Şimdi Ara

lg g2 mi samsung s4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1500 lira civarında ödeme imkanı olan biri için hangisini almak daha mantıklıdır, ekran kalitesi işlemcisi gibi hususlarda lg daha iyi görünüyor ama kamera ve artırılabilir hafıza desteği s4 ü cazip kılıyor,
    yazılım konusunda hangisi stabil ve başarılı lg mi samsung mu?
    fiyat konusu ise lg g2 100-150 lira daha ucuz.
    şöyle tarafsız bir karşılaştırma bulamadım nette.
    özellikle her iki telefonu da inceleyenlerden yorum gelirse çok faydalı olacak sanırım,
    telefon almak için 10 günüm kaldı, aslında bir kaç model daha var takip ettiğim falan ama bu başlıkta bu 2 modeli araştırayım dedim.
    hayırlı forumlar.

• Kesinlikle LG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung tabii ki. Nexus haric LG berbat.

• G2 den bagsediyorsun s4 ne ya allasen lg g2 de snapdragon800 var telde en iyi performans bu ya bazı sorular bence ya dalga gaçilmek için sorulmuş yada harbiden bu kadar bilgimiz var ne diyimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEvilErol -- 26 Eylül 2013; 8:01:49 >
  • G2 den bagsediyorsun s4 bile yarışmaz snapdragon800 var telde en iyi performans bu yabbazı sorular bence ya dalga gaçilmek için sorulmuş yada harbiden bu kadar bilgimiz var ne diyimki azda soru sormadan önce bence her iki telin incelemesini izleyin sonra soru sorun ....

• Öyle yarışır-yarışamaz gibi iddialı laflar etmeyeceğim, size G2 öneririm. S4 bu cihazın en güçlü rakibi fakat ben şu nedenlerle G2 diyorum;

-Daha iyi pil süresi
    -Daha canlı-doğru renk veren ekran
    -Daha iyi kamera (kendi tecrübeme göre)
    -Elde daha rahat tutuş
    -Daha iyi donanım
    -Yeni-güncel model
    -Biraz daha uygun fiyat
    -Gereksiz şeylerle dolu olsa da kesinlikle daha iyi bir arayüz
    -Arayüze bagli olarak akıcı kullanım, daha az hata-gecikme
    -Daha hızlı sarj olma süresi (1 saat 20 dakikada %100 sarj oldu 3000mAh pil)

• s4 alrsan 1 hafta sonra ağlarsn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmuzik

G2 den bagsediyorsun s4 bile yarışmaz snapdragon800 var telde en iyi performans bu yabbazı sorular bence ya dalga gaçilmek için sorulmuş yada harbiden bu kadar bilgimiz var ne diyimki azda soru sormadan önce bence her iki telin incelemesini izleyin sonra soru sorun ....

fanlar değilde hakiki kullanıcılar cevaplarsa daha isabetli olur, ping atmak için yorum yapmayalım lütfen......

• quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

Öyle yarışır-yarışamaz gibi iddialı laflar etmeyeceğim, size G2 öneririm. S4 bu cihazın en güçlü rakibi fakat ben şu nedenlerle G2 diyorum;

-Daha iyi pil süresi
    -Elde daha rahat tutuş
    -Daha iyi donanım
    -Yeni-güncel model
    -Biraz daha uygun fiyat

özellikle merak ettiğim kamera hususu idi malumunuz artık digital fotoğraf makinesi kullanmıyoruz,
    kamera ve hafıza kartı desteğini gözardı edersek lg daha iyi diyorsunuz, o zaman lg nin 32 gb modelinin tekrar teknosa stoklarına girmesini bekleyeceğiz.
    son bir soru ; yazılım desteği hakkında ne düşünüyorsunuz yani genel olarak samsung mu lg mi daha iyidir ileriye dönük olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

Öyle yarışır-yarışamaz gibi iddialı laflar etmeyeceğim, size G2 öneririm. S4 bu cihazın en güçlü rakibi fakat ben şu nedenlerle G2 diyorum;

-Daha iyi pil süresi
    -Elde daha rahat tutuş
    -Daha iyi donanım
    -Yeni-güncel model
    -Biraz daha uygun fiyat

özellikle merak ettiğim kamera hususu idi malumunuz artık digital fotoğraf makinesi kullanmıyoruz,
    kamera ve hafıza kartı desteğini gözardı edersek lg daha iyi diyorsunuz, o zaman lg nin 32 gb modelinin tekrar teknosa stoklarına girmesini bekleyeceğiz.
    son bir soru ; yazılım desteği hakkında ne düşünüyorsunuz yani genel olarak samsung mu lg mi daha iyidir ileriye dönük olarak.

