Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21232124212521262127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CNDMN

quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

arkadaşlar 5.0 ın bu kadar gecikmesinin sebebi nedir? kore versiyonlarına öncelik vermesi beni hayal kırıklığına uğrattı. önce international(d802) modeline güncelleme vermesi gerekmez miydi? lg koreli bir marka ama kendi ülkesine böyle bir jest yapması beni soğuttu doğrusu.

LG, G2 model basligi altinda farkli donanimlara sahip farkli cihazlar piyasaya surdu. Donanimsal/Yazilimsal farkliliklar yuzunden bu cihazlara ayni anda guncelleme vermek mumkun degil. Her model icin ayri ayri calismak gerekiyor. Bunun icinde bir yerden baslamak lazim. LG lollipop guncellemesini kendi ulkesine jest olsun diye vermedi. En sinirli dagitim yapilmis, herhangi bir problemden hizli müdahale edilebilecek, ayni zamanda da hizli bir sekilde kullanicidan buglar, problemler ile ilgili geri donus alabilecegi bir cihaza vermeliydi. Bu cihaz dogal olarak F320 serisi.

1- Cihaz kore icin uretildi. Yani sinirli dagitim. Ulkedeki mobil operatorler belli, dil belli, her ulkeye gore ozel ayar vs. ugrasi yok.

2- LG yazılım geliştirme merkezi anavatanda. Anavatan, ana dil. En iyi geri bildirimi kendi vatandasin yapar.

3- Olasi bir fiyaskoda kimse kendi ulkesinin uluslararası bir markasini kotulemez.

Anlayacaginiz, LG mantikli bir sekilde kore cihazina guncellemeyi verdi. Suanda geri bildirimleri inceliyor, gecenlerde yeni update aldi yine koreler, GPS iyilestirmesi vs. diye. Bu sekilde hatalari, problemleri inceleyip, guncelliyor. Bu bir sure devam edecek, ne zaman sorunsuz yazilim hazir hale geldi, o zaman resmi olarak OTA'dan diger cihazlar icin dagitilacak.

Doğru soyluyorsunuz. Ben olaya o yönden bakmamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

quote:

arkadaşlar 5.0 ın bu kadar gecikmesinin sebebi nedir? kore versiyonlarına öncelik vermesi beni hayal kırıklığına uğrattı. önce international(d802) modeline güncelleme vermesi gerekmez miydi? lg koreli bir marka ama kendi ülkesine böyle bir jest yapması beni soğuttu doğrusu.

LG, G2 model basligi altinda farkli donanimlara sahip farkli cihazlar piyasaya surdu. Donanimsal/Yazilimsal farkliliklar yuzunden bu cihazlara ayni anda guncelleme vermek mumkun degil. Her model icin ayri ayri calismak gerekiyor. Bunun icinde bir yerden baslamak lazim. LG lollipop guncellemesini kendi ulkesine jest olsun diye vermedi. En sinirli dagitim yapilmis, herhangi bir problemden hizli müdahale edilebilecek, ayni zamanda da hizli bir sekilde kullanicidan buglar, problemler ile ilgili geri donus alabilecegi bir cihaza vermeliydi. Bu cihaz dogal olarak F320 serisi.

1- Cihaz kore icin uretildi. Yani sinirli dagitim. Ulkedeki mobil operatorler belli, dil belli, her ulkeye gore ozel ayar vs. ugrasi yok.

2- LG yazılım geliştirme merkezi anavatanda. Anavatan, ana dil. En iyi geri bildirimi kendi vatandasin yapar.

3- Olasi bir fiyaskoda kimse kendi ulkesinin uluslararası bir markasini kotulemez.

Anlayacaginiz, LG mantikli bir sekilde kore cihazina guncellemeyi verdi. Suanda geri bildirimleri inceliyor, gecenlerde yeni update aldi yine koreler, GPS iyilestirmesi vs. diye. Bu sekilde hatalari, problemleri inceleyip, guncelliyor. Bu bir sure devam edecek, ne zaman sorunsuz yazilim hazir hale geldi, o zaman resmi olarak OTA'dan diger cihazlar icin dagitilacak.

