Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19611962196319641965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lollipopda knock on çalışıyor mu kesin bilgisi ilan varmi onsuz yapamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere tiklayinca aciliyo ama ozel sifreleme yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurkaraas35 O kullanıcısına yanıt
    Liquid smooth 4.0dami hocam

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ama xda da şunu. https://www.mediafire.com/folder/h2h20f2ng9i65/Lollipop flashlayin demişler kurduktan sonra bunuda flashladim dorek calisti

• onurkaraas35 O kullanıcısına yanıt
    O zaman lollipop zamanı çok teşekkürler hocam

• Bugun telefon sıradan yere cakıldı, gercekten tok bir ses geldi spigen slim armor olmasaydi parwmparcaydi diye dusunuyorum, arkadaslar heyecan yapti da ben gayet emindim. Video ceksek iyi reklam olurdu valla

• Hocam, telefonun ekranini kapatirken sifreyi tekrar girmeniz gerekmiyor. İki kere ekrana tiklamaniz gerekiyor. Eger iki kere ekrana tikladiginizda kapanmiyorsa;
    3845#*802# ye girin arama ekranindan
    Settings
    Update touch firmware diyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: shot_gun

Usb 2.0 destekliyorsa makine USB kablosuyla en hızlı birşekilde dosya transfer edebilirsin yani daha hızlısı donanımsal pek mümkün değil. Ama mekine oldukça eski usb 1.2 filan destekliyor olabilir o yüzden hızının böyle kağnı gibi olması kaçınılmaz oluyor. Birde eğer stock rom veya türevlerini kullanıyorsan(cloudystock flex gibi) telefonun ayarlar kısmından "paylaş ve bağlan" kısmına gel en altta bellek paylaşımını aç. kablosuz depolama yazısının üzerine tıkladığında bilgisayarıma çift tıklayıp gelen pencereye \\G2 yazıp birde yazman gereken şifreyi yazarsan wi-fi den de bilgisayara bağlanabilirsin USB kablosu olmadan. Tabii o zaman da evdeki modeminin kalitesi wi-fi standartı devreye giriyor transfer hızının yüksek olması için

2gblik dosya attik diyelim. Kotayi etkiliyor mu bu hocam

• Arkadaslar lollipopda hafizayi gormuyor nasil duzeltiyoruz bu hatayi ?

Arkadaslar cozumu bilen varsa acil soyleyebilirmi internet sorunum var acil cozmem gerekli

Edit:cozdum sorunu arkadaslar yapamayan mesaj atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 29 Kasım 2014; 17:48:27 >
  • Arkadaslar 20H stok rom yukledim nasil root edebilirim

• Zaten duzeldi ama bayagi sinir olmustum. Bana 19 tl ye yeni hat alin falan diyince.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Hocam, telefonun ekranini kapatirken sifreyi tekrar girmeniz gerekmiyor. İki kere ekrana tiklamaniz gerekiyor. Eger iki kere ekrana tikladiginizda kapanmiyorsa;
    3845#*802# ye girin arama ekranindan
    Settings
    Update touch firmware diyin.

Saol hocam ama sorun çok basitmiş.. Hareketler > çift tıklama kapalıymış.. Sorun halloldu

• Kablosuz depolama sadece modem/routerı kullanıyor kotayı etkilememesi lazım. Ama emin olmak istiyorsanız modemin arkasından telefon/internet kablosunu çekin kablosuz depolama hala çalışıyor olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

O zaman lollipop zamanı çok teşekkürler hocam

lolipop efsane ya

• Kotayı etkilemez internet üzerinden değil aslında sadece lan (ağını) kullanıyor yani bu şekilde sadece aynı modeme bağlı cihazlarda dosya transferi yapılabilir okuldan evdeki makineye dosya paylaşımını açamazsınız bu şekilde o yüzden kotayı doldurmaz

• Beyler suan liquid lollipop romundayim. Sorunsuz kullaniyorum ancak twrp ye giremiyorum. Farkli romlari denemek icin rom yuklicem ama lollipop ta tikildim kaldim :D yardim edecek var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

Beyler suan liquid lollipop romundayim. Sorunsuz kullaniyorum ancak twrp ye giremiyorum. Farkli romlari denemek icin rom yuklicem ama lollipop ta tikildim kaldim :D yardim edecek var mi?

Niye giremiyorsunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Beyler suan liquid lollipop romundayim. Sorunsuz kullaniyorum ancak twrp ye giremiyorum. Farkli romlari denemek icin rom yuklicem ama lollipop ta tikildim kaldim :D yardim edecek var mi?

Niye giremiyorsunuz hocam?

Alıntıları Göster
    Reboot in to recovery diyince hic bisey olmuyor
  • quote:

Reboot in to recovery diyince hic bisey olmuyor

Tuş kombinasyonu ile girin.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Tus kombinasyonu da ise yaramadi. Twrp gitmis anlasilan. Ne yapicaz ya

• 
Sayfa: önceki 19611962196319641965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.