Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.724.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32773278327932803281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vintek 15 gün beklemenin sonunda değişim kararı verdi. Bu aralar değişim yapan var mı g3 mü veriyolar g2 mi
  • GpRsCi kullanıcısına yanıt
    #Battery saving 
    pm.sleep_mode=1
    ro.ril.disable.power.collapse=0

#improve battery under no signal
    ro.mot.eri.losalert.delay=1000

# LG flags
    persist.service.pcsync.enable=0
    persist.service.lgospd.enable=0

#Decrease dialing out delay
    ro.telephony.call_ring.delay=0

#Helps scrolling responsiveness
    windowsmgr.max_events_per_sec=240

#Increase overall touch responsiveness
    debug.performance.tuning=1
    video.accelerate.hw=1

# Fast Reboot
    persist.sys.purgeable_assets=1

#Faster Scrolling
    ro.max.fling_velocity=12000
    ro.min.fling_velocity=8000

#### New Tweaks : somboons ####
    persist.android.strictmode=0
    persist.sys.ui.hw=true
    ro.com.google.networklocation=0
    ro.vold.umsdirtyratio=2

#Disable all android log
    profiler.force_disable_err_rpt=1
    profiler.force_disable_ulog=1
    logcat.live=disable
    ro.kernel.android.checkjni=0
    ro.kernel.checkjni=0
    ro.config.nocheckin=1

#Wi fi scan interval
    wifi.supplicant_scan_interval=143

sildiğim dosyaları da yazarım birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 19 Şubat 2016; 15:11:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

CloudyG2 3.3 ile devam et dostum illa değiştireceksen google edition kur

Google edition nasıl hocam cloudy e göre. Cloudy nin arayüz mesela çok hoşuma gitti. Google edition lolipop tabanlı mı kitkat mı? Batarya ısınma nasıl bide romda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GpRsCi kullanıcısına yanıt

#Battery Mods
    persist.sys.shutdown.mode=hibernate
    persist.radio.add_power_save=1
    wifi.supplicant_scan_interval=220
    ro.ril.disable.power.collapse=1
    ro.config.hw_fast_dormancy=1
    ro.semc.enable.fast_dormancy=true
    ro.config.hw_quickpoweron=true
    ro.mot.eri.losalert.delay=1000
    ro.config.hw_power_saving=1
    pm.sleep_mode=1
    ro.ril.sensor.sleep.control=1
    power_supply.wakeup=enable
    ro.config.hw_power_saving=true

#Dalvik and Kernel Mods
    persist.android.strictmode=0
    ro.kernel.android.checkjni=0
    ro.kernel.checkjni=0
    ro.config.nocheckin=1
    ro.compcache.default=0
    dalvik.vm.execution-mode=int:jit
    dalvik.vm.verify-bytecode=true
    dalvik.vm.jmiopts=forcecopy
    debug.kill_allocating_task=0
    ro.ext4fs=1
    ro.setupwizard.mode=DISABLED
    dalvik.vm.heaputilization=0.25
    dalvik.vm.heaptargetutilization=0.75

#Disable USB Debugging PopUp
    persist.adb.notify=0

#Allow to free more ram
    persist.sys.purgeable_assets=1

#Smoother video watching
    video.accelerate.hw=1
    media.stagefright.enable-player=true
    media.stagefright.enable-meta=true
    media.stagefright.enable-scan=false
    media.stagefright.enable-http=true

#Better internet browsing & download speed
    net.tcp.buffersize.default=4096,87380,256960,4096,16384,256960
    net.tcp.buffersize.wifi=4096,87380,256960,4096,16384,256960
    net.tcp.buffersize.umts=4096,87380,256960,4096,16384,256960
    net.tcp.buffersize.gprs=4096,87380,256960,4096,16384,256960
    net.tcp.buffersize.edge=4096,87380,256960,4096,16384,256960
    net.tcp.buffersize.hspa=4096,87380,256960,4096,16384,256960

#Zram Mods
    persist.service.zram=0
    ro.zram.default=0

#UI Tweaks
    persist.sys.ui.hw=1
    view.scroll_friction=10
    debug.composition.type=gpu
    debug.performance.tuning=1

#Misc
    persist.sys.gmaps_hack=1
    debug.sf.ddms=0
    ro.warmboot.capability=1
    logcat.live=disable

#Disables blackscreen issue after a call
    ro.lge.proximity.delay=25
    mot.proximity.delay=25

#Photo And Video Quality
    ro.media.enc.jpeg.quality=100
    ro.media.dec.jpeg.memcap=8000000
    ro.media.enc.hprof.vid.bps=8000000
    ro.media.capture.maxres=13m
    ro.media.panorama.defres=4160x3120
    ro.media.panorama.frameres=1920x1080
    ro.camcorder.videoModes=true
    ro.media.enc.hprof.vid.fps=65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 19 Şubat 2016; 16:49:44 >

