Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThaDe

Hep kafam karışıyor aslında g.edition denemek için. Hiç bulaşmayayim o zaman hocam.

Miuinin kıymetini daha iyi anlayim diyorsan dene bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam herşeyi tecrübe etmektense, tecrübelerden de faydalanmak lazim.

• Hala denememis olan varsa g2 için en iyi romu kaçırıyorlar başka rom yükleyerek fantazi aramaya gerek yok bence hepsini denedim ya stock ya miui gerisi yalan diyorum hale aosp romlar iyice ziyanlık

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

Hala denememis olan varsa g2 için en iyi romu kaçırıyorlar başka rom yükleyerek fantazi aramaya gerek yok bence hepsini denedim ya stock ya miui gerisi yalan diyorum hale aosp romlar iyice ziyanlık

hocam kamerası nasıl?
  • Arkadaslar kamerasindan dolayi yakinip yuklemeyen dostlarim varsa xCam LG kurun 4k video cekiyor bulayamayanlar olursa ben upload ederim.Ama bu roma artik kitkatin ustu gelmeli

• quote:

Hala denememis olan varsa g2 için en iyi romu kaçırıyorlar başka rom yükleyerek fantazi aramaya gerek yok bence hepsini denedim ya stock ya miui gerisi yalan diyorum hale aosp romlar iyice ziyanlık

kesinikle katılıyorum mıudan önce bende bi çok rom kullandım ama nerdeyse 6 aydır mıu romdan başka bir roma hiç geçmedim alıştım artık
  • Donanım kaynaklarını verimli kullanmasına ek olarak, ihtiyaç odaklı pratik kullanım ve görsel haz sağlayıcı bir arabirime sahip.
    Android dünyasında miui ye ödül verilmeli bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar xcam in apk si ve xcam settings apk si var mi? Birde bende klavyede mesaj yazarken bZen ayni kelimeyi tekrardan ekliyorxu fleksy klavye kullaniyorum o yuzden gayet kullanisli

• Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    kamera stock rom ile aynı
  • 6.2.12 yi kurup deneyen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

4.9.26 kurdum multi değilmiş. multi olanı

buradan indirdim. acaba farklı bir link mi var ?
    Arkadaşlar 2 kere denememe rağmen başarılı olamadım. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Stock kitkat kullanıyorum. root,recovery işlemlerini yaptım,recovery twrp güncellemesini flashladım. Wipe işlemlerini yaptım. Ardından baseband'ı flashladım. Sonra rom'u flashladım. İşlemler bittiğinde reboot system now seçeneğine tamam dedim.

Sonuç LG logosu geliyor 2- 3 saniye sonra gidiyor. Sadece download moda girebiliyorum. Bi şekilde kitkat'a dönüp baseband flahlamadan denedim. Yine aynı sonuça ulaştım.
    Nerde hata yapıyorum. Sorun ne bi türlü çözemedim.

@djvietnam

• Hocam pm'dende konuşuyorduk. Ben düzgün bir şekilde indirmeyi başardım sonunda ama bi önceki mesajım da görebileceğin gibi sıkıntı yaşıyorum. Telefonu zor stock'a geri çevirdim baya uğraştırdı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectrems

Hocam pm'dende konuşuyorduk. Ben düzgün bir şekilde indirmeyi başardım sonunda ama bi önceki mesajım da görebileceğin gibi sıkıntı yaşıyorum. Telefonu zor stock'a geri çevirdim baya uğraştırdı beni.
    Miui romda göze batan bug falan var mı?

Şu an CM13 kullanıyorumda WiFi kendi kendine gidiyor ve OTG'yi diğer explorer uygulamaları görmüyor yoksa çok iyi rom.
  • spectrems S kullanıcısına yanıt
    şimdi miui rom yüklemen için 2 olmazsa olmaz var birisi kitkat bootloader diğeri kitkat baseband senin kitkat kullanman kitkat bootloader kullandığın anlamına gelmez çünkü kitkat rom jelybean bootloader ile de açılıyor muhtemelen miui bu yüzden açılmıyor sana tavsiyem sırası ile önce twrp son sürüm yükle bump olanından sonra kitkat bootloader ve kitkat baseband ve en son miui romu flashla telefon açılacaktır.
  • göze batan hiçbir problemi yok gönül rahatlığı ile yükleyebilirsin
  • quote:

göze batan hiçbir problemi yok gönül rahatlığı ile yükleyebilirsin

Teşekkürler

İndireyim dedim ama 6-7 saat falan yazıyor. Ben bunu indiremeyeceğim galiba. Çok yavaş..
  • akşamları daha rahat indiriyor elimde link olsa vereyim ama yok maalasef
  • quote:

akşamları daha rahat indiriyor elimde link olsa vereyim ama yok maalasef
    kin912 indirmek için başka link var mı dostlar. Kendi sitesi engelli çalıştığım yerde
  • madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Bootlader'da flashlayacağım hocam. Bi sorum daha olacak twrp son sürüm yükle bump olanından demişsiniz. Arkadaşın ana konuda verdiği
    www.gregtwallace.com
    TWRP - LG G2 - Greg T. Wallace
    http://www.gregtwallace.com/lgg2-projects/twrp/?version=2.8.7.3
    linkte son sürüm bumb olanından mı ?
  • spectrems S kullanıcısına yanıt
    cihazın d802 ise son sürüm 3.0.0.4 bunu kurabilirsin

http://www.gregtwallace.com/_private/scripts/download/budgetvm.php?file=twrp-3.0.0-4-d802-bump-blastagator-signed.zip&type=twrp&version=2016.02.17_(3.0.0-4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 18 Şubat 2016; 15:14:33 >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.