Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18731874187518761877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah hocam bende power menüsüne gömmeye çalışıyordum buda gayet güzel işimi gördü.
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    silin bişi olmaz hocam, optimus daha iyidir bence günlük kullanım için...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için sağolun hocam. Normalde stock iki gün götürüyordu beni. Bakalım şu günlerde nasıl götürecek şarj sonlarında ss atıp görüşünüze danışırım hocam bi anormallik olursa. yardımlarınız için teşekkürler

Edit: Hocam birde optimusun üstüne dorimanx kernelini atsam şarjda daha verimli sonuçlar alırmıyım ? alırsam kernel linki bana ulaştırabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimwood -- 8 Kasım 2014; 9:44:32 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Led hocam kolay gelsin. Arkadaşın G3 cihazıni root ettik ama Recovery kaldı, anlatımı var ama pek anlamadım bişey sen anlarsın bakıversen de tercüme etsen minnettar oluruz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2900614

D851e yapılan işlemler gibi yaptım aslında rom u da yükledim ama yükledikten
    Snra Recovery gidiyor. O yüzden komutla nasıl yapıldığını pek anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Cloudy G3 2.0 kullanıyorum art modunda. Fakat şöyle bir sıkıntı var. Wifi ekran kapalıyken kapat moduna ayarladım ekranı açınca wifi açılması şeklinde . Ama art mounda iken wi fi ekranı açtıktan 10 sn sonra geliyor dalvikte kullanırken 2 sn de geliyordu. Buna çözüm bulabilir miyiz herkeste mi böyle yoksa ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_98267568/tm.htm
    burayı deneyin yapamzsanız çeviririm xda yı...
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    5 6 aydir kullanmiyotum valla program sayesinde ara tuşları

quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Öneriniz için sağolun hocam. Normalde stock iki gün götürüyordu beni. Bakalım şu günlerde nasıl götürecek şarj sonlarında ss atıp görüşünüze danışırım hocam bi anormallik olursa. yardımlarınız için teşekkürler

Edit: Hocam birde optimusun üstüne dorimanx kernelini atsam şarjda daha verimli sonuçlar alırmıyım ? alırsam kernel linki bana ulaştırabilir misiniz

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 8 Kasım 2014; 10:49:09 >
  • lg basligi altında türkçe kaynak vardi bölümü inceleyin

• teşekkürler arkadaşlar,G3 anakonuları arasında bulamayınca diğerleri dikkatimi çekmedi.

oraya bakıyorum şimdi.
  • Arkadas bu rom isine nerden girdiysem. Suan backuptan stock roma geri dondum recovery ve root var. Sarj yine sular seller gibi gidiyor deliricem sirf sunun stresinden ders calisamiyoruz arkadas kafama takiliyo ister istemez. Yardim ederseniz sevnirim benim su cihazi ilk aldigim gune dondurmek istiyorum ya iki gun sarji gidiyordu meretin

Hocam kdz indirdiysen TeamViewer indir bağlanıp halledelim. Sonra vay efendim çalışamadım sınıfta kaldım olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: minur

Arkadaşlar G3 Recovery hakkında bilgisi olan var mı dir acaba. Arkadaşın cihazın ı root yaptık , ama Recovery sıkıntı biraz. Xda da anlatımı var ama pek anlamadım ingilizce diye.

Autorec ile kurabilirsin.

Autorec g3'de calisiyor mu ki? Telefon brick olmasın

Daha dogerusu g3 icinide mi varmıs

Kusura bakmayın ya g2 diye okumuşum

• quote:

Orijinalden alıntı: minur

g3 ile uyumlu değil henüz: )

Ben g2 diye okumuşum kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Arkadas bu rom isine nerden girdiysem. Suan backuptan stock roma geri dondum recovery ve root var. Sarj yine sular seller gibi gidiyor deliricem sirf sunun stresinden ders calisamiyoruz arkadas kafama takiliyo ister istemez. Yardim ederseniz sevnirim benim su cihazi ilk aldigim gune dondurmek istiyorum ya iki gun sarji gidiyordu meretin

Team viewer mantikli. Saat 19:00 gibi donuyorum eve. İstedigin sekilde yardim ederim team viewerdan. Zor birseyde degil gerci. Sen kdzyi indir gerisi kolay iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Cloudy yeni rom ları haftaya salacakmış...

Lam hoang MIUI V10 4.10.10 sürümünden genel itibariyle memnunum , ama Cloudy yeni sürümünü bekleyelim bakalım deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Beyler Android Lollipop custom romlar tahminen ne zaman çıkmaya başlar

2 aya kadar çıkması lazım ilk romlar.

İki aya G3 e çıkar onu portlayan yetenekli bir arkadaş sayesinde bizde kullanabiliriz

Hocam g3 ten önce nexustan portlananları merak ediyorum ben saf Android olanlar onlar ne zaman çıkar tahminen

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Hocam kdz indirdiysen TeamViewer indir bağlanıp halledelim. Sonra vay efendim çalışamadım sınıfta kaldım olmasın

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60
    Team viewer mantikli. Saat 19:00 gibi donuyorum eve. İstedigin sekilde yardim ederim team viewerdan. Zor birseyde degil gerci. Sen kdzyi indir gerisi kolay iş
    Yardımınız için teşekkür ederim Bende saat 19:00 civarlarında dersaneden eve dönüyorum malum ygs-lys öğrencisiyiz berduşuz :D eve dönünce pm veya buradan haberleşip beraber hallederiz hocam herşey için sağolun

• Beyler
    Yanlış bi ses modu flasladim. Sesler cok kötulesti. Kulaklik dan nerdeyse ses gelmiyor. Xda da buldumda hangisini flasliycam bilemedim. Şuanda işe gdiyorum. Yardimci olabilirmisiniz?
    Kullandgnız pachler neler

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Cloudy yeni rom ları haftaya salacakmış...

Salacakmış derken kaç tane rom salacak ki?
    Optimus 1.4.1 kullanıyorum şarjı şu ana kadarki en iyi rom

• 
Sayfa: önceki 18731874187518761877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.