Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umuttrn6

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Ben yükledim xda da gapps falan olmadığı için kurmadığıma pişman oldum :) .Sim deki kişiler görüntülenmiyor klavyede bence bir sorun yok.Eğer google ile oturum açabilirsek sim deki kişileri görüntüleme şansımız varmı.?

Hocam şu uygulamayı bir deneyin.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.piv.backupall

SIM kart yedeğini sdkartınıza daha doğrusu dahili hafızaya alın. Sonra geri yüklemeyi seçin ve bu yedeği telefona geri yükleyin. Böylece SIM rehberiniz Telefon rehberinize aktarılmış olur.

Uygulama ile ilgili istekleriniz olursa uygulamanın konusu şurada:

http://forum.donanimhaber.com/m_95967408/f_//tm.htm#95967408

hocam tam hatırlamıyorum ama rom kurduktan sonra finish yazıyordu tekrar recoverye girip gapps yüklemek mümkün mü yoksa öyle bir seçenek yok mu tam hatırlayamadım.zira miui nin içinde tekrar recovery e giremedim.çok stabil bir sisteme benziyor benim hoşuma gitti.

Alıntıları Göster
    Mesajlar bölümünde kayıtlı olan birisinden gelen mesajda ismi yazarken, mesajın içeriğine bakınca o yukardaki isim kayboluyor sanki o kişi rehberde kayıtlı değilmiş gibi no görünüyor. Mesajdan çıkıp mesaj listesinde de öyle görünüyor. Mesajlardan çıkıp geri girdiğimde düzelmiş görüyorum. Bu sorun var bende şu an.

Düzenleme : O kişiyi silip tekrar kaydettim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 20 Mayıs 2015; 11:08:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Mesajlar bölümünde kayıtlı olan birisinden gelen mesajda ismi yazarken, mesajın içeriğine bakınca o yukardaki isim kayboluyor sanki o kişi rehberde kayıtlı değilmiş gibi no görünüyor. Mesajdan çıkıp mesaj listesinde de öyle görünüyor. Mesajlardan çıkıp geri girdiğimde düzelmiş görüyorum. Bu sorun var bende şu an.

Alıntıları Göster
    miui kullanıcıları arasında ücretsiz mesajlaşmayı sağlıyor. miui kuran arkadaşlara mi mesajı denemek isterim. isteyenler özelden yazsın

• @sükût

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Hocam, bu sorunun telefon numaralarının başında +9 olmamasından kaynaklandığı söyleniyordu. +9 eklenince herkes sorun kalmadı diyordu. Öyle birşey olabilir.

@umuttrn6

quote:

hocam tam hatırlamıyorum ama rom kurduktan sonra finish yazıyordu tekrar recoverye girip gapps yüklemek mümkün mü yoksa öyle bir seçenek yok mu tam hatırlayamadım.zira miui nin içinde tekrar recovery e giremedim.çok stabil bir sisteme benziyor benim hoşuma gitti.

Tabiki sonra yüklemek te mümkün. Ama recovery'ye giremiyor olmanız yanlış bir işlem yaptığınızı gösteriyor. Belki kombinasyonları yanlış giriyorsunuz, belki zamanlamayı iyi yapamıyorsunuz. İsyterseniz marketten Quick Boot benzeri uygulamalar yükleyerek recovery'ye geçebilirsiniz.
    Kombinasyonlar şunlardı:

Ses Kısma+Power
    LG logosu gelince
    Ses Kısma+Power

Ses Kısma+Power
    LG logosu gelince
    Ses Kısma+Ses Açma

Ses Kısma+Power
    LG logosu gelince
    Ses Açma+Power

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 20 Mayıs 2015; 12:19:31 >

• UK yapicaksiniz hocam
    Edit: zaten yapmissiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 20 Mayıs 2015; 20:36:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

UK yapicaksiniz hocam
    Edit: zaten yapmissiniz hocam
    Elinde philz touch recovery bulunan var mı ? Bütün linklerini goo.im e vermişler o sitede kapanmış. Bu arada 5.5.15 versiyonunda bug buldum. Eğer rehberde kayıtlı herhangi bir kişinin isminde türkçe karakter varsa ve numarasını başına +90 eklemeden kaydettiyseniz mesajlarda ismi görünüyor fakat mesaja tıklayınca ismi gidiyor. Türkçe karakter yoksa kişinin isminde +90 olup olmaması farketmiyor sorun oluyor o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmzz

Elinde philz touch recovery bulunan var mı ? Bütün linklerini goo.im e vermişler o sitede kapanmış. Bu arada 5.5.15 versiyonunda bug buldum. Eğer rehberde kayıtlı herhangi bir kişinin isminde türkçe karakter varsa ve numarasını başına +90 eklemeden kaydettiyseniz mesajlarda ismi görünüyor fakat mesaja tıklayınca ismi gidiyor. Türkçe karakter yoksa kişinin isminde +90 olup olmaması farketmiyor sorun oluyor o zaman.

