Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.705.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12641265126612671268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: physiecho

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Hocam dorimanx kernel flashladığım zaman bende viper ses yükseltme işlemi devre dışı kalıyor.Birçok romda bu sorunu yaşadım.Siz yaşadınız mı bu sıkıntıyı?
    Bu sorun neden kaynaklanır?

Viper sesi cok farkettiriyo mu hocam. Bi kac kurdum her seferindede cok cizirtili cikiyodur kendi ayarlarimla. Memnun musunuz siz

viper4android, lg g2 nin ses işlemcisinin zincirlerini kırıyo, donanımı kullanıma sunuyo, iş ayarlarda gizli hocam

Alıntıları Göster
    Skype ile sorun yaşayanlar için çözüm bulunmuş.. (muhtemelen benzer diğer programlar içinde geçerlidir)

http://www.mediafire.com/download/54xow8eu7ya7tew/Fix+radio+pro+2.rar

Linkteki dosyayı indirip " sys/lib/hw " deki 2 dosyayı telefondaki aynı yere atıp yeniden başlatıyormuşuz.. Şu anki romda çalıştığı için (optimus 1.2) denemedim. Bu yöntemin cloudy' de çalıştığı söyleniyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

sarj olayi bence kotu lam hoang 1.4 te cunku %50 parlaklikta bu duruma dusmesi iyi degil
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

İlk şarjlar değilse aşırı kötü.

daha 2.kez şarj ettimde ilk şarjlardan sonra daha mı iyi gidiyo pili ?

Belli olmuyor daha önce hiç o şekil test yapma şansım olmadı ama ilk şarjım düşüktü. Şimdi 2.si çok iyi gitti göreceğiz.. İlk 4-5 şarja kadar yolu var karar vermeyin şarj konusunda diyor bilim adamları :)

bakalım inşallah bekliyoruz.
    .Fakat 10 aylık g2 tecrübeme dayanarak pek içim rahat değil.Elimdeki 4 g2 var.İlk defa bir g2'yi bir günde iki kere şarja taktım.

• petro24 kullanıcısına yanıt
    dori 6.0 yüklü ... bende viper kullanıyorum ... çalışıyor ... bir problemle karşılaşmadım ...
  • physiecho kullanıcısına yanıt
    Viper 'ın bize mı bi garezi var o zaman bende de çalışmıyor çünkü sinir oluyordum nedeni demek doriymiş, hemen deneyip bakacağım zaten şarj ile ilgili bir sıkıntım var onuda halletmiş oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polatxp635 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam fırsat bulamadım işlerden bir türlü cloudy 1.1de takılıp kaldım, haftasonu bi oturabilirsem dediğiniz roma da bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Bruce kernel link verebilecek var mı?

Buyur dostum

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559844
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

çöker

O zaman yüklemediğim isabet olmuş nxtgen rom yükledim hızı iyi ama video kaydında sesler halen kesik kesik geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

çöker

O zaman yüklemediğim isabet olmuş nxtgen rom yükledim hızı iyi ama video kaydında sesler halen kesik kesik geliyor...

Alıntıları Göster
    11 Temmuz 2014; 11:36:58 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
    Merhaba arkadaşlar ,

LG g2 cihazımı düşürdüm camı değişti , bu düşme esnasında yakınlık sensörü bozulmuş ve doğubank da ki tamirci düzelmeyeceğini söyledi , telefon çift tiklama yapinca kapanıyor ama açılmıyor bu yakinlik sensörü yüzünden kaynaklanıyor başka bir g2 de denedim yakınlık sensörünü elimi üzerine tutunca aynı belirtiyi gösterdi , asıl sorun şu , telefonla arama yapınca arama tuşuna basinca telefon sanki kulaktaymıs gibi ekranı direk karartıyor ve hiç bir şekilde ekran görüntüsü gelmiyor , karşı taraf kapatmadğı sürece aramayı sonlandırayorum , örneğin aradığım numara kapalıysa sinyal sesinden sonra mesaj birakin diyor ve mecburen mesaj süresi bitene kadar bekliyorum. Benim isteğim yakınlık sensörünü iptal etmek , internette araştırdım rootlu cihaza buildprob editor progmamıyla şu komutu (gsm.proximity.enabled=false ) girmem gerektiğini buldum ama işe yaramadı malesef. bu sensörü nasil iptal ederim yarDımınızı bekliyorum

