Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14301431143214331434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanesnn

quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Maalesef su an baya isiniyor niye boyle oldu anlamadim, Seven G3 ile bu durum yoktu telefonu bi rolantiye birakip sonra kullanmaya baslayayim o zaman net bi seyler soyleyebilirim fakat su an isiniyor baya :(

Ben bu guncellemeden isinma konusunda iyi birseyler bekliyordum ya

Ben bruce ile kullanmıştım ısınma durumum çok iyiydi ısınmıyordu kolay kolay..
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Hocam skype deneyemiyorum su an, tum kisilerim silinmis lanet uygulamadan, kamera testini yapip sizi ozellikle bilgilendirecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    XDA'dan Xcam v5 modunu yukleyin ben bu olmadan kullanmiyorum telefonu artik

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 17 Ağustos 2014; 22:02:20 >
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam o sorunlarin cozuldugu mod varhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 bunu yukleyin telefona

• quote:

Hocam skype deneyemiyorum su an, tum kisilerim silinmis lanet uygulamadan, kamera testini yapip sizi ozellikle bilgilendirecegim

skypın test servisi var bikaç sefer arayın kesilme programdan atma oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

quote:

Kablosuz depolama yok, qremote guncellwnmis G2 romlari gibi olmus :)

skype düzgün çalışıyor mu birde kamera video çekerken seste kesilme oluyor mu

Evet Skype calisiyor artik, video arama yaptik kardesimle evde sorun yok

• Degerli dostum yanlis anlama ama her konuda rom soruyorsun su mu iyi bu mu iyi diye, iki gunde bir rom degistirerek stabilite yakalayamazsin, bataryani birkac sarj dongusune sok, oyle tecrube et kaldi ki romlar telefondan telefona bile farkli performans gosterebiliyor, evet G3 1.3ten memnunum ben simdilik tavsiye ediyorum bi dene :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 17 Ağustos 2014; 22:11:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

quote:

Kablosuz depolama yok, qremote guncellwnmis G2 romlari gibi olmus :)

skype düzgün çalışıyor mu birde kamera video çekerken seste kesilme oluyor mu

Evet Skype calisiyor artik, video arama yaptik kardesimle evde sorun yok

birkaç sefer deneyin eğer çalışıyorsa kameradaki ses kesilmesi de düzelmiştir bence

• Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Denedik hocam birkac defa, bu sene universiteye gidecegimden benim icin de onemliydi bu konu :)

• iyi bakarım bi ara cloudy prodayım şu an yedek alıp bakarım
  • email uygulamasi düzeltilmiş mi acaba? exchange ile tanitamiyorduk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yazıkki güzelleştiren modu seçinde hataya geçiyor yine yapamamışlar :( sağol önerin için isterseniz sizde deneyin çalışmıyor =)

• TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Calismayan iki mod var biri o biri de Cheese Shutter ama Cheese Shuttrr G3 kamera ile calisiyor, ben bunlara gerek duymadigimda yeterli geliyordu hocam :)

• Ben email uygulamasini kaldiriyorum direkt lazim olmadigindan sadece gmail kullaniyorum, exchange nasil deneyebilirim anlatirsaniz kontrol edeyim :)

• email uygulamasi düzeltilmiş mi acaba? exchange ile tanitamiyorduk.ayrica türkçe dil kullanarak smart notice calisiyor mu?

• Gordugum kadari ile smart notice calismiyor hala hava durumuyla ilgili aciklama yazisi gelmiyor, belki adim hedefine ulasinca falan bildirim gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Hata olarak gördüğünüz nedir size göre hata gözüksede bazı kişilerin sorunu olmayabilir neden genelleme yapıyorsunuz 20c vs stock romlardaki 3 sn arama ekranı geç geliyor ama g3 romlarda bunlardan eser yok gayet stabil ve hatasız bence :) cloudyg3 kullanıyorum sorunsuz

Hata Olarak Çok Sayabileceğim Cloudy de En fazla. Optimus ta Yazılımsal ve donanımsal hiçbir sorunla karşılaşmadım. Lam Hoang ve Seven Romları berbat ötesiydi. Lam Hoang 1.3 ü kullandım sadece. Seven Romun hepsini kullandım. Telefonu Kullanırken telefon donuyordu ve ekran bir daha hiç açılmıyordu. 20 Sn bekletip kapatıp tekrar açıyordum. Yazılımsal Sorunları saymıyorum bile. Evet Stock Romda Arama Ekranı geç düşüyordu ama Yazılımsal ve donanımsal bir hatayla karşılaşmadım daha. Birde G3 Romlarında Cloudy ve Optimusu Hatırlamıyorum Açık Uygulamaları kapatırken Uygulamalar Gözükmüyordu 2 -3 kez işlemi tekrar yapıyordum. Ancak O zaman Uygulamayı Sonlandırma yeri geliyordu.

• XUANG TUNG ve nova launcher birde miui tema .. boyle bir sıklık ve akıcılık yok bütün romları denemiş biri olarak söyluyorum bunu ...
  • quote:

Degerli dostum yanlis anlama ama her konuda rom soruyorsun su mu iyi bu mu iyi diye, iki gunde bir rom degistirerek stabilite yakalayamazsin, bataryani birkac sarj dongusune sok, oyle tecrube et kaldi ki romlar telefondan telefona bile farkli performans gosterebiliyor, evet G3 1.3ten memnunum ben simdilik tavsiye ediyorum bi dene :)

Yav cok haklisin. Yarin cloudy g3 1.3u kurucam. Muhtemelem bruce.kernel.ile. ve en az 2-3 gun test edicem. Sagolasin

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Hocam xcam ile optimus g3 romandaki 2.kamera arasında ne fark var. Görünüş olarak aynılar.

• 
Sayfa: önceki 14301431143214331434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.