Şimdi Ara

LG G2 mini (674 tl ) alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar lg g2 mini almayi dusunuyorum 674 tl ye . Sizce bu saatten sonra almak mantikli mi yeni cikan telefonlardan mi almaliyim ? G2 mini yerine daha iyi ne onerirsiniz

• ayni fiyatlarda asus zenfone 5 var hocam.Onu onerebilirim.Bataryasi kotu oldugunu duydum fakat ne kadar dogrudur onu bilemiyorum.Diger ozellikler olarak g2 miniden daha iyi gibi duruyor.Simdiden hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir markanın minisini almayın. Güncelleme verilmez, kasar, satmaya kalksan zaten satamazsın, ortada kalırsın.
    Bunun yerine asus gibi markaların telefonlarını tavsiye ederim.
  • asus zenfone 5 hem bataryasi dayanmiyormus ( kullanici elestirilerine gore ) hemde asus zenfone 2 cikicak . Zenfone 5 guncelleme bundan sonra cok almaz gibi geliyor .
  • Mini almada ne alırsan al s3 mini alma s4 mini alma g2 mini alma kısac mini alma.
    S3 neo olabilir. G2 beat olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 12 Ocak 2015; 21:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: begumay

asus zenfone 5 hem bataryasi dayanmiyormus ( kullanici elestirilerine gore ) hemde asus zenfone 2 cikicak . Zenfone 5 guncelleme bundan sonra cok almaz gibi geliyor .

5.0 ı alacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: begumay

merhabalar lg g2 mini almayi dusunuyorum 674 tl ye . Sizce bu saatten sonra almak mantikli mi yeni cikan telefonlardan mi almaliyim ? G2 mini yerine daha iyi ne onerirsiniz

sorunuzun cevabı, ne ile karşılaştırdığınıza göre değişir.

örneğin, yeni çıkanlar arasından, g2 mini nin bir muadili de Samsung A3 tür:
    -kasası metal
    -bataryası 3/4 oranında küçük (G2 mini ye kıyasla).
    -yazılım güncelliği ve yeni güncelleme alma olasılığı, G2 mini ile aynı.

Cihazın piyasaya giriş fiyatı, 1100 TL dir (üç ay sonraki muhtemel fiyatı da, 900 TL dir).

Yukarıdaki farklılıklara göre, ilave para ödemeye değer mi değmez mi, siz karar verin.

not : Zenfone 5 ile, taşınırlık açısından çok fark var. karşılaştırırken ebatlarını göz önünde bulundurun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.