Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1935. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19331934193519361937
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size çok güzel bir uygulama tavsiye edeceğim. uygulamanın adı Dumpster - Recycle Bin. geri dönüşüm kutusu, telefondan yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları bu uygulamaya girip geri alabiliyorsunuz. isterseniz şukadar gün sonra otomatik sil diyebiliyorsunuz. 3 farklı dosya yönetici ve galeriden çeşitli dosyalar sildim, hepsini alıyor içine. çok yararlı bir uygulama bence.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baloota.dumpster&hl=tr
  • Optimus candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

Merhaba.Optimus 1.3.2 kulaniyorum.Flex 2.7 nasıldır?.Bir de kk baseband yüklemeye gerek var mı?

cloudy 2.1 güzel kk basebend yüklemene gerek yok

Sağolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Optimus candır

Can sıkıntısından değiştiriyorum ben de yoksa optimus cok iyi ;).Rahat duramıyorum

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz geç oldu ama umarım istediğin budur kontrol et istersen

http://www20.zippyshare.com/v/21097148/file.html
  • Evet optimus sorunsuz yapıyor bende hep deneme amaçlı başka rom kuruyorum en son yine optimusa geri dönüyorum
  • quote:

Evet optimus sorunsuz yapıyor bende hep deneme amaçlı başka rom kuruyorum en son yine optimusa geri dönüyorum

Aynen .Stock cm vs derken en son hep optimus a geri dönüyorum ;)

• quote:

Hocam biraz geç oldu ama umarım istediğin budur kontrol et istersen

http://www20.zippyshare.com/v/21097148/file.html

Evet hocam aradığım buydu

Teşekkürler upload için

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam umarım işini görür
  • Beyler optimus 1.4.1 de saydam hava durumu widget i nasıl yapabilirim?

• Konu niye ölü yav bu aralar bari sağlam lolipop portları gelse de canlansa buralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stock almanya 20g romu kurup rootlamak istiyorum.yapan var mı.Yoksa 20d romunda yapmış olduğumuz adımları uygulasak olur mu
  • Sadece mini view mod olarak varmı ?

• Forum baya bi sakin şu sıralar demirbaş arkadaşlar pek uğramıyor anlaşılan :)
    Bu arada şu lolipop romlar gelsede denesek macera arar oldum rom kurmadan içim rahat etmiyor şu sıralar :D

• Telefonda optimus 1.4.1 yuklu iken twrp uzerinden internal storage dahil ne varsa silip tekrar optimus 1.4.1 yukledim.takilmalar azalsin diye.telefon bu defa rooolt ozelligini kaybetti root edeyim dedim iroot sadece stock recovery ile calistigindan yapamadim.stock roma donmeden su sistemimi nasil yenileyebilirim?

• Cloudynin son iki g3 romundan memnun kalmadım beyler. Aynı şekilde düşünen var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosef

Cloudynin son iki g3 romundan memnun kalmadım beyler. Aynı şekilde düşünen var mı.

Usta ben cloudy 2.1 kullaniyorum cok memnunum super akici(eger sarj gec oluyorsa kirli kurulum yapin)

• quote:

Orijinalden alıntı: powerose

Telefonda optimus 1.4.1 yuklu iken twrp uzerinden internal storage dahil ne varsa silip tekrar optimus 1.4.1 yukledim.takilmalar azalsin diye.telefon bu defa rooolt ozelligini kaybetti root edeyim dedim iroot sadece stock recovery ile calistigindan yapamadim.stock roma donmeden su sistemimi nasil yenileyebilirim?

Indirip Recovery den flashlayin

http://download.chainfire.eu/supersu

• Avrupa 20g romu güncellendikten sonra 20h oldu.Yeni sürümün farklarını nereden öğrenebiliriz?
  • quote:

Zaten kitkat tabanlı rom kullandığın için gerek yok. Flex2.7 güzel rom ama kamera ve ses performansını ben beğenmiyorum

Şefim Flex2.7 deki ses performasından kast ettiğiniz nedir? Yani sesi mi kısık, yoksa distortion mu oluyor ya da telefon görüşmesinde sesler boğuk mu geliyor hangisini kast etmiştiniz?
  • 
Sayfa: önceki 19331934193519361937
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.