Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: underzero21

Hocam selamlar, ben v2 yi kullanmıştım g2 m varken, cloudy g2 daha iyi, bence geçmeye değmez bu roma, baska portlar beklenmeli.

hocam g2'niz yokken bile çok yardımcı oluyorsunuz cidden allah sizden razı olsun.
    tam da indirmeye başlayacaktım bi dh'ye bakayım demiştim. şimdi zve tot dosyası yükleyeceğim. ordan da zvg update'ini adb sideload yoluyla kuracağım.

sonra da sprint için bi lollipop rom var onu kurucam.

bu arada stok zve kurulu olan arkadaşlar için lollipop zvg'ye geçiş ve sim unlock rehberi hazırlayacağım.
  • Ne demek hocam, arkadaslara yardımımız dokunursa ne mutlu bizlere,selametle kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

Ne demek hocam, arkadaslara yardımımız dokunursa ne mutlu bizlere,selametle kalın.

zvg yükledim herşey çok güzel de root yapamadım kafayı yemek üzereyim. 3 saattir root üzerinde çalışıyorum. ama yok hiçbir şekilde root olmuyor. xda konusundakinde %90'da donup kalıyor.

zvg işi de olmadı bakalım nolacak. inşallah zvg'den g3'e geri dönüşüm sıkıntı çıkarmaz.
  • hala yok dimi hocam lollipop :D
  • Buna lolipop molipop gelmes kurun bu clody 2.2 tamm baska bisi yapailmio saten

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_

Buna lolipop molipop gelmes kurun bu clody 2.2 tamm baska bisi yapailmio saten

Hocam duzgun yazin once de lollipop geldi telefona. Sadece rootlanmiyor lollipop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar once yazdigim seyleri okuyun bir.

• hocam rootlanmıyor derken ? rootsuz lollipop kullanmamızın sıkıntısı nedir ?
  • rootlanıyor arkadaşlar ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. sorun yok.
    Root aracının adı: One click root
    XDA'da vardı. Bende bilgisayarda kurulu. kurulmamış hali olsaydı yüklerdim.

Şurdaki romların ise rootlu olduğunu söylüyor. Orijinal ama rootlu rommuş.
    http://forum.xda-developers.com/sprint-g2/development/rom-sprint-stock-zvg-light-ultra-t3100825
  • Himmm oluyorsa harika ozaman rootlanmasada olur 😀dosya nerde nasil yukluces bi yardimci olsaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_

Himmm oluyorsa harika ozaman rootlanmasada olur 😀dosya nerde nasil yukluces bi yardimci olsaniz

Hocam lutfen duzgun yazin yazdiklarinizi. Dosya nerde diye sormak yerine en azindan linke bakmayi deneyin.

Edit: Rootsuz lollipop kullanamazsiniz. Telefon simlocked olur ve rootlayip sim unlock yapmaniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 7 Haziran 2015; 23:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aflika

rootlanıyor arkadaşlar ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. sorun yok.

http://forum.xda-developers.com/sprint-g2/development/rom-sprint-stock-zvg-light-ultra-t3100825

Hocam bu one click'i denedim (gui versiyonunu da 1.2'sini de) ikisinde de %90'da takildi. Saatlerce ugrastim ama maalesef rootlanmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

hocam rootlanmıyor derken ? rootsuz lollipop kullanmamızın sıkıntısı nedir ?

Hocam root olmazsa telefon simlocked oluyor. Yani sprint'e kilitleniyor tekrar ve rootlayip sim unlock yapmaniz gerekiyor mecburen.

• eyvallah hocam teşekkür ederim bilgi için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

eyvallah hocam teşekkür ederim bilgi için :)

önemli değil ne demek :) aslında aflika rootlayabilmiş telefonu. sorayım bir .
  • quote:

rootlanıyor arkadaşlar ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. sorun yok.

hocam hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz? ben windows 8.1 64-bit kullanıyorum. program %90'da takılı kalıyordu rootlanmıyordu.

orjinal ama rootlu olan romlarda twrp gerekli hocam. twrp kurulumu için de root gerekli yine.

• Evet benim de 64bit windows
    %90da kaliyor ama farkli usb lerden denerseniz oluyor. Kapatip acin bilgisayari oyle deneyin. Yine olmazsa tekrar zvg yuklemesi yaparsaniz olur diye dusunuyorum.

• quote:

Evet benim de 64bit windows
    %90da kaliyor ama farkli usb lerden denerseniz oluyor. Kapatip acin bilgisayari oyle deneyin. Yine olmazsa tekrar zvg yuklemesi yaparsaniz olur diye dusunuyorum.

bilmiyorum valla hocam ön panel usblerden denedim iki taraftan da olmadı. pc'yi kaç kere resetledim yine olmadı. aynı şekilde tekrar tot ile zve'ye dönüp zve'de rootlayıp tekrar zvg kurulumu yaptım yine olmadı.

bir de bunları denerken tüm dosyalarım silindi zve tot kurunca. bir ara arka panel usb'den denerim yine olmadı farklı pc'den denerim.
  • Suruculeri tekrardan yuklemeyi deneyin.

• quote:

Suruculeri tekrardan yuklemeyi deneyin.

denedim hocam ya lg mobile driverları sıfırdan kurdum yine olmamıştı. nedeni ne olabilir ki ya hiçbir şey de işe yaramıyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.