Doğru soyluyorsunuz. Ben olaya o yönden bakmamıştım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, telefonu servise verecektim bugün. Her zaman yaptığım stock roma dönme işlemini yapayım dedim, offline mod ile. Telefonu komple sıfırladım. Full wipe yaptım (system de dahil). Ardından telefonu kapatıp, offline mod ile :JB yüklemeye çalıştım fakat ilk kez %49 sorunuyla karşılaştım. Sürüsüyle anlatım vardı bu sorun için hepsini denememe rağmen, başarılı olmadı. Ne yapmam gerekiyor ?

İşin en ilginci telefon şu an otg'yi dahi görmüyor. Bu ne kısmetsizliktir. Bu ne şanssızlıktır böyle anlamadım gitti.

TOT Yöntemini denesem mi ? @Blacktechtonix hocam ne diyorsun ?

Not : İmei ile yükleme de yapamıyorum. Telefon kapalı olduğundan Lg Mobile Support Tool telefonu görmüyor bu yüzden programı hiç açmıyor. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 10 Şubat 2015; 16:58:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Hocam Screen Maker uygulaması ile bu tür ekran görüntüsü alabilirsin.

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl2.lines.screen.maker

Screen Maker paralı bi uygulama korsanı internette mevcut link atacaktım ama forum kurallarına aykırı olduğunu düşündüğümden atmıyorum google yazarsanız çıkıyor direk. Ama gerçekten güzel bir uygulama :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Cihazi lg g2 yaptim. Screen aliyorum yine normal ekran goruntusu gibi aliyor. O sekilde almam icin bi ayar flaan mi yapmam lazim

• TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    En sevdiğim kılıf tipi. Aldığımdan beri s-line kılıf kullanıyorum. 1-2 dolar fiyatı. Piyasada kalmasa 100 lira verir gene alırım

Edit:fiyatı 2 3 dolar diye düşünüp tüm renklerden alacam dedim. Baktım 7 dolar 20 lira nerdeyse siz kaça almıştınız hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 10 Şubat 2015; 17:32:05 >
  • Arkadaslar Forumber hocamizin 10c si tel hafizasindan kuruluyo mu rom wipeleri kendi yaparken kendini silmez mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Arkadaşlar şöyle bir sorunum var: daha önce rremix kullanıyordum son sürüm. Ancak gps'in geç bağlanması yüzünden cloudy g2.2'ye geri döndüm. Roma geçmeden önce iç hafızaya format attım twrp son sürümden sonra sideload ile dosyalarımı telefona atıp romu sorunsuz kurdum. Kernel kurmadım. Arayüz olarak da portlanmış sense 6 kullandım belli bir süre. ( blinkfeed için)

Gelelim probleme; telefonda 18 gb boş yer olmasına rağmen hiçbir dosyayı internetten indiremiyorum, bluetooth ile alamıyorum, telefonu bilgisayara bağlayınca hafızaya dosya kopyalayamıyorum ( ancak tersi mümkün, telefondan bilgisayara dosya gönderebiliyorum) ve çektiğim fotoğrafları kaydetmiyor. Ancak google play üzerinden var olan uygulamaları güncelleyebiliyorum. Sizce problem ne? Tahminimce iç hafızaya yazma özelliğini bir şekilde bozdum. Bunu; romu yeniden kurmadan düzeltmenin yolu var mı? Yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim.

Aşağıdaki uygulamayı kurun;

https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm

Uygulamayı açın, aşağıdaki kodları sırasıylar yazın;

su
    restorecon -R /data/media

sonra telefonunuzu yeniden başlatın

quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Arkadaslar Forumber hocamizin 10c si tel hafizasindan kuruluyo mu rom wipeleri kendi yaparken kendini silmez mi

Kuruluyor tabiki, wipe'ı yükleme bittikten sonra yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 10 Şubat 2015; 17:42:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Arkadaşlar, telefonu servise verecektim bugün. Her zaman yaptığım stock roma dönme işlemini yapayım dedim, offline mod ile. Telefonu komple sıfırladım. Full wipe yaptım (system de dahil). Ardından telefonu kapatıp, offline mod ile :JB yüklemeye çalıştım fakat ilk kez %49 sorunuyla karşılaştım. Sürüsüyle anlatım vardı bu sorun için hepsini denememe rağmen, başarılı olmadı. Ne yapmam gerekiyor ?

İşin en ilginci telefon şu an otg'yi dahi görmüyor. Bu ne kısmetsizliktir. Bu ne şanssızlıktır böyle anlamadım gitti.

