Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hidden menü ye play store da bulunan g2 hidden menu uygulamasıyla ggirebilirsiniz. Ben orjinal haliyle kullanırken öyle yapmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

teşekkürler hocam biraz alışayımda bende rom atayım ozmn

hocam bu verdiğim kodla girilen menüye play store'daki G2 Hidden Menu uygulamasıyla girilebiliyormuş. deneyin isterseniz. ama hidden menu'yu sakın kurcalamayın verilen yönergeler dışında.
  • Noldu hocam son durum? Var mi lollipop yükleyen?

• Voicemail ne oluyor devamlı bir türlü kapatmadım bildirim çubuğunda duruyor gıcık oldum

• Durmadan 630 mblik güncelleme geliyor ama değişen bir sey yok boşa yuklemeyin

Hocam bu rom işlemlerini yapmadan önce lg backup yedeği alsam (fotograflar,whatsapp mesajlari vs) işlemleri yaptıktan sonra lg backuptan geri yuklesem sorun olur mu? @`Raikonen`

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Durmadan 630 mblik güncelleme geliyor ama değişen bir sey yok boşa yuklemeyin

Hocam bu rom işlemlerini yapmadan önce lg backup yedeği alsam (fotograflar,whatsapp mesajlari vs) işlemleri yaptıktan sonra lg backuptan geri yuklesem sorun olur mu? @`Raikonen`

hocam büyük ihtimalle lollipop güncellemesi geliyor ama telefon güncellemeyi yapamadan yeniden başlatıyor.

g3 romda lg backup var ben kullanıyorum. lg romlarının hepsinde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

hocam büyük ihtimalle lollipop güncellemesi geliyor ama telefon güncellemeyi yapamadan yeniden başlatıyor.

Yani root ve rom atmadan önce lg backup yedeği alsam ve roor rom işleminden sonra bu yedegi geri yuklesem sorun olmaz dimi hocam uyumsuzluk falan?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Yani root ve rom atmadan önce lg backup yedeği alsam ve roor rom işleminden sonra bu yedegi geri yuklesem sorun olmaz dimi hocam uyumsuzluk falan?

yok hocam olmaz. yedeklerinizi titanium backup ile almaniz daha iyi olur ama. o daha saglikli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ne zaman kullanabilicez biz şu lanet lollipop u
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

Hocam ne zaman kullanabilicez biz şu lanet lollipop u

hocam benim anlamadığım ne bu acele? stabil olan bir sürü rom var. en basitinden cloudyg3 var lollipop'a çok yakın. en stabil ve en iyi rom yani.

sürüm stabil olduktan sonra güncelleme çok da önemli değil. lollipop görünümü istiyorsanız da xposed modülleriyle çoğu yeri lollipop yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bizim telefona g2 nin stock kamerasını nasıl yükleyebiliriz. ben cloudy rom kullanıyorum önceden g3 romu kullaniyordum onda vardı. Ayrıntılı çekimde g2 kamerası cok daha iyiydi bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetugur152

Arkadaşlar bizim telefona g2 nin stock kamerasını nasıl yükleyebiliriz. ben cloudy rom kullanıyorum önceden g3 romu kullaniyordum onda vardı. Ayrıntılı çekimde g2 kamerası cok daha iyiydi bana göre.

g2'nin stock kamerası derken hocam? cloudy g3 rom için g2 kamerası mı?
  • Evet hocam aynen o

• arkadaslar g2'sini satan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloudy g4 çıkmış gençler d802 ye. Bizimkine göre duyan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetugur152

Cloudy g4 çıkmış gençler d802 ye. Bizimkine göre duyan varmı

cloudyg4 değil hocam o. cloudyg3 romuna g4 appleri eklenmiş sadece. ben test ediyorum lollipop romları. şimdilik stabil bişey bulamadım :(
  • arkadaşlar ls980'e özel bir grola rom paketi deneyeceğim şimdi. eğer olursa stok sorunsuz lollipop olabilir. inince deneyeceğim dua edin de sıkıntı çıkmasın
  • beklemekten ciğerim soldu hocam hadi inşallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

beklemekten ciğerim soldu hocam hadi inşallah :D

hocam yine sizin beklemekten ciğeriniz solmuş benim denemekten ciğerim soldu artık

tam romun v1.2 sürümünü indiriyordum (romun tek uyumlu sürümü buydu). yorumlarda adamın biri v3 sürümünün ls980 sürümünü yapmış onu görüp indirdim. o kadar indirdim telefon kurmaya başlamadan hata veriyor. zip dosyası hatalı galiba.

yarın adam akıllı v1.2 romu deneyeceğim. haber veririm yine.
  • Hocam selamlar, ben v2 yi kullanmıştım g2 m varken, cloudy g2 daha iyi, bence geçmeye değmez bu roma, baska portlar beklenmeli.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.