Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1986. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19841985198619871988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cm12 yani aosp tabanlı romlar ile dorimanx kernel kullanılamıyor. rom ile beraber gelen kerneli eğer istemez iseniz render kernel'i kullanabilirsiniz.
  • buraktpky B kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55256620 bu linktekini flashlayin root icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • androkolik kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam nexus daki google plus sayfasından hatırlıyorum sizi hoşgeldiniz istediğiniz programın ismi intelli3g markette olması lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Merhaba hocam nexus daki google plus sayfasından hatırlıyorum sizi hoşgeldiniz istediğiniz programın ismi intelli3g markette olması lazim
    Merhaba. Bende sizi hatırladım :) Teşekkürler cevap için. Saygılar.
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    PA romu bir kere deneyeyim dedim imei uctu :D riskli bir rom gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

PA romu bir kere deneyeyim dedim imei uctu :D riskli bir rom gibi geliyor bana.

Hocam lolipop olanini mi yukleyince imei gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvidia90 -- 8 Aralık 2014; 12:29:38 >
  • ben kurdum ama kurmayin suan pek iyi degil cm12 devam veya LS kurmak en iyisi AICP ve PA sorunlu suanlik denemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 8 Aralık 2014; 12:36:39 >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    stok dondugunuz zaman gerı gelıyor bazılarında sıkıntı cıkartıyormus :D
  • İyi forumlar.

3 gundur stok romdayim. (D802-eur.20G)

Stok rom en son 5 ay once 1 ay kullanmistim. 4 aydir custom romlardayim. G3 romlarini kullaniyorum cloudyfa'nin yayinladigi. Pil performansi acaba degisicek mi diye stok kuruyum dedim, degisen birsey olmadi. O yuzden bu aksam g3 2.1'e tekrardan devam.

Custom rom ile stok rom ayni sarji yiyor (cloudy g3 2.1-2.0-1.3)..

• Yok hocam kikatta silinmisti :) ve evet stok rom yedegime donunce geri gelmisti :)

• Ekstra kullandığınız kernel varmı yoksa cloudy 2.1 içinde gelen kernel mi kullanıyorsunuz

• Uzun zaman optimus 1.4.1 kullanmistim simdi stok v20h deyim. Cloudy g3 2.1 e gecmek istiyorum ama acaba performansi nasildir isinma durumu vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Ekstra kullandığınız kernel varmı yoksa cloudy 2.1 içinde gelen kernel mi kullanıyorsunuz

G2'de 4 aydir custom eom kullaniyorum. acikcasi kwrnellerin pwrformansa pek fazla artisini eksisini gormedim. Kurulduktan sonra da ekstra ayarlar yapilmasi gerekiyir

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Cm12 candır can dün LS 4.0 dan rashed'in 4/12 tarihli cm12 romuna geçtim Render Kernelle şarj performansı oldukça iyi görünüyor

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iAndroid -- 8 Aralık 2014; 16:08:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Aynen hocam artık büyük sorun çıkmadıkça kitkata geçmeyi düşünmüyorum. Kitkatta ki bütün can sıkıcı takılmalar yok olmuş. Telefonun üzerinden yük kalkmış gibi.
    Kitkat bana göre Android'in piyasada yer edindiği günden beri en kalitesiz sürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

Merhaba arkadaşlar. Bende garantiye verdiğim nexus 4 telefonumun yapılamaması nedeniyle aranıza katılmış bulunmaktayım. Diğer konuda mı yoksa burada mı okudum hatırlamıyorum ama blr arkadaşımız bir uygulama yapmıştı. Ekran kapandığında interneti kapatan ve belirli aralıklar ile interneti kendi açan bir uygulamaydı. İsmini hatırlayan yada link verecek birisi varsa sevinirim.

Mustafa hocam, nexus 4 yerine g2 vermeleri çok güzel olmuş hayırlı olsun. hayırlı olsun g2'niz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Cm12 candır can dün LS 4.0 dan rashed'in 4/12 tarihli cm12 romuna geçtim Render Kernelle şarj performansı oldukça iyi görünüyor

hocam temiz kurulum yaptım ancak video kayıt etmiyor fc veriyor?

bir de video izlemek icin çalışan en iyi program nedir 5.0 uyumlu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 8 Aralık 2014; 18:32:15 >
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Onunla uğraştım baya, çözemedim. Call Timer adında farklı bir program ile çözdüm.
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Beyaz 32gb olsun diye epey direndim ama olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Render kernelin linki varmi arkadaslar cm12 icin tskler simdiden.

• 
Sayfa: önceki 19841985198619871988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.