Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Teşekkürler hocam ayrıca yükleme işlemleri sırasında herhangi harici işlem yok değil mi rom yükler gibi yükleme yapacağız değil mi

Evet. TWRP'nin 2.7.1.0 sürümünü (veya daha güncelini) kullanmanız şart.

Hocam sizin hazırladığınız 10C zip romunu sadece LG-G2Tr cihazlaramı yüklenebiliyor.benşm cihaz bilgilerinde D802 LG-G2 görünüyorda ama lg türkiye garantili yüklenemezmi işe yaramazmı.birde bu romu philiz le yüklesek olmazmı

TR kodu olmayan cihaza da kurabilirsiniz ama o zaman da OTA üzerinden Kitkat güncellemesini alamazsınız.

Dediğim gibi, TWRP v2.7.1.0 veya daha üstü kullanılmak zorunda.

Tr kodunu nasıl anlarız hocam tam olarak

Cihazın arka kapağındaki yazılara bakmanız yeterli. Model numarası olarak LG-D802TR yazıyorsa TR kodlu oluyor.

Alıntıları Göster
    Flex 2.7 kurulumunu gerçekleştirdim. Fakat textrdroiler dpi ile dpiyi düşürünce kamera da gitti ufak görünüyor maalesef. Onun çözümü var mıdır Teşekkürler :)

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Apk olayi olmadi ya ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Evet bunu kurdum failed hatasi verdi. İlk defa bu sorunla karsilasiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Evet bunu kurdum failed hatasi verdi. İlk defa bu sorunla karsilasiyorum.

eksikmi indi acaba twrp surumu kac

2.7

• Her seferinde aynı konuyla rahatsız ediyorum ama. Bir telefonun pili iki gün götürebilirken aynı durumda niye kullanım süresi bir güne düşer ? Herhangi bir rom vs. birşey yok telefonda stock rom mevcut 20c. Yaklaşık bir haftaya kadar şarjım iki günü rahat çıkarırdı ve 4,5-5 saat ekran süresi alırdım. Şuan birgünde pilim tükeniyor; 4 saat ekran süresi alıyorum. Aynı kullanım ve telefon daha bir aylık. Bir haftada niye bu kadar performans düşüklüğü yaşanabilir acaba birde bu sorunu nasıl halledebilirim ? Beni bi aydınlatsanız çok mesut olurum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Teşekkürler hocam ayrıca yükleme işlemleri sırasında herhangi harici işlem yok değil mi rom yükler gibi yükleme yapacağız değil mi

Evet. TWRP'nin 2.7.1.0 sürümünü (veya daha güncelini) kullanmanız şart.

Hocam sizin hazırladığınız 10C zip romunu sadece LG-G2Tr cihazlaramı yüklenebiliyor.benşm cihaz bilgilerinde D802 LG-G2 görünüyorda ama lg türkiye garantili yüklenemezmi işe yaramazmı.birde bu romu philiz le yüklesek olmazmı

TR kodu olmayan cihaza da kurabilirsiniz ama o zaman da OTA üzerinden Kitkat güncellemesini alamazsınız.

Dediğim gibi, TWRP v2.7.1.0 veya daha üstü kullanılmak zorunda.

Tr kodunu nasıl anlarız hocam tam olarak

Cihazın arka kapağındaki yazılara bakmanız yeterli. Model numarası olarak LG-D802TR yazıyorsa TR kodlu oluyor.

TR Yazmıyo hocam benimkinde kaçakmı ne yoksa

IMEI'yi sorgulatın hocam internetten.

Halletim hocam. Sanirim yanlis inmis. Tekrar indirip flashladim. APK yuklenmeme sorunu da kalkti.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

Guncel olan alttaki. 2 gun oncesine ait. 1 saattir kkullaniyorum. Gayet stabil calisiyor. Bazi eksiklikleri var. Bir de gapps i halen flashlayamadim. Apk yuklenmiyor.

https://s.basketbuild.com/filedl/gapps?dl=gapps-lp-20141109-signed.zip

bunumu kuruyorsunuz

bu romu kuranlar kamersı nasıl 4k slow mo varmı bide knock on çalışmıyormuş varmı deniyen

• quote:

Orijinalden alıntı: viranufuk

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

Guncel olan alttaki. 2 gun oncesine ait. 1 saattir kkullaniyorum. Gayet stabil calisiyor. Bazi eksiklikleri var. Bir de gapps i halen flashlayamadim. Apk yuklenmiyor.

https://s.basketbuild.com/filedl/gapps?dl=gapps-lp-20141109-signed.zip

bunumu kuruyorsunuz

bu romu kuranlar kamersı nasıl 4k slow mo varmı bide knock on çalışmıyormuş varmı deniyen

Alıntıları Göster
    wipe yaptım ama romu görmedi inmemiş tam galiba pcden bidaha indirdim ama şimdide pcye bağlayınca görmüyo nasıl görür

• viranufuk kullanıcısına yanıt
    Knock On çalışmıyor. Kamerası google Camera.

• sarac kullanıcısına yanıt
    Su uygulamayı indirip kurun.imei kodunu girdiginiz anda telefonun butun bilgilerini, fabrika çıkış tarihinden tutunda serisine kadar hatta indirebileceğiniz Son Stock romunun linkine kada bütün bilgilere sahip olabilirsiniz.

Edit: linki unutmuşum.:-)
    https://mega.co.nz/#!HxAiGb7D!FN1q13Y_5sGXbxK5bKi2cRmNlWaVKadzSby9tAsuK0Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 28 Kasım 2014; 22:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkaraas

wipe yaptım ama romu görmedi inmemiş tam galiba pcden bidaha indirdim ama şimdide pcye bağlayınca görmüyo nasıl görür

yardım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Su uygulamayı indirip kurun.imei kodunu girdiginiz anda telefonun butun bilgilerini, fabrika çıkış tarihinden tutunda serisine kadar hatta indirebileceğiniz Son Stock romunun linkine kada bütün bilgilere sahip olabilirsiniz. :)

hangi uygulamayı indiip kurayım hocam
  • quote:

Su uygulamayı indirip kurun.imei kodunu girdiginiz anda telefonun butun bilgilerini, fabrika çıkış tarihinden tutunda serisine kadar hatta indirebileceğiniz Son Stock romunun linkine kada bütün bilgilere sahip olabilirsiniz.

Edit: linki unutmuşum.:-)
    https://mega.co.nz/#!HxAiGb7D!FN1q13Y_5sGXbxK5bKi2cRmNlWaVKadzSby9tAsuK0Q

0 bayt dostum paket ayrıştırmada sorun var uyarısı çıkıyor kurulmuyor

• sarac kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo
    Şimdi gordum.. Google playde de var

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

Flex 2.7 kurulumunu gerçekleştirdim. Fakat textrdroiler dpi ile dpiyi düşürünce kamera da gitti ufak görünüyor maalesef. Onun çözümü var mıdır Teşekkürler :)

Hocam, xposed modüllerinden olan app settings modülünü indir orda istediğin uygulamanın dpi değerini değiştirebilirsin. Kamera yi aratıp 480 yazarsan kamera küçük gelmez ekrana

Bu arada viperı deneyebildin mi flex'te ? Sürücüsünü filan kurup

• quote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo
    Şimdi gordum.. Google playde de var

yükledim teşekkürler dostum
  • Telefon açılmıyor?

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam şuan ls romdayim gayet guzel bi eksiginide goremedim sadece ingilizce yarisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.