Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31573158315931603161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

İşte bundan bahsediyordum hocam 820 yi beklemek lazım diyerek bizi heyecanlandırdı piyasayı da canlandıracak

Bende sırf 820 yi bekledim hocam G5 veya Mi5 almayı düşünüyorum. Bu arada genel SOC performansı olarak A9u geride bırakmış 820. A9x ile karşılaştırma yapınca GPU, Modem ve çoklu çekirdek performansında yine bariz önde görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

quote:

Orijinalden alıntı: Emre155

Yok hocam olmuyor sadece görüntü değil sesde de aynı sorun var aynı hiç çekmeyen radyo sesi gibi çıkıyor niye öyle oldu anlamadım durup dururken.

Hocam ben Resurrection Remix MM kullanıyorum video ve seste sorun yok stok oynatıcı ile

Hocam rr de ses nasıl yükseltme imkanı var mı?

Hocam ses zipleri var ancak linkleri elimde mevcut değil sizin için araştırırım. Bende herhangi bir ses zipi kurulu değil beni tatmin ediyor çalınca ve bildirim gelince duyabiliyorum rahatlıkla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

quote:

Yok hocam olmuyor sadece görüntü değil sesde de aynı sorun var aynı hiç çekmeyen radyo sesi gibi çıkıyor niye öyle oldu anlamadım durup dururken.

Hocam ben Resurrection Remix MM kullanıyorum video ve seste sorun yok stok oynatıcı ile

Hocam rr de ses nasıl yükseltme imkanı var mı?

Hocam ses zipleri var ancak linkleri elimde mevcut değil sizin için araştırırım. Bende herhangi bir ses zipi kurulu değil beni tatmin ediyor çalınca ve bildirim gelince duyabiliyorum rahatlıkla

Hocam ben zor duyuyorum yeterli değil maalesef ama siz zahmet etmeyin şu anlık cm de kalacağım ama rr ye geçeceğim zaman sizden isterim teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam MM derken 6.0.1 tabanlı olanı mı kullanıyorsnuz.
    Gözünüze çarpan herhangi bir sorun var mı?
    Birde daha önce cm13 kullandınızmı ona göre kıyasla nasıl?

Evet 6.0.1 hocam kaynak kodları ve güncellemelerini zaten cm den alıyor şuan sadece ilk buildi mevcut sanırım 1 haftalık cm fixleri ile birlikle çıkacak 2. buildi. Genel performans olarak cmden farkı yok gibi ama özelleştirmeleri çok daha fazla cm ye göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

quote:

Hocam MM derken 6.0.1 tabanlı olanı mı kullanıyorsnuz.
    Gözünüze çarpan herhangi bir sorun var mı?
    Birde daha önce cm13 kullandınızmı ona göre kıyasla nasıl?

Evet 6.0.1 hocam kaynak kodları ve güncellemelerini zaten cm den alıyor şuan sadece ilk buildi mevcut sanırım 1 haftalık cm fixleri ile birlikle çıkacak 2. buildi. Genel performans olarak cmden farkı yok gibi ama özelleştirmeleri çok daha fazla cm ye göre

Alıntıları Göster
    arkadaslar rom ile birlikte gelen duvar kagitlarını nereden buluruz ?

Edit: etiket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen33 -- 16 Aralık 2015; 21:24:02 >

• Tmm hocam ozaman az daha bekliyip deneriz ozaman.

• quote:

Hocam Snapdragon 820 nin antutu sonuçlarına baktınız mı üstelik prototip cihaz 3 gb ram ile birlikte 132k puan almış

Ustam ama orda ekran çözünürlüğü 2k değil buna dikkat gelsin tabi 820 ve mi5 offffff

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Hocam Snapdragon 820 nin antutu sonuçlarına baktınız mı üstelik prototip cihaz 3 gb ram ile birlikte 132k puan almış

Ustam ama orda ekran çözünürlüğü 2k değil buna dikkat gelsin tabi 820 ve mi5 offffff

Hocam Applein antutu sonuçları ile kıyaslamadan bahsediyorsanız. zaten Apple da henüz fhd nin üstüne çıkmış değil. Bakalım o 2k ekranda ne kadar performanslı çalışacak. Ayrıca ben sadece örmek verdim biri android üzerinde diğeri ios üzerinde çalışıyor kavun ile karpuzu kıyaslıyoruz işin açığı. Her ne olursa olsun bu 820 beni acayip heyecanlandırdı. Biran önce çıksada denesek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 16 Aralık 2015; 17:53:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

Hocam bende direk xda bakmıştım google plusa bakmamıştım :) xda resimleri bulamayınca herhalde popüler bir değil sandım.

