Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1988. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Ekstra kullandığınız kernel varmı yoksa cloudy 2.1 içinde gelen kernel mi kullanıyorsunuz

G2'de 4 aydir custom eom kullaniyorum. acikcasi kwrnellerin pwrformansa pek fazla artisini eksisini gormedim. Kurulduktan sonra da ekstra ayarlar yapilmasi gerekiyir

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar lollypop romu kurdum fakat root yok sanırım. supersu 2.38 i kurdum yine root geçersiz. rotlamak için ne yapmam lazım ?

Edit: root checker programı ile kontrol ettm cihaz rotlu fakat titanium root işlemini görmüyor garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 8 Aralık 2014; 22:57:31 >

• Lollipop kullananlar. Uygylama penceresinde sayfa geçişlerinde hafif bi kasılma oluyor. Sizde de oluyor mu ? Cozumu varsa öğrenebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C6551D73

Lollipop kullananlar. Uygylama penceresinde sayfa geçişlerinde hafif bi kasılma oluyor. Sizde de oluyor mu ? Cozumu varsa öğrenebilir miyim ?
    Yok hocam sıkıntı yok. Hangi sürümü yüklediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 8 Aralık 2014; 23:28:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Lollipop kullananlar. Uygylama penceresinde sayfa geçişlerinde hafif bi kasılma oluyor. Sizde de oluyor mu ? Cozumu varsa öğrenebilir miyim ?

google launcher kur bendede ayni sekil google playden indirdim suan gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: dogankasap

İyi akşamlar arkadaşlar Lolipop romlarından hangisini önerirsiniz? Şuan stock 20c-Tr versiyonundayım.Geçmeye değer mi? Lolipop romlarında sorunlar var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.İyi forumlar...

Alıntıları Göster
    Bunu kurabilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cyanogenmod-12-lg-g2-t2944935

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 8 Aralık 2014; 23:25:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

google launcher kur bendede ayni sekil google playden indirdim suan gayet iyi

Sağolun hocam

• render kernelin yeni surumu cikmis kurdum suan

• Dostum ben zil sesini seçmek için ayarlara giremiyorum çöküyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bunu kurabilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cyanogenmod-12-lg-g2-t2944935

Herhangi bir sorunu var mı hocam çalışamayan herhangi bir şey mesela? Birde normal rom kurar gibi kuruyoruz değil mi telefonu rootlayıp recovery yükleyip romu flashlıyoruz.
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Ses Ayarlarına girince Launcher falan çöküyor neden ayrıca sizde böyle bir problem var mı

• dogankasap D kullanıcısına yanıt
    Evet önce wipe sonra rom kuruyoruz. Rom olayları ile ilgili bilginiz vardır umarım.

Genel olarak her şey çalışıyor bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 8 Aralık 2014; 23:40:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Xda'da gezerken birde Rashed97 adlı üyenin lollipop romunu gördüm ne farklılıklar var arasında ikiside cm12 değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

Teşekkürler. Beyaz 32gb olsun diye epey direndim ama olmadı

Madem zorladın direk G3 olsaymış , Nexus 5 bile G2 verilen olmuş garantiden bence Nexus 4 göre gayet iyi bir değişim olmuş.

Tasker Profili var kullandığım arka planda konuşmayı kaydediyor kullanmak istersen Profili upload ettim.

https://yadi.sk/d/EMhgeOyOdEzGg
    https://yadi.sk/d/XE9FWoEydF2tm

• quote:

Orijinalden alıntı: dogankasap

Xda'da gezerken birde Rashed97 adlı üyenin lollipop romunu gördüm ne farklılıklar var arasında ikiside cm12 değil mi?
    Evet iki tane Cm12 var. Benim kullandığım bu.

• Optimus 1.4.1de ekrani %50 otomatige aldigimda sensoru elimle kapatsam bile parlaklik degismiyor. Hic bi sekilde otomatik parlaklik calismiyor yani. Telefonla konusacagimdada telefonun ekrani gec kapaniyor yanlislikla konusmalari kapattigim oldu. Bu sorunlarin cozumu var mi acana yoksa musait bi zamanda cloudy 2.1e gecmeyi dusunuyorum

Kamera fc veriyor mu hocam bende Verdi video çekimi?

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sıkıntısız Video çekilebiliyorum.

Hocam simdi toptan romda kalmayi düşünüyorum video izlemek icin ne kurdunuz mx çalışmıyor?

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    Chrome üzerinden ve youtube üzerinden sorunsuz izleyebililiyorum.

O degil hocam telefonda mkv videolar var izlemek icin mx tarzi program lazim varmı sizde kurulu çalışan ?

• 
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.