Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Az kaldı gelecektir bu ara herhalde
    @Legend. hocam, dpi mod yapıp navbarı da küçülttüğümde ana ekrandaki simgeler tam optimize olmuyor ; şöyle ki en alttaki uygulama simgeleri ile navbar arasında çok boşluk oluyor. Bu sorunun çözümü için önerebileceğin birşey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamane61

@Legend. hocam, dpi mod yapıp navbarı da küçülttüğümde ana ekrandaki simgeler tam optimize olmuyor ; şöyle ki en alttaki uygulama simgeleri ile navbar arasında çok boşluk oluyor. Bu sorunun çözümü için önerebileceğin birşey varmı?

Alıntıları Göster
    Sanırım G2 Setting mod un ücretli sürümünde bunu düzetmek için bir seçenek var

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Sanırım G2 Setting mod un ücretli sürümünde bunu düzetmek için bir seçenek var

o seçeneği bi bulsam :)
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    hocam 15 nolu romu yükledim gflex romu kavisli telefon için port edilmiş romu yalnız knock on özelliği çalışmıyor ne yapmam gerekir?
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    gflex romunda knockoff özelliği otomatik geliyor , herhangi bir ayar değiştirdiniz mi ?
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    her hangi bi ayar derken romda hazır yüklü kaydırma olarak açılıyordu ben bunu şekil olarak değiştirdim sadece istediğim şekli yaptım uyguladım kapadım telefonu sonra ekrana tık tık yaptığımda hiç bi tepki yok güç düğmesiyle açabildim baktım baya bi deneyince olmadı buraya yazdım
    Ayarlar - Genel - Hareketler de , ekran aç kapa seçili mi ?
    evet orda tik işareti var yalnız durum şöyle telefon kapalıyken knock on çalışıyor yani siyah ekranda çalışıyor şeklimi çizip girebiliyorum orda sıkıntı yokta telefon açıkken knock on olmuyor kapanmıyor telefon arkadaki güç tuşuyla kapatabiliyorum canım sıkıldı yaa
    üst bara tıklayarak veya ana ekranda tıklayarak kapamayı denediniz mi bir de ?
    denedim olmuyor sadece ekran açıkken tıklayarak kapanmıyor romu tekrar yüklemeyim gece gece şimdi böyle olacağını bilseydim hiç oynamazdım kilit ekranıyla şekil çizerek açmasamda olurdu çünkü knock on çalışıyordu başta ben kilit ayarlarını değiştirince oldu
    Ben bu romu defalarca tekrar tekrar yükledim , hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım , Çok ilginç .
    romu baştan yüklüyorum şimdi
    ilginç bi şey daha keşfettim kilit ekranında knock on oluyor demiştim yine aynı ekranda kilidi açmadan knock on yine oluyor tıklayıp kilit ekranını açıyorum yine tıklayıp şekli çizmeden kapatabiliyorum yani şekli çizdikten sonra telefonu açıp ana sayfaya gelince knock on olmuyor
    4.0 Sürümde bug mu var acaba , akla gelen ilk şey o ..
    evet bug var sorunu çözdüm hocam
  • cm11 hoş güzel de Leqend kardeşim :( tek sorun menü alfabetik sıra ya :( bi onu düzeltemedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da benim ana ekran dostlar :) rgui kitchen rom Kurulu baya hızlı güzel :) nasıl görsellik?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Önceden Worship rom kullanan oldu mu hiç?

TWRP den yüklerken sorun yaşıyorum.
  • Dorimanx 2.0 ile bir sorun yasayan var mi?

• hasanyangel H kullanıcısına yanıt
    Fena değilmiş beğendim

Ben alıştım alfabetik sıraya daha pratik geliyor bana hemen buluyorum aradığımı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 1 Şubat 2014; 12:44:49 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.