Şimdi Ara

Lg g2 ram sorunu ortadan kalktı beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmış oldugum lg g2(d802) 32 gb modelinden olan telefonuma temiz bir şekilde cygenmod 12 yani android 5.0.2 romu attım gecen beta asamasında idi şimdi bugün cygenmod ekibleri tarafından bugün final sürüm için güncelleme geldi yükledim bir kaç ayar ile telefonun boştaki ram miktari bariz ölçüde arttı.

https://store.donanimhaber.com/07/50/8a/07508a2846bb75159eea752b62bbb131.jpg
     Lg g2 ram sorunu ortadan kalktı beyler

• joker669 kullanıcısına yanıt
    Iyi de G2'de ram sorunu yok ki?

Boşta 100-200 mb kalsa bile donma, takılma, yavaşlama gibi sorunlar ortaya çıkmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cm 12 stabil mi knock on calisiyor mu gecmeyi düşünüyorum su an optimus g3 veya cliudy g3 deyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Android için boşta kalan ram "israftır". İnsan biraz araştırır Android ram kullanımı Linux ram yönetimi nedir ne değildir ?

Olması gereken ramin büyük çoğunluğunun kullanılması zaten.

Birde donanım forumu olacak burası. Cahillik diz boyu. Windows mu kullanıyoruz kardeşim ram boşaltma çabası nedir ?

Orijinalden alıntı: alimmm78

Cikariyor hocam 2 ay sonra cok az ram kaliyir ana ekran gec gelmeye basliyor

Cm 12 stabil mi knock on calisiyor mu gecmeyi düşünüyorum su an optimus g3 veya cliudy g3 deyim

Knock kode calisiyor ama sadece acma icin kilit ekrani icin knock kode yok suan 4 gundur kullaniyorum gayet stabil

Bir de şarj ne kadar gidiyor? Detaylı ssler atabilir misin ek özelleştirmeler falan var mı CM12ye özel?
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cm11 den farkli olarak herhangi bir özellestirme yok cuncelleme ile final surumu bitti demistim derken romun bazi optimizasyon sorunlari vardi wirless in kafasina gore acilmasi sarjin cabuk bitmesi efendim bazi facebook watshapp gibi uygulamardavsorun cikarmasi gibi hatalari vardi gelen guncelleme ile suan sikintisiz kullanabiliyom yine bibkac tane eksik var yine mesala pil gostergesinin %de seklinde vermemesi arti ayarlarda bazi yerlerin ingilizce olmasi bazi yerleri ingilizce derken profosyenel kisiler icin yerler ingilizce normal kullanici olan kisimlar turkce olmus arti kamerada bir sikinti var diyebilirim 1. Lg g2 de bulunan ois ozelligi yok aman guncelleme ile gelcekmis 2. Kendi tespitim olan gece cekimlerinde foto cekerken flash isiginin az vurmasi lg nin kendi romunda flash 2 kez patlarkene bu romda 1 patlamakta sarj suresini bana tatmin edici geldi suan 1.5 gun oldu sarj 100de70 kadar bir sey onun disinda sanki telim ios gibi bir sey oldu diyebilirim kasma cokme gibi bir seye rastlamadim bana baya hizli geldi gozume

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.