Hocam bende 6.48.4 diye bir versiyonu var. İşinize yararsa buyrun:
    yadi.sk
    philz_touch_6.48.4-d802.zip — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/QsaWE8gcgmpyM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 21 Mayıs 2015; 10:10:23 >

• quote:

quote:

yadi.sk

Alıntıları Göster
    sd karttan manuel olarak tema yükleyemiyorum 3. parti tema desteklenmiyor diyor bunu nasıl aşarım

• quote:

quote:

yadi.sk

Teşekkür ederim hocam xda da da istemiştim 6.59 versiyonunun linkini verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

4.9.26 kurdum multi değilmiş. multi olanı

buradan indirdim. acaba farklı bir link mi var ?
    Arkadaşlar ben de LP den Miui geçecem önce bunu mu flashlamam gerekiyor D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkadarderin

Arkadaşlar ben de LP den Miui geçecem önce bunu mu flashlamam gerekiyor D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip

aynen önce o dosyayı ardındanda miui yi flaşlıyorsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: denizkadarderin

aynen önce o dosyayı ardındanda miui yi flaşlıyorsun hocam

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam peki romu kurmadan önce veya sonra wipe yapmak gerekiyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkadarderin -- 21 Mayıs 2015; 23:31:09 >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam xda da da istemiştim 6.59 versiyonunun linkini verdiler.https://www.androidfilehost.com/?fid=95897840722643161

Elimizde bu da bulunsun o zaman.

Bu arada bu recovery'ler loki uyumlumudur yoksa bumped mi? Bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

sd karttan manuel olarak tema yükleyemiyorum 3. parti tema desteklenmiyor diyor bunu nasıl aşarım

V5'te WSM_Tools ile yüklenebiliyordu ama V6'da sanırım ücretsiz temalar yüklenemiyor. Tam emin değilim.
  • Dostum kullanıyor musun miui rom şuan? Ben bayadır merak ediyorum da, günlük kullanıma uygun mu? Ne dersin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Dostum kullanıyor musun miui rom şuan? Ben bayadır merak ediyorum da, günlük kullanıma uygun mu? Ne dersin?

Evet kullanıyorum. Günlük kullanıma uygun. Engel olacak bir hata yok. Eski miuideki sorunların hepsi giderilmiş. Fakat biraz arayüze menüye ayarlara vs alışmanız gerekebilir. Kurup 1 günde geri kaldıranda olabilir 1 hafta sonrada veya devamlı kullananda... Stock Lp veya Kk özlüyorum mu acaba diyorum dün Stock Lpye geri dönecektim ki şöyle bi baktım bildirimler saat ekranı hava durumu bile stocku aratmiyor. Tamamıyle alışkanlık meselesi. Dediğim gibi can sıkıcı hatalar yok.

Cihazın Miuiye alışması için biraz zaman vermek gerekli. Batarya, kararlılık vs sistem zamanla oturuyor. İlk başta windows kurunca biraz fanın hızlı dönüp sonra düzelmesi gibi diye düşünebiliriz.Haftalık güncellemeleri yaparak nasıl bir hal alacak açıkcası merakla bekliyorum. Çok zor değil rom değiştirmek de zaten. Denemeye değer.

Siz yine de romda aradıklarınızı merak ettiklerinizi sorarsanız cevaplamaya çalışırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Dostum kullanıyor musun miui rom şuan? Ben bayadır merak ediyorum da, günlük kullanıma uygun mu? Ne dersin?

Evet kullanıyorum. Günlük kullanıma uygun. Engel olacak bir hata yok. Eski miuideki sorunların hepsi giderilmiş. Fakat biraz arayüze menüye ayarlara vs alışmanız gerekebilir. Kurup 1 günde geri kaldıranda olabilir 1 hafta sonrada veya devamlı kullananda... Stock Lp veya Kk özlüyorum mu acaba diyorum dün Stock Lpye geri dönecektim ki şöyle bi baktım bildirimler saat ekranı hava durumu bile stocku aratmiyor. Tamamıyle alışkanlık meselesi. Dediğim gibi can sıkıcı hatalar yok.

Cihazın Miuiye alışması için biraz zaman vermek gerekli. Batarya, kararlılık vs sistem zamanla oturuyor. İlk başta windows kurunca biraz fanın hızlı dönüp sonra düzelmesi gibi diye düşünebiliriz.Haftalık güncellemeleri yaparak nasıl bir hal alacak açıkcası merakla bekliyorum. Çok zor değil rom değiştirmek de zaten. Denemeye değer.

Siz yine de romda aradıklarınızı merak ettiklerinizi sorarsanız cevaplamaya çalışırım.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar , ben miui v6 romu lg g2 telefonuma android 5.0.2 den direk yükledim ( kitkat patch dosyası yardımıyla ), sorunum güncelleme buluyor indiriyor telefonu yeniden başlatıyor fakat recovery açıldıgından bir kaç satır komut ilerleyip duruyor ve yüklemiyor bu neden kaynaklı olabilir ve nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

• vrs_78 V kullanıcısına yanıt
    Gapps yüklediyseniz, Miuiturkiye sitesinde ota güncellemeyi engellemeyen gapps paketi vardı. Tekrar kurulum yapıp o paketi kurun.
  • quote:

Gapps yüklediyseniz, Miuiturkiye sitesinde ota güncellemeyi engellemeyen gapps paketi vardı. Tekrar kurulum yapıp o paketi kurun.
    Teşekkür ediyorum akşam deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrs_78

Teşekkür ediyorum akşam deneyeyim.

Alıntıları Göster
    @sükut hocam miuitürkiye sitesinde arattım fakat 4.2.2 için buldum 4.4 için bulamadım aynı gapps ı kullanabilir miyiz? Kullanamıyorsak link atmanız mümkün müdür ? ( Bu arada forumları takip ederim genele ama fazla yorum yazan birisi değilim forum kurallarına yada ahlakına aykırı yazarsam kusuruma bakmayın ) Teşekkür ederim.
  • vrs_78 V kullanıcısına yanıt
    buradan indirebilirsiniz. ayrıca aynı sitede bir de konusun da var gapps ancak son konudaki indirme için forum üyelik istiyor üye olup indirebilirsiniz ve en son verdiğim daha güncel bir gapps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyaspor -- 22 Mayıs 2015; 20:04:39 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.