Roma grlince cm altyapısını kullanıyor sanırım bakıcaz artık :)
    Arkadaşlar iyi akşamlar.
    Son 1 aydır farklı farklı rom deniyorum ve her seferin de (sist arayüzü duruduruldu ) hatasını alıyorum.
    Telefonu son 1 aydır doğru dürüst kullanamıyorum.
    Ya müzik dinlerken ya ayarlara girerkenbirden bire bu uyarıyla karsılasıyorum ve telefonu terardan eski haline getirmek için ya müzik uygulamasını siliyorum ya wipe yapıyorum ya da yeni rom kuruyorum.
    Ne yapacagımı şaşırdım. Her türlü yolu denedim. Her türlü alternatifi dfenendim ama yok bir şekilde bu uyarı karşıma çıkıyor.

• ArkadaÅŸlar RRemix de mobil verideyken internete neden giremiyorum bilen var mı

• Cm 13deyim prime romu nasil yuklerim

• delidolu44 kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm romlarda oluyorsa geri yüklemeden kaynaklanıyordur yedekten almayın verileri. Herhangi bir modu tüm romlarda kullanıyorsanız linkini verirseniz bakabiliriz

• Hocam 2 sayfa önce verdiğiniz basebandı her roma flashlayabilirmiyiz :( cloudy 3.3 kullanıyorum bi sıkıntı çıkar mı flashlarsam

Direk sıfırdan kdz yüklemeyi denediniz mi hiç?

• UniqueLiFe U kullanıcısına yanıt
    İstediğini yukleyebilirsin uygundur

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

İstediğini yukleyebilirsin uygundur
    Arkadaşlar yarım saat önce dediğiniz gibi hiç veri almadan full wipe yapıp otg den tekrar bu prime romu yükledim yarım saat düzgün çalıştı yine aynı sorun verdi :(
    Cloudy ve irondroid romunda bir kaç gün sonra bu sorun çıkıyor bu yeni romlarda sorun hemen çıkıyor. Kafayı yiyecem yaa. Ne yapmam lazım.
    Hocam temalarindan olur programlardan olur dün benim başıma kilit seçeneginden ayni durum geldi. Kafayı yiyecektim senin gibi ayarları programları tek tek kontrol ettim. Yazı tipi veya ios bar flasindan da olur. Ne bilim kdz ile sıfırla kernel baseband xposed kontrol et bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

Arkadaşlar yarım saat önce dediğiniz gibi hiç veri almadan full wipe yapıp otg den tekrar bu prime romu yükledim yarım saat düzgün çalıştı yine aynı sorun verdi :(
    Cloudy ve irondroid romunda bir kaç gün sonra bu sorun çıkıyor bu yeni romlarda sorun hemen çıkıyor. Kafayı yiyecem yaa. Ne yapmam lazım.

Hocam belki saçma gelecek ama başka bir hesapla oturum açın sıfır rom da.
  • Arkadaslar bir anket gibi birsey
    Fikirlerinize itiyacim var.

Hangi 6.0 ?

Cm13 nightly
    Rr
    Crdroid
    Aicp
    Mokee

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Hocam temalarindan olur programlardan olur dün benim başıma kilit seçeneginden ayni durum geldi. Kafayı yiyecektim senin gibi ayarları programları tek tek kontrol ettim. Yazı tipi veya ios bar flasindan da olur. Ne bilim kdz ile sıfırla kernel baseband xposed kontrol et bunları.

Hocam full wipe yaptım hiç bir program tema yüklemeden yarım saat kullandım aynı sorunla karşılaştım.
  • 
Sayfa: önceki 31573158315931603161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.