Şimdi Ara

LG g2 Otg Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lg g2 almayı düşünüyorum uzun süredir araştırıyorum ve baya kafama yattı. bilindiği üzere 16 gbyte lık modelinde cihazda bize kalan 10gbyte'lık bir alan var. bu alan benim kullanımım için gayet yeterli, film otg kablo ile izlerim müzikleri de ipoddan dinliyorum zaten. bu yüzden 32 gbytelık modeline ekstra para ödemek istemiyorum. hafıza konusunda sıkıntı yaşayabileceğim tek konu olursa video çekimi olur. malum 1080p video çekiyor ve 5 dakikalık bir video bile 200 megabaytlık yer kaplıyor. merak ettiğim konu ise şu: cihaza otg kablo ile usb bellek bağlayıp video çekerken telefon hafızasına değil de usb belleğe kaydetmesini böylece daha uzun video çekimini sağlayabilir miyiz ? telefonda bunu yapabilmemize olanak sağlayacak bir ayar veya yazılım var mı ?

• oyle bı ozellıgı yok bıldıgım kadarı ıle ama ana hafızaya cekıp ardından otg ye atabılıyorsunuz...

2 saatlık flım cekme gıbı bı amacınız yoksa ıs gorur :)
  • yani çok fazla video çekme ihtiyacı duyacağımı zannetmiyorum zaten de kırk yılda bir de olsa uzun videolar çekmem gereken zamanlar oluyor. taş gibi kamerası olan alet var elinde ama hafızan olmadığı için 5 dklık videolar çekebiliyosun. direk otg bağantısıyla usb'e kaydedebilecek bir yazılım yapsalar ne güzel olur.
  • 16 gb kullanıyorum müziklerim, 10u aşkın görüntü kalitesi yüksek oyunum, yüksek kalite wallpaper, fotoğraflarım telefon hafızasında olmasına rağmen uzun uzun video çekebiliyorum, sen haydi haydi çok daha rahat kullanırsın bu şekilde. İnsan tereddüt ediyor ama inan hafıza sorunu yaşamıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamptonite -- 14 Ocak 2014; 13:54:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vamptonite

16 gb kullanıyorum müziklerim, 10u aşkın görüntü kalitesi yüksek oyunum, yüksek kalite wallpaper, fotoğraflarım telefon hafızasında olmasına rağmen uzun uzun video çekebiliyorum, sen haydi haydi çok daha rahat kullanırsın bu şekilde. İnsan tereddüt ediyor ama inan hafıza sorunu yaşamıyorsun.

an itibariyle telefonun olumsuz bir yönü kalmadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkangzr

Merhaba arkadaşlar.

lg g2 almayı düşünüyorum uzun süredir araştırıyorum ve baya kafama yattı. bilindiği üzere 16 gbyte lık modelinde cihazda bize kalan 10gbyte'lık bir alan var. bu alan benim kullanımım için gayet yeterli, film otg kablo ile izlerim müzikleri de ipoddan dinliyorum zaten. bu yüzden 32 gbytelık modeline ekstra para ödemek istemiyorum. hafıza konusunda sıkıntı yaşayabileceğim tek konu olursa video çekimi olur. malum 1080p video çekiyor ve 5 dakikalık bir video bile 200 megabaytlık yer kaplıyor. merak ettiğim konu ise şu: cihaza otg kablo ile usb bellek bağlayıp video çekerken telefon hafızasına değil de usb belleğe kaydetmesini böylece daha uzun video çekimini sağlayabilir miyiz ? telefonda bunu yapabilmemize olanak sağlayacak bir ayar veya yazılım var mı ?

Bende böyle bir program arıyorum. Otg siparişi verdim. Marketten indirilen bir kamera programında kayıt yerini seçilebileceğini okumuştum. Fakat hangi program hatırlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vamptonite

16 gb kullanıyorum müziklerim, 10u aşkın görüntü kalitesi yüksek oyunum, yüksek kalite wallpaper, fotoğraflarım telefon hafızasında olmasına rağmen uzun uzun video çekebiliyorum, sen haydi haydi çok daha rahat kullanırsın bu şekilde. İnsan tereddüt ediyor ama inan hafıza sorunu yaşamıyorsun.

telefonunuzda kaç müzik var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung N150 PLUS şarj sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 32 al gec hala almadiysan bukadar ugras yerine 100lira fazla ver yaninda kablo vs tasima. 32 kullaniyorum 60fps video cok zevkli cok net 4k videolara henuz gerek oldugunu dusunmuyorum. Buyuzden gunluk kullanimda 32 yeterli olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkangzr F kullanıcısına yanıt
    arkadaşım istediğin şekilde hiç bir program kullanmadan otg yardımı ile flash belleğine kayıt yapabilirsin... sadece yapman gereken video kayıt yerini flash bellek olarak belirlemek... .. bende g2 16 gb kullanıyorum sadece tavsiyem oyun oynayan birisi isen yetmez ben keşke 32 gb alsaydım diyorum... yani pişmanım satarsam kesinlikle 32 gb alıcam ...onun dışında telefon at gibi bin üstüne gezdirsin seni...
  • yukselg Y kullanıcısına yanıt
    telefonu alalı 3 ay oluyor hiç bu kadar uzun video çekme gereksinimi de duymadım, yer sıkıntısı da yaşamadım. bu arada kayıt yerini flash olarak nerden seçmemiz gerekiyor öyle bir seçenek bulamadım ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkangzr

telefonu alalı 3 ay oluyor hiç bu kadar uzun video çekme gereksinimi de duymadım, yer sıkıntısı da yaşamadım. bu arada kayıt yerini flash olarak nerden seçmemiz gerekiyor öyle bir seçenek bulamadım ben ?

flash belleği takınca kameranın ayarlarında çıkıyor

• yukselg Y kullanıcısına yanıt
    hocam taktım ama kamera ayarlarında öyle bir seçenek yok caps atabilir misiniz.
  • Bunu yapan bi uygulama vardı adını unuttum
    Onun dısında arsiv yapmayı severim yine de 2 gb bos alan var. Benim gibi klip doldurmazsan her turlu yeter. Hayırlı olsun simdlden

• 16 gb almakla iyi yapmışım real racing3 ve gta:sa başta olmak üzere oyunlar ve uygulamalar var 5.2 gb boş alan var. Telefonda film izlemeyeceksen -ki 5.2 ekranda nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum- rahatlıkla yeter. Kablo joystick te çalıştırıyor biliyorsundur. Oyublar zevkli oluyor.

• oyun çok nadir oynuyorum, oynadıklarım da basit oyunlar yer kaplamıyorlar. her gün okul için zincirlikuyu avcılar arası gidip geldiğim için dizi izliyorum telefondan. direk telefon hafızasına atıp izliyorum. otg ile usb'den izlemeyi hiç denemedim ama şarjı daha fazla yer diye düşünüyorum telefon hafızasından izlemeye göre. o yüzden telefon hafızasına atıyorum. 5.2 inç hd ekranda inanın odadaki 106 ekranda izlemekle aynı keyfi veriyor .

dediğim gibi yer sıkıntısı yaşayacağım tek nokta video çekimi olur onu da henüz yaşamadım, kırk yılın başı bir lazım olur onda da işimize yarasın, otg ile kayıt yapabilelim. herkes vardı sanki öyle bir program diyor ama ne bir app ismi ne bir caps geliyor. yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangzr -- 25 Mayıs 2014; 16:40:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.