Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni kerneli philz 6.19.2 ile cloudypro 1.2 ye yüklüyorum yüklendi görünüyor ama yazılım bilgisinde yüklenmemiş görünüyor. loki açık kapalı denedim olmadı.
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Çift tıklama ile her yerden uyanıyor. Uyutmak için durum çubuğunda çift tıklama işliyor. Ayrıca aosp romlar için çift tıklama ile uyuma uyanma var. Deneyeceğim onu da işte.

Bir de ayrıyeten slimkat rom sayfasında rom içinde gömülü halde gelen var diyor ama bu da yine durum çubuğuyla oluyormuş.

Knock on and Knock off works - double tap on status bar to screen off
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

4 saat bence yeterli, ben bu kadar alacağımı bilsem geçerim, bu arada G2 Xposed arayüzümü çökerten şeymiş, G2 tweakbox kullanalı hiç arayüzüm çökmedi Maven Player ile müzik dinlerken :D Ayrıca Jb de de hışırtı sorunu var ama iki kulaklıktan geldiği için yokmuş gibi geliyor, Kk da birindeki hışırtıyı çözmüşler, Key Lime Pie ile diğerini düzeltirler umarım :)

Key Lime Pie alırmıyız ki

Key Lime Pie derken?

Google K harfi ile KitKat'i sunmadı mı? KitKat sonrasında ben Limonlu birşeyler bekliyordum.

Lime pie olarak verilecekti.. heralde key yoktu basinda.

Limonlu kek resmi vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Recovery menüde advanced sekmesinde olur genelde. Loki enable diye bir seçeneği vardır. Tam olarak içeriği bilmesem de, bazı modlamalar ve romları yüklerken loki desteği denen şey kapalı durumdayken daha sağlıklı yükleniyor. İnanın ben de hiç bakmadım nedir diye. Aslında araştırmak lazım, bootloader mı ne onla alakalı olabilir herhalde. Bir şeyin kilidi olduğunu düşünüyorum

Dün Xperia Z1 klavyesi için Loki kilidi açtım. Klavye fena değil ancak denildiği gibi sanki fazla şarj tüketiyor.

Ben de kilidi kapatmadan Cloudy Stock 1.3 Rom'u tekrar yükledim.

Şu an sorun yok gibi görünüyor.

Ancak madem böyle bir şey var bu Loki kilidinin ne olduğunu bilmek gerekli diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Ben de acura nın tavsiyesi ile dori 1.6 dayım 5 gündür, şarjım daha az gidiyor ama daha akıcı cihaz, knock on daha kötü, ısınma makul değerlerde...
    Simple a da baktım mako kontrol ile çift çekirdek seçeneği varmış sanırsam, nasıl kullanılır, şarja etkisi nedir, kesinleşsin belki KK a geçerim :)

Kullanıyor musunuz bilmiyrum .flac dosyası müzik dinlerken ama Dori kernellerde flac desteği yok.Yani cihazın meşhur 24 khz car curt desteği iptal oluyor.En azından stok müzikçalar çalmıyor.Diğer müzik uygulamaları ile denemedim.

Bu arada 4.4.2 için Simple kernel başlığını biraz okudum o Mako desteği ile çift çekirdek dalgasının da şarja bir etkisi yokmuş sanırım.Öyle yazmış @dr87 oraya.Ne işe yarar bilmiyorum ama.

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    24bit driveri var diye biliyordum ama denemedim akşam dener söylerim tüm müzik çalarlar için :)

• 4.4 almanya romu yüklü root yaptım. Philz touch yüklemek istiyorum ama recovery de external sdcarda girdiğimde klasörler görünmüyor. nasıl yükleyebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moruk84

4.4 almanya romu yüklü root yaptım. Philz touch yüklemek istiyorum ama recovery de external sdcarda girdiğimde klasörler görünmüyor. nasıl yükleyebiliriz?

