Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32533254325532563257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Bu sayfada 2 3 sayfa geri giderseniz galeri müzik lg backup uygulamalarının hepsinin linki var hocam.

Saolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl hocam navbar yüksekliği olarak

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 30 Ocak 2016; 20:17:34 >
  • Hocam sizin için çok zahmetli birşey değilse 28 dpı olarak yapabilirseniz 1adet çok sevinirim.
  • quote:

Hocam sizin için çok zahmetli birşey değilse 28 dpı olarak yapabilirseniz 1adet çok sevinirim.

Olur hocam yaparız ikonlar küçük zaten 28-35-38-42 boyutları iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Hocam sizin için çok zahmetli birşey değilse 28 dpı olarak yapabilirseniz 1adet çok sevinirim.

Hocam 35 olursa iyi olurdu benim icin alistim 35 e

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

quote:

quote:

Hocam 35 olursa iyi olurdu benim icin alistim 35 e

Alıntıları Göster
    arkadaşlarhttp://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/flyme-os-4-x-x-x-base-android-5-1-1-t3240578 flymeos romunda LP dalgası filan dönüyor şu sıra
    konu hakkında bilgisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim ayrıca rom hakkında bilgisi olan arkadaşları bekliyorum.

• ThaDe kullanıcısına yanıt
    Mount kisminda usbyi seciyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerose -- 31 Ocak 2016; 0:13:42 >
  • powerose P kullanıcısına yanıt
    Seçmeye çabalıyorum ama maalesef tik koymama izin vermiyor hocam. Farklı bişey mi var diye sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carttman

arkadaşlarhttp://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/flyme-os-4-x-x-x-base-android-5-1-1-t3240578 flymeos romunda LP dalgası filan dönüyor şu sıra
    konu hakkında bilgisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim ayrıca rom hakkında bilgisi olan arkadaşları bekliyorum.

Hem stock 5.0.2 tabanli hemde cm 5.1.1 tabanlı varmış sanırım hocam

www.miui.com/thread-3187301-1-1.html

Hatta şöyle de bir link var ama miui da rahatken hiç deneyesim gelmedi pek de rağbet görmemiş gibi zaten

• Arkadaşlar son güncellemeden sonra google play sorunu oldu. Apk olarak yükledim olmadı. İnstaller de çözüm olmadı. Farklı 3 tane apk sonuç vermedi. -3 kodu verdi geçersiz url dedi olmadı varmı çözümü olan

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Arkadaşlar son güncellemeden sonra google play sorunu oldu. Apk olarak yükledim olmadı. İnstaller de çözüm olmadı. Farklı 3 tane apk sonuç vermedi. -3 kodu verdi geçersiz url dedi olmadı varmı çözümü olan
    http://forum.donanimhaber.com/m_97648322/mpage_26/f_//tm.htm
    MIU7 KONUSU TEMALAR MODLAR XPOSED VE MODÜLLER İLE GÜNCELLENMİŞTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 31 Ocak 2016; 13:59:42 >
  • quote:

Arkadaşlar son güncellemeden sonra google play sorunu oldu. Apk olarak yükledim olmadı. İnstaller de çözüm olmadı. Farklı 3 tane apk sonuç vermedi. -3 kodu verdi geçersiz url dedi olmadı varmı çözümü olan

hangi romu kullanıyorsunuz hocam
    ben daha önce bunu yüklemiştim.google playin önceki versiyonları kaldırıp bunu yükleyin

http://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=56222

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyesref -- 31 Ocak 2016; 14:36:05 >

• luckyesref kullanıcısına yanıt
    Miui 7 king versiyon

• quote:

Miui 7 king versiyon

mesajımı editlemiştim ama tekrar yazayim. daha önce başıma gelmişti.
    google playin eski sürümünü kaldırın
    bunu yüklemeyi deneyin
    http://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=56222
  • luckyesref kullanıcısına yanıt
    Olmadı hocam
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Google Edition Statusbar ve Navbar çalışması
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 31 Ocak 2016; 18:28:37 >

• quote:

Google Edition Statusbar ve Navbar çalışması

Güzel olmus hocam elinize saglik. Link varsa alabilir miyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 31 Ocak 2016; 18:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

quote:

Google Edition Statusbar ve Navbar çalışması

Güzel olmus hocam elinize saglik. Link varsa alabilir miyiz

Alıntıları Göster
    Geçen hafta king miui romunun güncellemesini yüklemeye çalışırken rom bozulmuştu mecburen cloudye geçmiştim.Şimdi tekrar miui roma geçmeye çalışıyorum önce bootloader sonra baseband ondan sonra da rom bu sıralama ile yükleme yaptım bootloopa giriyor 10 defa denedim aynı şekilde aynı sonuç acaba son sürümde sıkıntı mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: token45

Geçen hafta king miui romunun güncellemesini yüklemeye çalışırken rom bozulmuştu mecburen cloudye geçmiştim.Şimdi tekrar miui roma geçmeye çalışıyorum önce bootloader sonra baseband ondan sonra da rom bu sıralama ile yükleme yaptım bootloopa giriyor 10 defa denedim aynı şekilde aynı sonuç acaba son sürümde sıkıntı mı var?

Alıntıları Göster
    Konum sorunu yaşıyorum sizce sebebi nedir nasıl düzeltebilirim ?

AICP LP son sürümü kurulu şuanda fakat konum açık olmasına rağmen hava durumu widgetları hava durumunu göstermiyor.Şarj konusunda da android sistemi pil performansını etkiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: token45

Romu yükledikten sonra data wipe yapın.
  • 
Sayfa: önceki 32533254325532563257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.