Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19371938193919401941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahariye iletişim kadıköyde yaptırabilirsin adres googledan araman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanku42

Dun yuzde 45 sarjim varken 4 saat 47dk ekran acik aldim. Sarja takmasam 7 saati bulurdu. Oyun oynamadiysaniz 4.30 saat cok az.

Usta bende cloudy 2.1 kullanıyorum %100 pArlaklıkta wifi ve 3g sürekli açık 2-3 konuşma ancak 3-3.5 saat ekran süresi alıyorum senin cihaz farklı donanımlı mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Benim parlaklik yuzde 50 otomatikte. 3G sadece kullandigimda acarim (gunde 40-45dk) Wifi her zaman acik. Sadece internette gezinti yapiyorum oyun oynamiyorum. Bu sartlar altinda rahatlikla bu degerleri alabiliyorumm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasanizm kullanıcısına yanıt
    Kalibrasyon yapin isterseniz. Ben romu kurali 4 gun olmus. Ilk gun haric batarya performansi mukemmel. Eger romu yeni kurduysaniz bataryanin oturmasini bekleyin sarj sureniz duzelecektir.

• furkanku42 F kullanıcısına yanıt
    Valla senin sarj suren cok iyi tekrar mi yuklesem diye dusunuyorum ilerleyen gunlerde sarj oturur dediler ama bakalim tekrar yukliyim c 2.1 romu olmassa artik stock roma dönucem

Siz kalibrasyon yaptiniz mi acaba

Hayir yapmadim ben. Romu nasil kurduysam oyle. Ekstradan kernel vb. hic birsey yok.

Anladım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için tekrar yükleyip bir bakacağım
  • Bizim telefondaki pil lipoly denen türden ve kalibrasyon işlemiyor. Boşuna denemeyin yani, bu pillerin stand-by süreleri bittikçe uzuyor. Tabi öyle 6-7 saat ekran sürelerini alamayız asla, orası ayrı.

@Hasanizm 7 saatlik sürenin 4.30 saati ekran süresi olamaz. Çok düşük bir süre bu. Ben azından 2 gün kullanıyorum sürekli wifi açık halde 4+ saat ekran süresi alıyorum. Parlaklık genelde %50-60 larda duruyor. Elle ayarlıyorum. En az 1,5 saat tel görüşmesi ve whatsapp da kullanıyorum.

Bu 7 saatlik açık kalma süresine emin misin ?
  • Xuang tung yeni romu cloudy 2.1 üzerinde oynanmış bir rum sabahtan beri kullanıyorum gayet hızlı akıcı bir rum.
    900 mgb boyutu var. 2G/3g kısa tuşu yüklenmiş vs.. İsteyen arkadaşlar incelyebilir,
    facebook sayfasına koyuyor romunü.

https://www.facebook.com/xuantung16031985

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Xuang tung yeni romu cloudy 2.1 üzerinde oynanmış bir rum sabahtan beri kullanıyorum gayet hızlı akıcı bir rum.
    900 mgb boyutu var. 2G/3g kısa tuşu yüklenmiş vs.. İsteyen arkadaşlar incelyebilir,
    facebook sayfasına koyuyor romunü.

https://www.facebook.com/xuantung16031985

Senin sayende bir zamanlar kullanmıştım eski sürümünü güzeldi acaba denesem mi tekrardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Hayır 12 13 saat kulanımda sarjım %10 ile %15 lere düşüyor Sümmani 4 saat 3 daki ekran süresi alıyorum wifi full açık wifi olmayan yerlerde mobil verim full acık
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Ben şu an kullanıyorum sorunsuz şekilde. Ayrıca Cloudyye göre daha az isiniyor deodex bir rom

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

CyanogenMod unoffical yeni sürüm yayınlamış Xda da ilgilenen olursa baksın 5.0 20/11/14 tarihli

Hocam ben geçen hafta yayinlanan surumdu heralde yuklemistim.Stabillikte sorun yoktu ama hafızayi gormede sorun vardi bir de es file yi açmıyordu geri silmistim

Şu anki en Son sürüm hafıza sorunu yok

Cok sagol hocam :)

• Arkadaşlar peki lgg2 stock kameramı daha iyi yoksa cloudyg3 romun kamerası mı iyi.
  • Güzel duvar kagitlari buldum en azından bana göre :)))

http://m.imgur.com/a/ffPjv#

• http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cyanogenmod-12-lg-g2-t2944935

Beyler bu romu yukledim. Flashable supersu zip dosyasiyla telefonu rootladim. Suan gercekten sorunsuz bi lollipop deneyimi yasiyorum. Biraz isinma var biraz da sarji hizli bitiyor. Ama romu daha yeni yukledigim icin oldugunu dusunuyorum. Onceki surumlerdeki gibi donma yasamadim henuz. Butun uygulamalarimi yukledim. Romda ozellestirilebilen bi launcher kullanilmis. Google arama butonu kaldirilabiliyor. Ekranda kac oge olacagini gecis efektlerini vs. Ayarlayabiliyorsunuz. Lollipop deneyimi yasamak isteyenlere oneririm.

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Kamerası nasıl net çekiyor mu?
  • Gecenlerde optimus g3 1.4.1 yuklemistim. Telefonun sarjini su gibi yiyordu meret :d Sonra %2 sorunu %49 sorunu derken 4 gun ugrastirdi beni en sonunda stocka gecebildim. Stocktaki sarj 2 gun gotursede ozellikleri yetmiyor acikcasi. Kullanims gore ekran suresi degisecek ama 5-6 saat ekran suresi alabilecegim vr hic ugrastirmadan guncelleme geldiginde stocka gecebilecegim bi rom var mi acaba? Optimus g3 cok ugrastirmisti stocka gecerken; forumber hocamizin patchi vardi onunla jb ye gecip bilgisayardan kdz atark gecebildim. Cloudy falan yuklesem ayni islerle tekrar ugrasirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 19371938193919401941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.