su resmini göndereyim daha anlaşılır olur... app settingsi de denedim olmadı

http://hizliresim.com/59pBzL
  • 
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.