• sildiğim dosyalar ve uygulamalar v30d 6ta stok rom

system/apps/bootup klasörü içindeki flash widget ve taskmanager haricinde hepsi

system/vendor
    içindeki carrier klasörü

system/preload
    klasörü
    system/vendor/pitpatt
    klasörü

data/app-system
    klasörünün içindeki 2 dosya

system/
    usbautorun.iso dosyası

system/tts dosyası

system/vendor/pitpatt
    klasörü

system/app klasöründe
    Books
    ChromeWithBrowser
    CloudHub
    Drive
    elt_test
    facelock
    gmail2
    googletts
    hangouts
    LGConnectionWizard
    LGNotebook
    LGPCSuiteUI
    LGSearchWidgetProvider
    LGSmartcardService
    LGStk
    maps
    music2
    newsstand
    playgames
    plusone
    smartshare
    smartsharedlna
    smartshareprovider
    street
    talkback
    videos
    wind_155_2.3_Prod_build_5
    youtube

system/app-priv klasöründe
    LGApplicationManager
    LGbrowser
    LGCb
    LGConnectionWizard
    LGEmail
    LGFavoriteContactsWidget
    LGLiveWallpapersPicker
    LGLW_MultiPhoto
    LGMemo
    LGMusic
    LGMusicWidget
    LGNLPService
    LGPCSuite
    LGQVoiceplus
    LGTTSPAService
    LGWernickeManager
    MLT
    TagGoogle
    Velvet
    Wapservice

Ayrıca çoğu zil sesi alarm sesi uyarı sesini sildim beğendiğim 2-3 tanesini bıraktım. Ayrıca beğendiğim birkaç wallpaperi telefon eblleğinde wallpaper diye klasör açıp içine attım ayrıca boş bir bir dosya oluşturup ismini .nomedia yaptım galeride gözükmüyor duvarkağıtları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 19 Şubat 2016; 16:44:12 >

• Arkadaşlar bende Optimus 1.5 romuna geçmek istiyorum. Şu an jelly bean deyim istemeden :) JB den bu roma geçmek için ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Bir ay aicp 11,,, g. Edition ,,,ndm son cikan,,
    Vee optimus 1.5 iki ust Android surum varken olurmube dedim ama super otesi olmuş. eklemelerden bile sıkılmış biri olarak batarya yuzdesini bile pil ayarlarindan aktif ettim okadar yani. Ex dialerdan vazgeçemiyorum. Download hizini apk ile çözerek, dashclock yardimi, vs vs ile sabahtan beri elimde hem wifi hem 3g suan %44te ve en ufak bir fc karsilasmadim. Art ye gecesim bile yok. Ama denermiyim evet bir iki gune.
    Ama yok illa lp surum olsun diyorsaniz, ndm nin son cikanini tavsiye ederim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• mavishow kullanıcısına yanıt
    Hocam Optimus 1.5 Bump Twrp ile kurulabiliyor mu ?
    Eğer kurulamıyorsa kullandığınız alternatif recovery nin adı veya linkini verebilir misiniz

ekleme : Parlaklığı % kaçta kullandınız hocam ? ve Telefonunuz kaç yıllık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 19 Şubat 2016; 18:53:13 >
  • Hocam sizin modladığınız smart notice ı stock romda flashladım ancak devamlı olarak başlatıcı durduruldu hatası alıyorum. Ardından da Hava Durumu durduruldu diyor.
    Bu hatayı düzeltmek ve smart notice ı kullanmak için ne yapmalıyım eğer bu hatayı kaldırmanın bir yöntemi yoksa smart notice ı nasıl silerim. Ama ilk önceliğim smart notice ı kullanabilmek , eğer olmazsa nasıl silebilirim?
  • arkadaşlar konusunda uzman kişilerin yardımına ihtiyacım var telefon fastboota düştü cmdeden komut yazdırabiliyorum ama devamı gelmiyor bundan sonrasında kaldım yardımcı olabilcek varmı
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    1. yöntem : Srk Tool indir hocam ( 1gb a yakındı sanırım ) . Ordan yönergeleri takip ederek fastboot kurtarma seçeneği ile devam et.
    2. Yöntem : Bu biraz zordur ve denk getirmek gerekir. Fast boot moduna girdiği zaman telefonun ne zaman açılacağını kestirmek güçtür. Bu ne demek hemen açıkalayayım;
    telefonu kapatamazsınız. Güç tuşuna basılı tutarsınız kapanır ancak tekrar açılır ve tekrar fastboot a girer. Bu durumda usb kablosunu takıyoruz ama diğer ucunu bilgisayara takmıyoruz. Fast boot açıkken güç tuşuna basıp kapatıyoruz ve ekran gider gitmez usb yi pc ye takıp ses açma tuşuna basıyoruz. Burda zamanlamayı iyi ayarlamak gereklidir. Ben bu şekilde daha doğrusu 7-8 denemeden sonra download moda alabilmiştim ve kdz yükleyerek yoluma devam etmiştim.