4.4 recovery yok root yeni cikti yaki.dir gelmesi recovery nin

• acura07 kullanıcısına yanıt
    15 gündür 4.4 kullanıyordum root yok diye dün 4.2 ye flaşladım :D root çıkmış :D
  • CM ile birlikte kullanmak için hangi kerneli önerirsiniz ayrıca ram kullanımı nasıl Cm'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 1 Nisan 2014; 17:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Orijinalden alıntı: kalllavi

Selamlar üstad,
    bundan önceki III versiyonunu defalarca denedim olmadi, panter animasyonu peryodik olarak bi geldi bir gitti. Sonra hata vardi sanirim romda yenisi geldi ve sonuç hüsran. aynı durum bu IV versiyonunda da var. en son Philz touch 6.25.0 ile yapıyorum yüklemeyi :( Bilmem kaçıncı denemem olmuyor olmuyor, hep peryodik takılıyor.

5 er kez TWRP ve CWM ile denedim herhangi bir kurulum hatası vermedi bende ilginç...

Malesef durum ayni. Hersey tertemiz olsun diye dahili sdcard a bile format attim. Phillz touch 6.25.4 ile yukledim ama nafile hep bootlop oluyor. Baska hicbir custom romda boyle birsey olmuyor. bu vetsiyon benim cihaza olmuyor demek ki :)
    Yeni surumleri bekliyorum sabirsizlikla...

• cloudystock 1.2 yukledim yonergeleri takip ederek.simdi benim telefon rootlu recovery yuklumu yoksa degilmi? tekrar yuklemem gerekiyormu?

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    24bit 192 khz müziği

Maven Player
    Müzik Oynatıcı
    X-plore ses önizleyici(dosya yöneticisi)
    ile sorunsuz oynattım Cloudy Flex+ Dori 1.6 ile :)

Yalnız bunlar flac dı ama istersen alac olanları da deneyebilirim :)
  • Dostum cm güzel fakat, desteği çok iyi değil. 01042014 sürümünü denedim bugün ama hiç beğenmedim. Tertemiz flash yapmama rağmen, Pico TTS hatası oluyordu. Bir de çok saçma bir sorun yaşadım, zil sesi veya bildirim sesini değiştiremiyordum, önizleme yaparken koyun sesi çalıyordu. İndirdiğim zip'in içinde de Sheep**** adlı bir müzik vardı Bu romu güncelleyen çocuk koyun oldu herhalde
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Philz recovery yüklemenin (elbetteki telefonun root edilmiş olduğunu varsayarak) en pratik yolu bence şöyle :
    Şu linkteki dosyayı indirip rardan çıkarıp telefona atın : Link :)

Marketten recovery tools indirip kuruyorsunuz.(Recovery Tools için tıkla)

Recovery tools'da ki Flash Recovery 'ye tıklayıp açılan menüden Other from storage seçip aşağıdaki linkteki dosyanın içindeki twrp 'yi kuruyoruz.. Sonra telefonu recovery menüsüne girip oradan install seçip philz .zip dosyasını seçip flashlıyoruz o. Hepsi budur.

Direk philz zip kuruluyormu denemedim.

Bu arada bende philz'in bir üst sürümü çalışmadı bu versiyon çalışıyor

Hem bu yöntemde pc ye ihtiyaçta duyulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 1 Nisan 2014; 17:57:12 >

• gurkanse kullanıcısına yanıt
    Cloudystock 1.2 kurduysanız telefonunuz rootlu ve philz recoverylidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Dostum cm güzel fakat, desteği çok iyi değil. 01042014 sürümünü denedim bugün ama hiç beğenmedim. Tertemiz flash yapmama rağmen, Pico TTS hatası oluyordu. Bir de çok saçma bir sorun yaşadım, zil sesi veya bildirim sesini değiştiremiyordum, önizleme yaparken koyun sesi çalıyordu. İndirdiğim zip'in içinde de Sheep**** adlı bir müzik vardı Bu romu güncelleyen çocuk koyun oldu herhalde

Soğuttun çok hevesliydim halbuki

• [Stock Rom] SimpleKernel v1.0 çıkmış cloudy romlara oluyormu bilginiz varmı
  • Bu 4.4 için çikan rootu goremedim ben bi paylasirmisiniz yekrar

• sarac kullanıcısına yanıt
    Oluyor hocam. Hatta Legend CloudyPro 1.2'de denemiş.
  • 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.