• demirelserkan88 D kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Yakınlık sensörü hakkında bilgim yok ama çağrı ayarlarından güç tuşu ile çağrıyı bitir seçeneği var. Denedinizmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: demirelserkan88

Merhaba arkadaşlar ,

LG g2 cihazımı düşürdüm camı değişti , bu düşme esnasında yakınlık sensörü bozulmuş ve doğubank da ki tamirci düzelmeyeceğini söyledi , telefon çift tiklama yapinca kapanıyor ama açılmıyor bu yakinlik sensörü yüzünden kaynaklanıyor başka bir g2 de denedim yakınlık sensörünü elimi üzerine tutunca aynı belirtiyi gösterdi , asıl sorun şu , telefonla arama yapınca arama tuşuna basinca telefon sanki kulaktaymıs gibi ekranı direk karartıyor ve hiç bir şekilde ekran görüntüsü gelmiyor , karşı taraf kapatmadğı sürece aramayı sonlandırayorum , örneğin aradığım numara kapalıysa sinyal sesinden sonra mesaj birakin diyor ve mecburen mesaj süresi bitene kadar bekliyorum. Benim isteğim yakınlık sensörünü iptal etmek , internette araştırdım rootlu cihaza buildprob editor progmamıyla şu komutu (gsm.proximity.enabled=false ) girmem gerektiğini buldum ama işe yaramadı malesef. bu sensörü nasil iptal ederim yarDımınızı bekliyorum

Aynı sorun bende oldu. Servis 5dk'da değiştirdi.

Hocam belki defalarca soruldu ama bu viper hem müzik dinlemek,hem de telefon konuşma sesine etki eden bir program mı?

Rica etsem ayarlarını paylaşabilir misin?

• Baveran kullanıcısına yanıt
    denemedim çalişmadı o malesef telefonla görüşme yaparken fayda etmiyor hiç birşey malesef ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyborgx

quote:

Orijinalden alıntı: demirelserkan88

Merhaba arkadaşlar ,

Aynı sorun bende oldu. Servis 5dk'da değiştirdi.

tam olarak hangi parça değişti ? tamirci 4 farklı parça denedi anakarta giden ayaklarda sorun olcağını tahmin etti ve müdale etmek istemedi , ben yazılımla yakınlık sensörünü iptal etmek istiyorum ama bi türlü bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Telefona az önce bir kamera programı yukledim ve bu uygulama profesyonel fotoğraf makinası özelliklerle gelmekte.foto ayrıntılarına baktığımda kamera modelinde Lg-D802 değil de lg-D80 yazıyor.
    Fotoyu ekleyemedim siteden de hizliresimde de hata veriyor

Hangi romdasınız? Bende aynı uygulamayı kurup baktım d802 yazmakta. 7 rom 1.3deyim.
  • altunok kullanıcısına yanıt
    dori 6 yükle birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulisko

Hocam belki defalarca soruldu ama bu viper hem müzik dinlemek,hem de telefon konuşma sesine etki eden bir program mı?

Rica etsem ayarlarını paylaşabilir misin?

https://drive.google.com/file/d/0BzsBpLlCdpVRYnJXV3RLeFhOZnM/edit?usp=sharing

burdan indir dosyayı rardan çıkar, sonra kendi telefonundaki aynı isimli klasörle değiştir.

linde sorun olursa söyle yandexdiskden gönderirim

Yüklesem de yüklemesem de aynı geldi ses anlamadım o yüzden yükledim tekrardan

Linkteki dosyalara ulaşılamıyor download için teşekküler

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Linkteki dosyalara ulaşılamıyor download için teşekküler
    arkdaşlar bu xda daki one plus romu deneyen var mı birde xdabbeb's camera ne işe yarar farkı nedir bilen var mı ?
  • eotd kullanıcısına yanıt
    Rom farkından olabilir mi? Cloudy kullanmıştım viper zip dosyalarını flashlamıştım dori kullanınca viper işlevini kaybetmişti.Şu an Lam Hoang 1.4 kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 12641265126612671268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.