Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1602. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16001601160216031604
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç şey denedim olmadı, şuan gapps paketi iniyor inşallah düzelir.
  • quote:

Orijinalden alinti: hellboy123

arkadaslar kesinlikle yükle dediginiz Xposed modlari hangileri? (app setting, immersive mode hariç)

Bu sorunun cevabini sabirsizlikla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynshc -- 18 Eylül 2014; 13:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Neyse bir de smooth scroll yükledim bi iki reboottan sonra telefon sanki daha yumuşak geçişlere sahip oldu
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54920118&postcount=4113
    UUydu yüzünden daha yatamadim uğraşıp duruyorum :(

Bu nedir ne işe yarıyor bilmem ama Cloudy g3 1.3 deki arkadaşlar kesin yükleyin. Telefon acayip akıcı okuyor ve yumusuyor gerçekten. Led zeppelin é sonsuz teşekkürler

Dalvik smooth scroll olanını mı indirmem gerekiyor? Ayrıca sadece flashlama yetiyor mu? Ekstra bir uygulama kuracak mıyız? Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

quote:

quote:

Neyse bir de smooth scroll yükledim bi iki reboottan sonra telefon sanki daha yumuşak geçişlere sahip oldu

Bu nedir ne işe yarıyor bilmem ama Cloudy g3 1.3 deki arkadaşlar kesin yükleyin. Telefon acayip akıcı okuyor ve yumusuyor gerçekten. Led zeppelin é sonsuz teşekkürler

Dalvik smooth scroll olanını mı indirmem gerekiyor? Ayrıca sadece flashlama yetiyor mu? Ekstra bir uygulama kuracak mıyız? Teşekkürler..

dalvik smooth scroll olanını install ederken hata verdi, zip dosyasını acamamis. acaba sorun ne olabilir? teşekkürler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

dalvik smooth scroll olanını install ederken hata verdi, zip dosyasını acamamis. acaba sorun ne olabilir? teşekkürler..

Direk sayfayı download ediyorsun burdan indir
    http://www.mediafire.com/?j5ubbbu2zufl61v

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

quote:

quote:

quote:

Direk sayfayı download ediyorsun burdan indir
    http://www.mediafire.com/?j5ubbbu2zufl61v

38 KB gibi bir boyutu var indirilenin, açılmıyor da zaten, iki farklı tarayıcıdan indirdim ama sonuç aynı. başka bir yere Upload edebilecek olan var mı acaba? tesekkurler..

• http://www28.zippyshare.com/v/7782000/file.html

gerekirse bilgisayardan indir sonra telefona at
  • Hocam bu optimus romuna oluyor mu ?birde önceden de yardiminiz için teşekkürler yazmıştım gormemissiniz sanırım teşekkürler
  • Framework e etki ettiği için sorun olabilir, system i backup layıp deneyin bi...
    Forumun tadı yok çöküp çöküp duruyor mesaj atarken vs. çoğu şeyi göremiyorum...
  • CM tabanly romlar için kamera önerirmisiniz. EHNDROIX V kurdum memnun kaldy?ymy sö?leyemeyece?im. Rom iyi ama kamera farkly bir program lazym.
  • Kilit ekranindaki saatin renklerini degistirmek mumkun mu? Beyaz ustunde bryaz gozukmuyor fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 18 Eylül 2014; 17:13:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Kilit ekranindaki saatin renklerini degistirmek mumkun mu? Beyaz ustunde bryaz gozukmuyor fazla

Mümkün ayarlar kilit ekranı widgete izin ver. Sonra widgete saat ekleyip. Sonra buna basılı tutup şilin sonra oluyor

• Dalvik kullanıyorsan dalvik art ise art indir hocam Flash la wipe filan yapma 2 3 rebot dan sonra kendine geliyor mükemmel oluyo.

Edit : kusura bakma geç görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 18 Eylül 2014; 17:34:54 >
  • Telefon geç sarj olmaya başladı bunun yazılımsa bir çözümü var mı yoksa servis yolu gözüktü mü bana :)
  • Arkadaşlar cloudy optimus pardus gibi geliştiriciler haricinde g2 ye destek veren geliştirici az keza bu geliştiricilerin bu aralar suskunluğu alternatuflerimizi azaltıyor şahsen ben g2 yi uzun zaman kullanmak istiyorum bunun için de Gelistirici desteği çok önemli xiamiu de Miui v6 da resmi destek için bir oylama yapıyor g2 ve Nexus 5 bu yarışta önde lütfen iki dakikanizi ayırıp Üye olarak oy verin. Ben miui kullanmam demeyin g2 ye ne kadar farklı yerlerden destek gelirse telefonumuz daha uzun ömürlü olur oppo nun resmi destek açıklaması sonrası xiamiu de verirse geliştirici desteği daha da artar
    Edit:linki vermeyi unutmuşum
    Edit2:su An 37 oy gerideyiz
    http://en.miui.com/thread-42294-1-1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 18 Eylül 2014; 18:27:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cm11 de lg backup çalışıyormu ?? cm11 den başka roma geçerken sadece flaşlıcaz recoveryden demi
  • espesito kullanıcısına yanıt
    tenminute mail sayesinde onlarca oy kullandım
    Şuanda fark atttık NEX-5 e
  • CM romlar eski arayüzle daha iyiydi.uygulama boyutları çok kötü. Bugün yükleyip tekrar Vazgeçtim. Çok kaba duruyor menüler. Tüm aosp romlar öyle ama keşke biri biraz da farklı olsa.

Bunun dışında sanırım cloudyG3 2.0 yolda

• G2 şu an önde gidiyor
  • quote:

Dalvik kullanıyorsan dalvik art ise art indir hocam Flash la wipe filan yapma 2 3 rebot dan sonra kendine geliyor mükemmel oluyo.

Edit : kusura bakma geç görüşüm.

Ben aslinda G3 romlarindan ilkin Cloudy kurmustum ancak su takilmalar yuzuden Optimus G3 e gecis yaptim. Acikcasi Cloudy G3 daha guzel gelmisti. Eger bu yama ile akicilik istedigim gibiyse gecebirilim cloudy G3 roma.

Akicilik nasil peki hocam, asagi yukari stok 20c kadar var mi? Yada cloudy flex 2.6 ya yakin mi?

Birde cloudy G3 de sarj olayini test edecek kadar durmamistim. Sarj olayi nasil hocam? Test edebildiniz mi ?

• 
Sayfa: önceki 16001601160216031604
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.