TOT Yöntemini denesem mi ? @Blacktechtonix hocam ne diyorsun ?

Not : İmei ile yükleme de yapamıyorum. Telefon kapalı olduğundan Lg Mobile Support Tool telefonu görmüyor bu yüzden programı hiç açmıyor. :(

CSE modunda KDZ kurulumu yaparsanız %49 sorunu ile karşılaşmazsınız

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam recovery img yi zip yapip flashladim failed dedi hata verdi ne yapmam lazim bide lolipop portlicaktin ne oldu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 10 Şubat 2015; 17:47:23 >
  • quote:

Eyvallah hocam recovery img yi zip yapip flashladim failed dedi hata verdi ne yapmam lazim bide lolipop portlicaktin ne oldu hocam

recovery.img'ı zip yapıp flashladım derken hocam?

Lollipop işi yattı, hem elimde telefon yok hemde okullar sınavlar falan sıkıntı olucak benim için.
    CSE modu nasıl oluyor hocam ? Uzun zamandır forumdan uzağım. :/

Tamam hocam hatırladım şimdi. Deneyeyim o halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 10 Şubat 2015; 17:52:52 >
    Recovery img dosyasini sizin romun icinden aldim sonra zip haline getirdim install dan yuklicektim twrp nin kalkmasi icin ama failed diye hata verdi

Hocam CSE ile flashlamayı yaptım şimdi çok sağolun, büyük bir sıkıntıyı aldınız üstümden Allah razı olsun :)

Şimdi bunun üstüne, imei ile doğrulama yapıp mevcut orijinal romunu yüklesem sorun olmaz di mi?
  • quote:

Recovery img dosyasini sizin romun icinden aldim sonra zip haline getirdim install dan yuklicektim twrp nin kalkmasi icin ama failed diye hata verdi

TWRP kendiliğinden kalkacak hocam zaten eğer benim hazırladığım 10c'yi flashlarsanız.

quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Hocam CSE ile flashlamayı yaptım şimdi çok sağolun, büyük bir sıkıntıyı aldınız üstümden Allah razı olsun :)

Şimdi bunun üstüne, imei ile doğrulama yapıp mevcut orijinal romunu yüklesem sorun olmaz di mi?

Olmaz hocam

Hocam diyelim ki ben 20c deyim twrp yukledim sonra bisey oldu twrp yi kaldirmam lazim twrp yi kaldirmak icin bisey yukleyemezmiyiz flashlicaz dosyayi ve twrp kalkcak onun yerine factory reset ekrani gelcek boyle bisey yapabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 10 Şubat 2015; 18:22:05 >
  • Rekorum nasıl:))
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Hocam diyelim ki ben 20c deyim twrp yukledim sonra bisey oldu twrp yi kaldirmam lazim twrp yi kaldirmak icin bisey yukleyemezmiyiz flashlicaz dosyayi ve twrp kalkcak onun yerine factory reset ekrani gelcek boyle bisey yapabilirmisiniz
    Hocam ben sizin yaptığınız Stock ROM'u TWRP üzerinden kuracağımda. O 4.2.2 imiş sanırsam, 4.4.2'ye güncelledikten sonra Download modda Rooted yazıyormuş. Onu nasıl kaldıracağız? :D
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. peki alabileceğimiz link var mıdır ürün için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

Rom Lollipop, Launcher Nova, Widget xwidget, Ekran alıntısı uygulaması perfect screenshot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak_ask3434 -- 10 Şubat 2015; 18:48:45 >

• UHD wallpaperleri nasil indirecegiz?

• quote:

Öyle birşeyi telefonu tekrar garanti altına sokmak için diyorsunuz sanırım. Eğer amacınız buysa yeniden stock ROM flashlamak zorundasınız (benim 10c yada kdz).

quote:

Orijinalden alıntı: Berkant Ayhan Karabudak

Hocam ben sizin yaptığınız Stock ROM'u TWRP üzerinden kuracağımda. O 4.2.2 imiş sanırsam, 4.4.2'ye güncelledikten sonra Download modda Rooted yazıyormuş. Onu nasıl kaldıracağız? :D

Rooted yazmıyor hocam, tarafımca denenmiştir

• 
Sayfa: önceki 21232124212521262127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.