Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

quote:

Orijinalden alıntı: fiiliyol

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

indirilenler uygulamasını aç > sağ üstte 3 nokta var ona tıkla ayarlara gir>indirme limiti boyutunu limitsize getir

Hocam teşekkür ederim oldu.
    2 sorum daha var yardımcı olursanız sevinirim. Mesajlarda bazen rehberimde isim kayıtlı olmasına rağmen arada mesajlarım listesinde kişinin ismi yerine numarası yazıyor sonra nasıl oluyorsa anlamıyorum kendi kendine isim geliyor.
    2. De ilk sorduğum soru silmemi tavsiye ettiğiniz uygulamalar ne? Varsayılan değiştirdiğim uygulamaları silebilir miyim. Yada menüde bunları gizleme var mı?

Numaraları 0090 ön ekiyle kaydedince mesajlardaki sorun düzeliyor. Aslında kafaya pek takılacak bir sorun da değil.

Şu şekilde bir durumu paylaşayım da siz de mağdur olmayın. Mi store uygulamasını silmeyin sakın. Silerseniz cihaz açılmıyor. Bootlopda kalıyor. Ama dondurabilirsiniz. Dondurunca problem olmuyor.

İlk mi store deneyip silip dilim yanınca ben hiçbi mi uygulamasını silmedim. Tarayıcı, cüzdan, market gibi bana gerekmeyenleri dondurdum. Problem çıkmadı.

Hocam dondurma için hangi program tavsiye edersiniz.
    Bide reklamlari nasil engellerim komple tarayıcı oyun program vs.. Oyun neyse de diğerlerinden engellemek istiyorum

Dondurma için
    link2sd(yerli)
    rom toolbox(yabancı)

Reklam için ise adaway adlı programı öneririm.

Alıntıları Göster
    bugün google playda uygulama indiremiyorum hata kodu -3

• Kişilerimi gmail rehberime atamıyorum çözüm bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kişilerimi gmail rehberime atamıyorum çözüm bilen var mı

Senkronizasyon açık olduğu sürece direk gidiyor google hesabıma kişiler. Kişiler senkronizasyonunda hiç sorun yaşamadım açıkcası.
    Sorun yaşıyosanız yerel hesap kullanmayın. Görüntülenecek kişileri google yapın. Yeni eklediğiniz kişileri de google a ekleyin isterseniz.

• slow motion videolari neden slow sekilde oynstmiyor
    Uhd videolarda asiri isiniyor ve kasma yapiyor
    Xcam kullanan var mi durum nasil duzgun mu
    Yani kamera uygulamasi olarak hem iphone gibi hizli cekim yapabilecegim ve yavas cekim yapup oynatabilecegim bir uygulama var mi?

• Beyler ikonlari yuvarlak yapacak bir tema var mi? Boyle kare icinde yuvarlak durunca hic hos olmuyor da..
    [LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Eureka adlı tema yuvarlak yapıyor onu kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi token45 -- 13 Şubat 2016; 1:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: token45

Heh aslinda onu arıyordum. Onceki miui7 kullanimimda o temayi uygulamıştım. Cok tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

quote:

Orijinalden alıntı: token45

Heh aslinda onu arıyordum. Onceki miui7 kullanimimda o temayi uygulamıştım. Cok tesekkur ederim.

Alıntıları Göster
    günaydın arkadaşlar, sabah sabah telefonu kapatıp şarja taktım açayım dedim loopta kaldı miui 7 logosu gelip gelip gidiyor açılış sesi de çalıyor ama başlamıyor bir türlü. durduk yere niye böyle yapar telefon ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

günaydın arkadaşlar, sabah sabah telefonu kapatıp şarja taktım açayım dedim loopta kaldı miui 7 logosu gelip gelip gidiyor açılış sesi de çalıyor ama başlamıyor bir türlü. durduk yere niye böyle yapar telefon ki ?

