Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.705.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32523253325432553256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cloudy nin kendi kerneline hiç kullanmadım hocam ne desem yalan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Buyur hocam referans olur umarım.

Valla iyiki resim attın kardeşim ürünü geri verdim büyük ihtimal bundan alacağım ya da xiaomi

• Ne demek hocam işine yaradiysa ne güzel, ama xiaomi biraz kaba buna göre. Karşılaştırma fotoğraflarına bakmak iyi fikir verebilir.

• Biliyorum varda mega linki pörtlemis durumda diger linklerde tam indiriyor %80 lerde %70 lerde indirmeyi iptal ediyor. Yani anlicagin cloudy 3.3 ölü. Belki buradaki arkadaslarda dosyalarin romlarinin bi yedekleri vardir dedim.

• GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Varda hicam linkler ölü durumda.

• Buyrun hocam cloudy 3.3

https://mega.nz/#!DY4CFTpB!0xFXOCjvdT0MpLx5UoyWdc4Xkt-ZTuO48aiW4l624aw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cok makbule gecti insallah saglamdir. Ben 2.2 deyim romu flashlamadan önce hangi dosyayi flashliyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: safkan1600

Eyvallah hocam cok makbule gecti insallah saglamdir. Ben 2.2 deyim romu flashlamadan önce hangi dosyayi flashliyorduk.

Go lp droith dosyasini flaslamaniz lazim. Tam hatirlamiyorum ama bu konunun ilk mesajinda yada cloudy 3.3 konusunun ilk meaajinda vardi linki

• quote:

Bunu flashlayin hocam

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347760919

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

quote:

Bunu flashlayin hocam

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347760919

Alıntıları Göster
    [LG G2 MIUI ROM] Anakonu V7 LYNKLER YENYLENDY KONU GÜNCELLENDY GÜNCELLENMEYE DEVAM EDYCEK MIUI ROM SEVERLER

http://forum.donanimhaber.com/m_97648322/f_//tm.htm#97648322

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 30 Ocak 2016; 0:25:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam google Edition Roma geçtim. Herşeyi ayarladım batarya kalibrasyonu yaptım şimdi kullanıyorum. Güzel geldi rom banada kamerası garip birsekilde hoşuma gitti arayüz de kaliteside güzel geldi bana xcam yerine kullanacağım gibi. Bu arada hocam bu alt bar tuşlarını küçültmek için verdiğiniz linktekileri denediniz mi benim geçen denediğim romu çökertti birdaha böyle birşey olsun istemiyorum da üst bardaki simgeler gerçekten çok büyük küçültme zipini Flashlayinca 2g3g widgeti gidiyor bunlara bir çözüm bulsak gayet güzel rom

Hocam bende aynı roomu şimdi lükledim lg yazısında takıldı kaldı telefon napmam gerekiyor

• mamilim90 kullanıcısına yanıt
    Lollipop romdan gectiyseniz sorunsuz açılması lazımdı. Valla hocam twrp girerek full wipe yapıp otg kablosuyla romu tekrar kurmayı deneyin aklıma başka birşey gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Lollipop romdan gectiyseniz sorunsuz açılması lazımdı. Valla hocam twrp girerek full wipe yapıp otg kablosuyla romu tekrar kurmayı deneyin aklıma başka birşey gelmiyor.

Kikkattan geçtim hocam 4.4.2 den

Hocam şimdi romu tekrar kurdum bu sefer google app ve QuickMemoPlus kurmadım açılıyor şuan uygulamaları düzenliyor açılsın onları kurcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilim90 -- 30 Ocak 2016; 13:13:35 >
  • Es Dosya Yöneticisinden Otg aracılığı ile Usb içeriğine ulasabiliyorum. Fakat Twrp üzerinden usb boş görünüyor ve giriş yapamıyorum. Çözümü nedir acaba?

• google Edition Romda galeri yokmu ya bulamadim duzgun bisi Google playdan

Bu sayfada 2 3 sayfa geri giderseniz galeri müzik lg backup uygulamalarının hepsinin linki var hocam.

https://mega.nz/#!VQNgFayZ!hFxCNIDlLiwIqUFBkI0cEI5RK_fXmm9lSCDhZGfVlSU

Google edition rom

Statusbar ve navbar i küçültmek için yapacagim ama bir türlü vakit bulamadım hafta sonu vakit olursa yapacağım

• Arkadaslar. Bugun 2. El lg turkiye garanntili lg g4 alarak aranizdan ayriliyorum. Bir cok arkadasin cok yardimini aldim. Hakkinizi helal edin. Yine forumu takip edecegim. Selametle.. :)

• Galeri için teşekkürler hocam. Bu arada navbar ve statusbarin boyutları cloudy deki gibi olursa çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Galeri için teşekkürler hocam. Bu arada navbar ve statusbarin boyutları cloudy deki gibi olursa çok makbule geçer.

Navbar tamam da Statusbar uğraştırıyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 30 Ocak 2016; 20:14:20 >
  • 
Sayfa: önceki 32523253325432553256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.