Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19351936193719381939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 liralık değil 1 liralikta olsa garanti kapsamında değilse yapmayan servisler var yapmak zorunda da değiller kanunen ama yardımcı olmuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Hocam degisen parca bu, ebayda 25 dolar ise tl ise turkiyede 80 90 liradir .neyse kameram duzeldi ya onemli olan bu benim icin :)

http://www.ebay.com/itm/Original-Top-Back-Camera-Lens-Cover-Volume-buttons-For-LG-Optimus-G2-D802-D800-/141155351966?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item20dd83bd9e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 20 Kasım 2014; 20:09:32 >
  • Otg ile klavye bagladim iyi guzelde klavyeyi ingilizce goruyor bunu nasil turkce yapabiliriz ayarlarda bulamadim boyle yazmak kotu oluyor

• ali_6195 kullanıcısına yanıt
    external keyboard helper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

external keyboard helper

hocam harikasınız yarın ki çok önemli bi sınava çalışıyordum çok çok teşekkür ederim

• optimus g3 1.4.1 de mtp çalışmıyor arkadaşlar çözümünü bilen var mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

optimus g3 1.4.1 de mtp çalışmıyor arkadaşlar çözümünü bilen var mu

şu an cloudydeyim ama son baktığumda çalışıyordu dori kernelde fast charge kapat geliştirici seçeneklerinde hata ayıklamayı kapat tekrar bak bide build propta bişey eksikti unuttum xdadaki mesajlara bak
  • arkadaşlar g3 romunu yükledim ses yükseltme rarlı dosyayı recoveryden yükleyim dedim telefon securty error verdi hardreset atmak zorunda nasıl yapçaz bunu
  • arkadaşlar g3 romunu yükledim ses yükseltme rarlı dosyayı recoveryden yükleyim dedim telefon securty error verdi hardreset atmak zorunda nasıl yapçaz bunu
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    valla ne dori kernel kullanıyorum nede hata ayıklama açık build propta sadece hedef ülke ayarı ve dpi ayarı yaptım o kadar
  • quote:

valla ne dori kernel kullanıyorum nede hata ayıklama açık build propta sadece hedef ülke ayarı ve dpi ayarı yaptım o kadar

build propta bişey eksikti mtp ile ilgili onu xdadaki konudan bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihansenguler

Dun aksam dayanamayip yine Optimus 1.4.1 donus yaptim. Benim her ihtiyacimi karsiliyor. Bide 380 dpi yaptim 10 numara oldu :)

Birsey soracagim, dpi yapmanin sarja olumsuz etkisi var mi? Sanki cozunurluk artiyo gibi gozuktugu icin sarji daha az gider mi sizce?

Bilgisi olan var mi arkadaslar?

• orda usb hata ayıklama kapat diyor build propla ilgili bişeye rastlamadım
  • quote:

orda usb hata ayıklama kapat diyor build propla ilgili bişeye rastlamadım

build propda

persist.sys.usb.config

karşısı mtp

olacak kontrol et var mı
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam oldu mtp yi ben değere girmemiştim eyv çok sağol :)
  • cihansenguler C kullanıcısına yanıt
    Dpi nasıl değişiyor hocam?

• shot_gun S kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamı kötü bence görüşme sesi çok boguk hoparlör seside aynı sanki tiz sesler kapatılmış gibi ve kulaklık sesi öyle değil ama o da yetersiz Optimus bu konuda çok iyi iki romu da kullandım aynı şarkılarla test ettim kesinlikle Optimus derim (şahsi fikrim)

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    texdroider_dpi uygulamasi ile yaptim hocam dpi ayarini. Stock 480 di sanirim ben 380 yaptim. Gayet guzel oldu. LS rom flux themadan gecis yaptigim icin alisamadim, simgeler cok buyuk geldi :) suan memnunum. Yaparsaniz appsettings kurup bazi uygulamalara ayar yapmaniz gerek

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam o komutu build prop dosyasinda bulamadim ekliyor muyuz? Ekleyeceksek en alta mi ekleyecegiz?

• 
Sayfa: önceki 19351936193719381939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.