Uzun süre telefonun kapatma düğmesine basarak kesin kapat. Kapalı iken şarja koy. Sonra şarjdan çek. Biraz bekle ve aç.
    İlk miui yükleyişimde bende de aynısı olmuştu. Böyle geçmişti. Çok saçma biliyorum evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Uzun süre telefonun kapatma düğmesine basarak kesin kapat. Kapalı iken şarja koy. Sonra şarjdan çek. Biraz bekle ve aç.
    İlk miui yükleyişimde bende de aynısı olmuştu. Böyle geçmişti. Çok saçma biliyorum evet

Alıntıları Göster
    nihayet redmi note 3 aldım şuan kargo yolda içinizde bu telefonu kullanan varmı bazı sorularım olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

nihayet redmi note 3 aldım şuan kargo yolda içinizde bu telefonu kullanan varmı bazı sorularım olabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_112165799/tm.htm
  • Son çikan miui versiyonu nasil acaba ? Performans,batarya acisindan ? Son cikan 6.2.5 di sanırsam Uzun zamandir miui kullanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dehşet.35

Son çikan miui versiyonu nasil acaba ? Performans,batarya acisindan ? Son cikan 6.2.5 di sanırsam Uzun zamandir miui kullanmiyorum.

6.2.5 sürümü hala 6.2.5 henüz update gelmedi gtbluesky ise 6.2.12 güncellmesi aldı
  • Uzun zaman sonra miuiden bir süreliğine başka bir roma gecmeye karar verdim. Lp roma gecerken ne yapmaliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Uzun zaman sonra miuiden bir süreliğine başka bir roma gecmeye karar verdim. Lp roma gecerken ne yapmaliyim?

bootloader yüklemen gerek önce sonra flaşla
  • quote:

Son çikan miui versiyonu nasil acaba ? Performans,batarya acisindan ? Son cikan 6.2.5 di sanırsam Uzun zamandir miui kullanmiyorum.

Gayet stabil hocam. Miui v6 ile falan alakası yok. Çok daha kararlı çok daha iyi batarya performansı.
    Miui seviyorsan eğer bu telefon için görebileceğin en iyi miui bu.
  • Teşekkurler,Tekrar kuracagim en yakın zamanda.

• quote:

Teşekkurler,Tekrar kuracagim en yakın zamanda.
    Şu ROM'un bu kadar bilinip kullanılmaması çok hoşuma gidiyor, stock rom'lar rezalet gelıyor resmen bunu kullandıkça ratık

Ama en büyük dezavantajı şu kamerası her AOSP'da olduğu gibi. G5 çok pahalı çıkar veya V10'un fiyatı 1500'lere gerilemezse değişeceğim. Kamera da önemli çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

Şu ROM'un bu kadar bilinip kullanılmaması çok hoşuma gidiyor, stock rom'lar rezalet gelıyor resmen bunu kullandıkça ratık

Ama en büyük dezavantajı şu kamerası her AOSP'da olduğu gibi. G5 çok pahalı çıkar veya V10'un fiyatı 1500'lere gerilemezse değişeceğim. Kamera da önemli çünkü

Hocam ne zaman konuya girsem sorun yaşayanlar görüyorum millette böyle düşünüp yüklemiyor olabilir. G2 kamerası artık yetersiz geliyor az ışıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 15 Şubat 2016; 22:27:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

Hocam ne zaman konuya girsem sorun yaşayanlar görüyorum millette böyle düşünüp yüklemiyor olabilir. G2 kamerası artık yetersiz geliyor az ışıkta

Sorun cikanlarin cogu her cikan guncellemeyi direk yukluyor cunku, gecen birkac guncellemeye kadar ben de oyleydim akillandim

Birkac guncelleme once deli batarya problemi vardi, 1 saatte neredeyse hic kullanmadan bitiyordu sarj. Ben ondan sonra stabil bi' surume gecip 6.2.5'e kadar bi' daha update yapmadim mesela. O yuzden guncelleme yapmadan once bi okumak lazim yeni guncellemenin akibetini.

Bir de AOSP olmasindan hallice cok fazla uyum problemi var, Google uygulamalarinin zamanla sapitmasi, telefon her acildiginda gelen servis hatalari, bildirimler icin bile ayar yapma zorunda olmak gibi... Kamera zaten dedigim gibi cok kotu.

Ama totale bakinca ROM "deli" stabil, oyle boyle degil. Gorselligi hat safhada olan ama ayni zamanda akiciligini da hic kaybetmeyen bir yapisi var. Ana mesajda gosterilen temalar cok standart, MI Store'da cok deli seyler var

Ve tum bunlar olurken de gayet yeterli bir batarya performansi sunuyor.

Telefonun sismesi, kendine reboot atmasi, takilmasi filan zaten yok. Daha ne istersin ki

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.