Aklınıza takılan bir soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz hocam. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

1. yöntem : Srk Tool indir hocam ( 1gb a yakındı sanırım ) . Ordan yönergeleri takip ederek fastboot kurtarma seçeneği ile devam et.
    2. Yöntem : Bu biraz zordur ve denk getirmek gerekir. Fast boot moduna girdiği zaman telefonun ne zaman açılacağını kestirmek güçtür. Bu ne demek hemen açıkalayayım;
    telefonu kapatamazsınız. Güç tuşuna basılı tutarsınız kapanır ancak tekrar açılır ve tekrar fastboot a girer. Bu durumda usb kablosunu takıyoruz ama diğer ucunu bilgisayara takmıyoruz. Fast boot açıkken güç tuşuna basıp kapatıyoruz ve ekran gider gitmez usb yi pc ye takıp ses açma tuşuna basıyoruz. Burda zamanlamayı iyi ayarlamak gereklidir. Ben bu şekilde daha doğrusu 7-8 denemeden sonra download moda alabilmiştim ve kdz yükleyerek yoluma devam etmiştim.

Aklınıza takılan bir soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz hocam. Kolay gelsin.

hocam srk tool indirdim komut yazdırabiliyorum cmdden yazdırdığım komutuda cihazın ekranından görebiliyorum ama bundan sonrası yok öyle bekliyor bi şey yükleniyor heralde diyip 35 dakika bekledim bu kadarda uzun süre bi şey yüklenmez diyip işlemi iptal ettim komut yazdırmada sıkıntım var daha doğrusu

• Hangisini kurdunuz bir kaç kere paylaşmıştım dosyayı yada linki paylaşın bakayım

• Ben direk kurdum.

• Hocam evet kuruluyor herhangi bir sorun yok ben şöyle kurdum sırasıyla anlatayım.

1.Standart wipe işlemlerini yapıyoruz ve D802_PATCH_RETURN_KK_droidth flashlıyoruz.https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952596008
    2.Baseband flashlıyoruz.https://www.androidfilehost.com/?fid=95864024717071050
    3.Romu kuruyoruz.https://www.androidfilehost.com/?fid=24415232478676724 İşlemler bu kadar

(TWRP Sürümüm 2.8.7.3 d802-bump-blastagator-signed)

Sorunsuz kullanıyorum

• Hocam artık bir önemi kalmadı çünkü bende devamlı fc verdiği için optimus 1.5 e geçmek için fırsat bulmuş oldum.

Şimdi hocam sizden çok ama çok önemli bir ricam var. Eğer bana bunu yaparsanız ilk önce duamı alırsınız sonrada size bağış bile atabilirim eğer isterseniz.

Hocam LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    bu resimdeki kitkatta bulunan hava durumu widget ve uygulamasını optimus 1.5 de kullanmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.
    İnternetten bulduğum stock romdan alınmış bir kaç apk yi denedim ancak çalışmadı. Görmedi bile.
    Hocam orjinal kitkatta bulunan bu hava durumu widgetini nasıl kullanabilirim. İsterseniz gerekli dosyaları tekrar orjinal kitkata döner ve size iletirim.
    Birde hava durumu animasyonlarının iptal olmasını istemediğimden , optimus 1.5 in orjinal hava durumu widgetı durabilir. Yani ikisini birlikte kullanabilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 19 Şubat 2016; 21:39:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Hocam artık bir önemi kalmadı çünkü bende devamlı fc verdiği için optimus 1.5 e geçmek için fırsat bulmuş oldum.

Şimdi hocam sizden çok ama çok önemli bir ricam var. Eğer bana bunu yaparsanız ilk önce duamı alırsınız sonrada size bağış bile atabilirim eğer isterseniz.

Hocam LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    bu resimdeki kitkatta bulunan hava durumu widget ve uygulamasını optimus 1.5 de kullanmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.
    İnternetten bulduğum stock romdan alınmış bir kaç apk yi denedim ancak çalışmadı. Görmedi bile.
    Hocam orjinal kitkatta bulunan bu hava durumu widgetini nasıl kullanabilirim. İsterseniz gerekli dosyaları tekrar orjinal kitkata döner ve size iletirim.
    Birde hava durumu animasyonlarının iptal olmasını istemediğimden , optimus 1.5 in orjinal hava durumu widgetı durabilir. Yani ikisini birlikte kullanabilirm.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2686936

Sunu bir dene istersen

• Denedim hocam .
    Hatta g2 xda temalar forumundaki bütün konuları araştırdım. apkleri indirdim. System/app a atarak izinlerini ayarladım.
    G3 forumuna gidip ordaki temalar forumuna bile baktım.

Sonuç maalesef sıfır.

Bu kitkattaki uygulama widget ı kullanabilirsem varya roma aşık olurum resmen
  • Arkadaşlar whatsapp ses kayıtlarının müzik çalarda şarkı olarak gözükmemesi için ne yapabilirim?

• mavishow kullanıcısına yanıt
    Hocam romdan mı kaynaklı benden mi kaynaklı bilmiyorum ama optimusG3 v1.5 download hızı çok düşük:/ gezinmede biraz daha iyi ama dediğim gibi download ve birkaç uygulamada çok yavaş oluyor , nasıl çözebilirim acaba?¿

• 
Sayfa: önceki 32773278327932803281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.