Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
26 Misafir (20 Mobil) - 6 Masaüstü20 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.713.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Dostum 10 dk yakın herhalde belki geçiyordur bekliyorum baya neden böyle uzun sürüyor anlamıyorum.
    arkadaslar merhaba

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2697568

surdaki yontemler 4.4.2 ye gecmis olan varmi? bir de ben de 2.6.3.4 yuklu sikinti olur mu sizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: butkuci

quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

Kernel gelene kadar extra pil ömrü beklemeyin cihazlardan tüm firmalar riske girmemek için stabil gözükmesi için telefonların biraz cömert davranıyorlar orjinal ayarlarda Custom kernel gelince pil öldüren şeyler kısılır Kitkat toparlar...

Bu arada Miui de hareket var şu portlayan arkadaş Gitblue sky a resmi takım destek vericekmiş hatalar için...

Madem düzelticeksin niye devir almıyorusun diyede kızıyorum şuan

PendroZ hocam bir şey merak ediyorum. Pardus v4 te ki kanera hangi kamera var. Optimusun v2 kamerası için en iyi kamera deniyor forumda.

Bir de cloudy pro 1.2 de ki tüm özellikler mevcut mu Pardus ta. Yoksa cloudy stock özelliklerinde midir.

Pardus HD JB olarak en beğendiğim romlardandı perf. ve battery açısından.

Şu an indiriyorum romu önceden sorayım dedim kurmadan.

Emeğin için teşekkürler.

Pardus v4 yüklerseniz , yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim... bende yüklemeyi düşünüyorum....

• Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Şimdi kurdum bakalım nasıl..
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 1 Nisan 2014; 11:36:17 >
  • quote:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    Beyler cloudyflex romunda dpi düşürüyorum ama ana menü ekranı yine aynı dpi'de kalıyor. Sadece yazıları küçültüyor, ikonlar küçülmüyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu ?

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    4.2.2 lerde Launcher küçülmüyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 1 Nisan 2014; 11:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bide root kayboldu mu ona bak bidaha supersu yüklemeye gerek var mı
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.2.2 bu ama ya. Bütün jb lerde oluyor, bir bunda olmuyor. Ne lanet şeymiş bu rom ya.
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Hocam jelly bean de ikonlar küçülmüyor aklımda kalmış benim de :)
    hatta kk da küçülünce çok gıcık olmuştum, nova ya geçmiştim direk...
    Size de öneririm, sadece stok widget ları kullanamıyorsunuz o kadar, ben zaten hiç stok widget kullanmıyorum hatta hemen hemen hepsi donuk ya da silik...
  • Cloudy pro v1.2 yukledim ancak ekrani dondurme calismiyor hic bir turlu,sorun ne olabilir?

• Arkadaşlar xperia klavyesinde Yaşadığım sorunlardan dolayı yeni bir klavye arayışına girdim ve xperia klavyesini aratmayacak bir klavye buldum adı touchpal x müthiş gelişmiş özellikleri var swipekeyboard felan yanında hikaye kalır. Adamlar klavye konusunda resmen aşmış google play den indirebilirsiniz. Linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5

Özellikle simple teması ile kullanırsanız tadından yenmez.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapınca ikonlar küçüldü hocam ya. :)

Cyanogen veya paranoide geçeyim az. Sıkıldım yine bu romdan. Sırf şu dpi yüzünden çektiğim şeylere bak ya.
  • ByCaRizMa kullanıcısına yanıt
    Hocam çok harika bu klavye öneririm ama swift key bir başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Bu Loki kilidi nedir?

Açık ve kapalı olması hangi durumlar için geçerlidir?

Şu sorunun cevabını bilen yok mu?
  • ByCaRizMa kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten parasız klavye isteyen herkese toucpal dan şaşmayın para verecekseniz de swiftkey i alın diyoruz forumca...
    Sen swiftkey e geç, bir hafta kullan, sonra diğer klavyelerle adını dahi yazmak eziyet gelir.
    Hatta istersen internette apk şeklinde de bulabilirsin tüm özelliklerinin düzgün çalıştığı şekilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Cyanogen veya paranoide geçeyim az. Sıkıldım yine bu romdan. Sırf şu dpi yüzünden çektiğim şeylere bak ya.

Cm de knock on çalışıyor mu

• Baseband yükle. @Sivarge

Yanlış yazmışım hocam 4.2 lerde ben hiç küçültemedim launcher ı. 4.4 de küçülüyor ama. @Sümmani.

Sen daha SwiftKey kullanmamışsın. Klavye 2 ye ayrılır, SwiftKey ve diğerleri @ByCaRizMa

Kernel yükledim şuan için ekstra bir şey kattığını hissetmedim ama kullandıkça anlayacağız. En azından yükleniyor ve çalışıyor problem yok. @Gökşen PASLI @Led Zeppelin

• quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

quote:

CM de KnockOn yok ki çalışsın

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    Recovery menüde advanced sekmesinde olur genelde. Loki enable diye bir seçeneği vardır. Tam olarak içeriği bilmesem de, bazı modlamalar ve romları yüklerken loki desteği denen şey kapalı durumdayken daha sağlıklı yükleniyor. İnanın ben de hiç bakmadım nedir diye. Aslında araştırmak lazım, bootloader mı ne onla alakalı olabilir herhalde. Bir şeyin kilidi olduğunu düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

quote:

CM de KnockOn yok ki çalışsın

Kernelle beraber geldiği için çalışır sandım

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Ben de acura nın tavsiyesi ile dori 1.6 dayım 5 gündür, şarjım daha az gidiyor ama daha akıcı cihaz, knock on daha kötü, ısınma makul değerlerde...
    Simple a da baktım mako kontrol ile çift çekirdek seçeneği varmış sanırsam, nasıl kullanılır, şarja etkisi nedir, kesinleşsin belki KK a geçerim :)
  • 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.