Kamerası daha iyi diyebilmek için aslinda her ortamda, renkli ışığın az ya da fazla olduğu her koşulda, telefonları aynı noktada tutup aynı yere odaklayıp çekim yapmak lazım.

Iki modelle de vakit geçirdim (birini hala kullaniyorum). G2nin kamerasini daha çok sevdim.
    Hiçbir kapital şirketi sevmem,tutmam, markaların insan gücünü sömüren karsiligini sadece sirket mudurlerinin yuksek maaşlariyla aldigini,fakat binlerce çalisanin 3 kuruşa ezildigini bilen sosyalist (ve biraz da geri) kafalı biriyim. :)

Samsung Lg ya da Htc...hangisi bana en çok yarari en ucuza verecekse onu seçerim. G2 diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: metalmuzik

G2 den bagsediyorsun s4 bile yarışmaz snapdragon800 var telde en iyi performans bu yabbazı sorular bence ya dalga gaçilmek için sorulmuş yada harbiden bu kadar bilgimiz var ne diyimki azda soru sormadan önce bence her iki telin incelemesini izleyin sonra soru sorun ....

fanlar değilde hakiki kullanıcılar cevaplarsa daha isabetli olur, ping atmak için yorum yapmayalım lütfen......

Zuhahahahah fanımı gerçekler bu dostum lg hayatımda bir kere kullandım oda sanırım 2000 senesi idi heralde zuhahaha neyse sizbönce teknoloji hakkında biraz araştırma yapın sonra bence yazın fanı ha zuhahaha
    Dip not: soruyu sordun aldıgın cevap hoşuna gitmeyecekse soru sormiyaçaksın ve sen zaten s4 kafaya takmısssın belli ne soru soeuyoesun zugahaha fanı dedi ya az araştırma plsss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEvilErol -- 26 Eylül 2013; 11:52:13 >

• weatherman kullanıcısına yanıt
    doğru aslında öyle düşünürsek en iyi seçim general mobile discovery ama 5-6 ay sonra elimizde patlar diye ona şimdilik hiç bakmıyoruz, bu arada lg g2 fiyatı 1600 den başlayıp 1450 ye kadar düştü, halbuki s4 hala ilk günkü seviyesinde ,1700-1800 lerde geziyor... bunun anlamı ne acaba?
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Discovery Mobile'ı da tercih edebilirsiniz aslında evet. 550 TL'ye 1500 TL'lik telefon performasına yakın bir şeyler elde edersiniz. Fakat işte orada devreye karizma, görünüş, bazı ufak (kimine göre büyük) farklar devreye giriyor.

Samsung S4 hala 1700-1800 TL'ye satılıyorsa bu arz-talep ile ve paralel ithalat olmayan distribütörlerin fiyatlandırma politikası ile ilgili. Adamlar diyor ki Apple gibi biz de fiyatımızı korumaya çalışalım, marka imajımız düzelsin. Premium sınıfı müşteriye hissettirelim. Ama öte yandan yılda 5 model cihaz çıkarıyor Samsung. Ee hani marka imajı modelin Apple ürünü gibi kendini uzun süre güncel tutması? Çelişki.

LG'nin 1600 TL'den 1450 TL'ye kadar değişmesi (hepsi 2 yıl Başarı garantili) şöyle açıklanır,
    A firması cihazı 1.375 TL'ye mal etmiştir. 1450'ye satar. (örneğin bazı internet siteleri)
    B firması da cihazı 1375 TL'ye mal etmiştir fakat 1600'e satar. (Teknosa gibi)

• Merhaba

Samsung S4 kullanıcısı olarak cevap veriyorum.

Öncelikle S4 güzel bir cihaz özellikle kamera konusunda, fakat S4 cihazlarda (benim gözlemlediğim) kronik sorunlar mevcut. Cihaz bazen donma yapıyor, aşırı derecede ısınma söz konusu bilmiyorum birde arka kapağın çok ince plastik bir yapıya sahip olması beni çok dumura uğratmıştı. Cihazım yaklaşık olarak 18 iş günü batarya değişimi ve kamera donmasından dolayı serviste ki bu servis yüzünden bile cihazım geldiğinde ciddi bir şekilde LG G2 veya SONY Xperia Z1 ile değiştirmeyi düşünüyorum.
  • tabi ki lg g2 32 gb
  • Htc one.
  • LG G2

• GM alın diyenlerin amacı ne? Arada 1000TL gibi bir fark var ve özellik olarak da çok farklar var bir ürüne bu kadar bağlanmayın ya
  • İmkanı olan lg g2 almalı tamam parasal meseleler yani

• ikisinide kullanmadım fakat alacak olsam g2 yi alırdım. lg nin google ile yakınlığını düşünürsek yazılım yönünde sıkıntı olacağını düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.