Şimdi Ara

LG G2 mi İphone 5 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama ben gördüğümü yazdım.Telefoncuya sattı telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

Peki g2 ben de istiyorum ama
    1-kitkatla şarj sorunu fln varmış çözümü var mı?
    2-kitkata güncellerken hard resetle mi ne öyle bişey okumuştum nasıl yapacaz güncellerken
    3-bide son güncellemede 20c mi 20 a mi valla tam hatırlamıyorum kodlar varmış,bunların anlamı ne
    Biraz uzun oldu ama teşekkürler cevap için :)

1-Öyle bir sorun yok.
    2-Evet güncelleme yapmadan önce hard reset atmak daha faydalı diyorlar.Format atmak gibi bir şey telefona.Sürümlere göre değişebiliyor araştırman lazım.
    3-20 ibaresi kitkatı simgeliyor.10la başlayan sürümler jelly bean.20a ilk sürüm yani alfabetik sıraya göre gidiyor.Her ülke aynı sürümü vermez.Türkiyenin en son 20cydi mesela daha 20dyi vermedi sanırım, ingiltere 20f filan verdi herhalde ya da almanya tam emin değilim.Her ülkenin farklı olduğu için çok takılma bunlara.Senin telefonun atıyorum singapur ithalatıdır singapurda en son 20c verdiyse 20c kullanırsın son sürüm.Ama bu demek değil ki başka ülkelerin 20dsi daha iyi.Her ülke kendince en iyi sürümü geliştirip veriyor güncellemeyi.Çok önemli bir şey değil yani.

• Elma armutun bit kadar ekranina ve ona ragmen gitmeyen bataryaya oyunu gectim mesaj bile zor yazilirken o parayi haketmiyor kaldiki 5in kasasida cabuk soyuluyor.

Z1compact yada G2 oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Elma armutun bit kadar ekranina ve ona ragmen gitmeyen bataryaya oyunu gectim mesaj bile zor yazilirken o parayi haketmiyor kaldiki 5in kasasida cabuk soyuluyor.

İphone da mesaj daha kolay yazılıyor. Vr uygulamalar daha kaliteli. Ama büyük ekran istiyor sa g2 film falan için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Peki g2 ben de istiyorum ama
    1-kitkatla şarj sorunu fln varmış çözümü var mı?
    2-kitkata güncellerken hard resetle mi ne öyle bişey okumuştum nasıl yapacaz güncellerken
    3-bide son güncellemede 20c mi 20 a mi valla tam hatırlamıyorum kodlar varmış,bunların anlamı ne
    Biraz uzun oldu ama teşekkürler cevap için :)

1-Öyle bir sorun yok.
    2-Evet güncelleme yapmadan önce hard reset atmak daha faydalı diyorlar.Format atmak gibi bir şey telefona.Sürümlere göre değişebiliyor araştırman lazım.
    3-20 ibaresi kitkatı simgeliyor.10la başlayan sürümler jelly bean.20a ilk sürüm yani alfabetik sıraya göre gidiyor.Her ülke aynı sürümü vermez.Türkiyenin en son 20cydi mesela daha 20dyi vermedi sanırım, ingiltere 20f filan verdi herhalde ya da almanya tam emin değilim.Her ülkenin farklı olduğu için çok takılma bunlara.Senin telefonun atıyorum singapur ithalatıdır singapurda en son 20c verdiyse 20c kullanırsın son sürüm.Ama bu demek değil ki başka ülkelerin 20dsi daha iyi.Her ülke kendince en iyi sürümü geliştirip veriyor güncellemeyi.Çok önemli bir şey değil yani.

Teşekkürler.
    Gerçekten yararlı oldu bu bilgiler sağolun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Elma armutun bit kadar ekranina ve ona ragmen gitmeyen bataryaya oyunu gectim mesaj bile zor yazilirken o parayi haketmiyor kaldiki 5in kasasida cabuk soyuluyor.

Z1 compact a da baktım ama fiyatı çok geldi bana :)

• Ya şey,ben 2.el alacağım lg de iphone 5 de 1000-1150 arası o yüzden bakıorm
    Ama teşekkürler yine de :)

• quote:

Bir arkadaşım 1500 e alıp 1 ay kullanmadan 1100 e sattı.Ondan dedim değer kaybediyor diye

Bi ben mi rastlayamıyorum onlara
  • Valla antep de çok :)

• Aldın mı bilmiyorum ama iphone 4s ten g2 ye geçtim çabuk sıkılırsın androidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Aldın mı bilmiyorum ama iphone 4s ten g2 ye geçtim çabuk sıkılırsın androidden.

Ben de 5 ten geçtim. Uygulama kalitesizligini gördüm play storedaki uygulamalar appstore göre. Çok çok kötü. Chrome bile iphone da daha iyi
    Siz de fark ettiniz mi? Bir de iphone da turkce karakterli klavye kullanıyordum. G2 de bulamadım siz ne yaptınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 23 Ağustos 2014; 8:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Aldın mı bilmiyorum ama iphone 4s ten g2 ye geçtim çabuk sıkılırsın androidden.

Ben de 5 ten geçtim. Uygulama kalitesizligini gördüm play storedaki uygulamalar appstore göre. Çok çok kötü. Chrome bile iphone da daha iyi
    Siz de fark ettiniz mi? Bir de iphone da turkce karakterli klavye kullanıyordum. G2 de bulamadım siz ne yaptınız

TouchPal kullanıyorum stock klavyede Türkçe qwerty yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla daha alamadım
    Ama iphone 5 in de temizini bulmak zor
    Bide sıkıldım iphone dan valla daha belli değil

• 1150 liraya sıfır LG 32 gb al keyfine bak

• Onların da garantisi sorun çıkarıyor ;)
    Yoksa fiyatları uygun ;)

• G2 al 32gb bak rahatına

• Zenci Forvet kullanıcısına yanıt
    Ben iki sene önce 4sten s3 e geçtim 1 sene s3 kullandım sonra z1 e geçtim ve android hala sıkmadı sen g2 al kardeşim

• İphone 5 eskidi artik evet hala cok iyi bir cihaz ama 2012 yilinda cikmis bir cihaz 2 yil sonra almak mantiksiz.Kim ne derse desin g2 alin olmadi bekleyin iphone 6 alin.

• G2 alcam inşallah
    Zaten 6 yı alcak kadar param yok
    Benim aldığım her iphone un üstüne 2 model çıkmıştı ben öyle alabiliyorm ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewuwowowo -- 23 Ağustos 2014; 16:11:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.