Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32503251325232533254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam siz öyle diyorsanız denemek şart indiriyorum bende teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ilgin ve cevabın için Aytaç. Kullanan arkadaşlar da bir iki yorum yaparsa sanırım daha sağlıklı bir görüş oluşacak kafamda.

Resurrectionn,
    Google Edition Romunu bende kullanıyorum ve gayet yeterli bence. En güzeli de(bana göre tabi) bütün gereksiz programların kaldırılmış olması. Denemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazoglu

Teşekkürler ilgin ve cevabın için Aytaç. Kullanan arkadaşlar da bir iki yorum yaparsa sanırım daha sağlıklı bir görüş oluşacak kafamda.

Resurrectionn,
    Google Edition Romunu bende kullanıyorum ve gayet yeterli bence. En güzeli de(bana göre tabi) bütün gereksiz programların kaldırılmış olması. Denemeni tavsiye ederim.
    Google Edition 1.3 üst bar çok büyük geliyor, onun için bir mod varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46C7F9A72 -- 28 Ocak 2016; 23:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carttman

Google Edition 1.3 üst bar çok büyük geliyor, onun için bir mod varmıdır?

Bu romda denemedim fakat daha önce denedigim lolipop romlarda çalıştı.

http://www.mediafire.com/?8aw6vk3pwgzatp9

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayazoglu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ilginiz için indiriyorum kuracağım birazdan

• AytacFx kullanıcısına yanıt
    Ellerinize sağlık hocam :) Tekrar hoşgeldin aramıza
  • kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Framework dosyasını değiştirmişti galiba geliştirici sıkıntılı olabilir. navbar tuşlarını falan silmiş çalışsa da flash ve network toggle ları aktif olmayabilir

• Arkadaslar merhaba bende uzun zamandir g2 kullaniyorum. Suan cloudy 2.2 yuklu ve 3.3 e gecmek istiyorum herzamanki gibi donup dolasip. Ve hangi dosyalari flashlamam gerekiyoruz temiz bi kurulum icin elinde dosyalarin linkleri varsa paylasan omursa sevinirim. Daha once cok defa lg ekraninda kaldi cihaz o yuzden korkarak yaklasiyorum.

• Eğer bi sıkıntı olursa bunu flashlayin hocam

https://yadi.sk/d/XJ6JPyUwnuJ7s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 29 Ocak 2016; 1:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Framework dosyasını değiştirmişti galiba geliştirici sıkıntılı olabilir. navbar tuşlarını falan silmiş çalışsa da flash ve network toggle ları aktif olmayabilir

Denedigim bütün romlarda calismisti hocam. Flash ve network toogle larini pek kullanmadigim icin kontrol etmemistim gitti mi gitmedi mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 29 Ocak 2016; 0:31:53 >
    Hocam sorunsuz çalışmaktadır şuan flashladım sıkıntı yok.teşekkür ederim.
    Hocam romu kurdum LG backup yokmuş desteklemiyormu ROM ? Benim için büyük kolaylikti bu arada alt navbar tuşları küçültmek için bir dosya varmı hocam ?

Edit: Üstteki yer için verdiğiniz küçültme dosyası 2g3g Widgetini filan kaldırıyor bilginiz olsun. Allahtan Restore dosyası vermişsiniz onunla geri döneceğim şimdi sağolun :) Alttaki Tuşlar için stock romlar için olan 28 dpi dosyasını denedim oda cihazı logoda bırakıyor bilginize beyler.

Not: Bu işin sonunda yine stock roma döneceğim gibi hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 29 Ocak 2016; 1:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Hocam romu kurdum LG backup yokmuş desteklemiyormu ROM ? Benim için büyük kolaylikti bu arada alt navbar tuşları küçültmek için bir dosya varmı hocam ?

Edit: Üstteki yer için verdiğiniz küçültme dosyası 2g3g Widgetini filan kaldırıyor bilginiz olsun. Allahtan Restore dosyası vermişsiniz onunla geri döneceğim şimdi sağolun :) Alttaki Tuşlar için stock romlar için olan 28 dpi dosyasını denedim oda cihazı logoda bırakıyor bilginize beyler.

Not: Bu işin sonunda yine stock roma döneceğim gibi hadi hayırlısı
    Buyrun hocam Lg Backup

https://yadi.sk/d/OjpSX-62nuHbg

Navbar icin burayi deneyebilirsiniz

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/36dpi-nav-bar-mod-stock-lg-g2-5-0-2-t3075928

Eğer bi sıkıntı çıkarsa bunu flashlayin hocam

https://yadi.sk/d/L3Tz0RminuJ6S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 29 Ocak 2016; 1:26:39 >

Teşekkür ederim hocam deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Teşekkür ederim hocam deneyeceğim

Önemli değil. Gecmediniz mi hocam miui ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 29 Ocak 2016; 1:50:44 >
    Hocam geçtim geçmesine ama çince karakterler ve sevmediğim şeyler (facebook instagram sayfalarda anlık takılmalar resim videoların yükleniyor ekranı çıkması gibi şeyler) devam ediyor. Ayrıca ota da bozulmuş romun tamamını indirmeye çalışıyor 2 güne geri döner sizin önerdiğiniz romu denerim. Bu sıra boş vaktim var yine denemeye başladım işin sonunda stock rom döneceğim gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 29 Ocak 2016; 2:34:44 >
  • Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Tamamdie hocam saolasin.Peki bu telefonun daha hizli saej olmasi icin onerdiginiz jernel falan var mi ben cloudy de dorimanx kullaniyordum da orda arttirmistim sarj hizini

Teşekkürler hocam hemen indirip deneyeceğim

• MIUI 6.1.26 (0.65 mb) guncellemesi sıkıntısız tamamlandı. Geçen seferki hatayı vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

MIUI 6.1.26 (0.65 mb) guncellemesi sıkıntısız tamamlandı. Geçen seferki hatayı vermedi
    Bende bütün romu baştan indiriyor nedense anlamadım hocam. Gapps kullanmadım.
  • 
Sayfa: önceki 32503251325232533254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.