Şimdi Ara

LG G2 mi? Discovery Elite mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese hayirli aksamlar,hayirlisiyla bu yaz basi telefon almayi planliyorum,kafamda 2 telefon var biri G2 biri Elite,HTC One (M7) de aklimdaydi ama pek sicak bakmiyorum,Elite performans acisindan biraz daha önde gibi ama G2'de ekstra yazilimsal özellikler fazla,fiyatlari arasindaki kucuk farki da göz onune alarak bir oneride bulunursaniz cok sevinirim,hayirli aksamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukari

• G2 32gb alinabiliyorsa alinir.bircok noktada ustun zaten saymaya gerek duymuyorum ama
    Ekran
    Batarya
    Yazilimlari
    Irda portu
    4g destegi
    4.4.2
    Yazilim destegi
    Rom destegi
    Romlarla beraber 4k video ve hd slow motion video kaydi sayilabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    batarya konusunda kafama takilan bir şey var,g2'nin bataryasi degistirilemiyor,yani servis degistiriyor ama fiyati cok diye duymustum,performans acisindan elite'den iyi midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirketsesii

batarya konusunda kafama takilan bir şey var,g2'nin bataryasi degistirilemiyor,yani servis degistiriyor ama fiyati cok diye duymustum,performans acisindan elite'den iyi midir?

G2nin sahip oldugu bataryanin omru 10yil dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    yardimin icin tesekkurler,baska fikri olan var mi?

• Garanti vs. tarzı şeyleri düşünüyorsanız,Bütçeniz varsa G2 alın 32 GB.Performans konusundaise hemen hemen aynılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki g2 elite kalite ve serviste vasat,2500lik pilde gunu zor cikartir

• Paralel ithalat dusunuyorsan g2 32 gb alabilirsin ama karsinda muhattap bulabilirmisin bilmiyorum.Eger resmi tr cihazi almak istiyorsan elite 32 gb mantikli olur.G2 nin ustun oldugu yonler ekran pil ve islemci (elite 2.2 G2 2.3ghz).Ve kitkat guncellemesi var.Diger yonlerde elite daha iyi ama bir kac yazilimsal sorunlari var ama yakinda giderilir cunku cihaz daha yeni cikti.Karari sen ver.

G2 16 gb 1500-1600
    G2 32 gb 1700-1800

Elite 16 gb 999
    Elite 32 gb 1299 (gonul isterdiki 1199 olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 12 Mayıs 2014; 23:08:18 >
  • Paralel ithalatin servisi ile bence telpanin servisi farkli degildir kliksada bi ara 1200 du lg tr garantili simdi kac tl bilemem elite alma diyen fiyatindan dolayi diyor evet haklilar 900 tl ye flan gelseydi bi fp urunu diye alinabilirligi olurdu ama suan bir fp urunu degil hatta lg g2 ye nazeren bile degil

• elıte degıl ısterse uber super premıum olsun yıne aynı zayıf servis bakıyor..

LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi? LG G2 mi? Discovery Elite mi?

• yorumlariniz icin tesekkur ederim,baska yorumu olan varsa buyusun

• Mirketsesii M kullanıcısına yanıt
    LG G2 32GB alın keyfinize bakın. Daha estetik ve kibar, yazılımsal üstülüğü var elite göre
    Güle güle kullanınız
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    yardimin icin tesekkurler,peki indirimli olarak nerden bulabilirim? bir oneriniz var mi?

• Mirketsesii M kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatlarda konusu var orayı takip et

• g2 tabiki
  • g2 aldim keske beklemeden alsaydim diyorum... suan g2 32 gb 1200e bulunabiliyor n11 ve gittigidiyorda...

• tunewiki kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme icin tesekkurler,baska fikri olan varsa buyursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.