Şimdi Ara

lg g2 kulaklık sorunu acil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
40.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bilgizayarcı

Sorun bende de vardı.

Kulak çöpünün ucundaki pamuğun yarısını kopardım. Sonra çöpü kulaklık girişine sokup narince sildim, temizledim Maşallah 1 aydır sorun yok.

İŞE YARADI TŞKLER
  • Konu hortluyor ama sağ olsun yine donanımhaber yardıma yetişti :D saç kurutma makinası + kulak çöpü sorun düzeldi arkadaşlar servise vermeden önce deneyin.
  • LG G2.
    Bu yontemler işe yaramıyor, Pirinç e geçtim hadi hayırlısı bekliyorum. Sonucu yazarım.

Edit: Pirinç Yöntemide işe yaramadı arkadaşlar, geçici olarak şu çözümü buldum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix

SoundAbout isminde uygulama ile kulaklıgı devre dışı bıraktım. Uygulamanın SoundAbout_Pro_v2.5.7.8 geçmiş pro sürümünü kürekli halini buldum, (YAPIN). Yazılım türkçe dil desteği yok.
    Hiçbir ayar yapmanıza gerek yok, ben yaptım çeşitli denemelerde bulundum bir şey değişmedi. İsterseniz uğraşın siz. Yinede ne yaptıysam kulaklık simgesini götürmeyi başaramadım gitmiyor çünkü hala kulaklık var zannediyor. Birde programın kendi logosu yerleşti idare edeceğiz artık.
    Uuygulamayı kurdukdan sonra telefon donmaya takılmaya başladı. Yakınlık sensörü anaekranda veya herhangi bir durumda çalışmaya başladı sanki telefonla görüşüyormuş gibi çalışıyordu.
    Bir kaç kere yeniden başlattım diyebilirim, bir daha olmadı. Sonuç olarak geçici bir çözüm bunu bilin.
    Farzedelim dışarı çıktınız kulaklık ile devam etmek istiyorsunuz o zaman SS'de gördüğünüz " Soundabout Service.." kısmına girip "off" yapın cihazı yeniden başlatın.

lg g2 kulaklık sorunu acil lg g2 kulaklık sorunu acil

Ek olarak bu işi yapan başka yazılımlarda var.;

toggleheadset yada Headset Toogle isminde....
    Bunlarıda denedim fakat sonuç vermedi muzik video açtığımda sonuca etkisi oldu fakat telefon görüşmesinde etkisiz kalıyor o yüzden işinizi görmeyecektir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dwalkes.android.toggleheadset2
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bjemtj.headsettoggle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 23 Aralık 2015; 6:14:48 >

• Ben kulaklık girişini ağzımla kapatarak basınçlı bi şekilde üfürdüm oldu. Tesadüfen yani 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce benimde başıma geldi duvara fırlattım saç kurutma makinesiyle kuruladım kulaklık girişini 40 kez sok çıkar yaptım jak ile sorun düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueWolf

quote:

Orijinalden alıntı: ZFS_OSMANLI

Merhaba kardeş, bende de aynı sorun oluştu fakat ben telefonu ıslatmadım,kendi kendine böyle oldu, kulaklık sürekli olarak takılı görünüyor, sen sorunu nasıl çözdün,ne yaptın,paylaşırsan sevinirim :) @fatih9870

Konuyu uyandırıcam ama aynı sorunu bende yasadım (sorundan önce telefonu koyduğum cep ıslanmıstı) kulaklık girişini emince düzeldi

Başlıktaki sorun bende de oldu dediginizi yaptım düzeldi çok iyi ya
    Çok teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba. LG G4c telefonumda kulaklık takılı halde birini arıyorum,karşı taraf cevap verince otomatik kapanıyor. sorunla ilgili bilgisi olan varmı ? şimdiden teşekkür ederim
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama benim g2 nin kulaklık jakı kulaklıgı taktıgımda bellı bır sure sonra dısarı dogru atıyor ve sesi normal hoparlore verıyor. tel ıcındekı komple flex değişiyormuş bu sorun yuzunden

arkadaslar g4 al fılan dıye bastırıyor ama yenı telefon almayı düşünmüyorum. aliexpressten sağlam parça satan yerler var . kendim sökerek değiştiriyorum bazı parçalarını. zaten garantısıde bıttı sonucta. yazılım donanım kurcalıyorum.

(not:2014 mayıstan berı g2 kullanıyorum.)
  • İşte bunu seviyorum dadap da da daaaa. Donanım haber imdadıma yetişti

Edit: millet böyle yazıp, nasıl çözdüğünü söylemeyince gıcık olurdum. Demek ki heyecandanmış. Buradaki arkadaşın dediği kulak çöpünü bulamadım, ben de bi tane havlu kağıt alıp ucunu kulak çöpü gibi yaptım. Telefonu kapattım ve kulaklık girişine soktum 3-4 kez. Ardından telefonu açtım hop düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlmostFly -- 1 Nisan 2016; 17:42:17 >
  • Dostum çok teşekkür ederim. Kulaklık girişini hüüüp diye çektim düzeldi.
  • bende de oldu . su dolu kovaya düşürdüm . en başta sildim . sonra buraya baktım . söylenilenleri yaptım . en başta işe yaramadı . pes etmeden tekrar tekrar denedim :D bi 3-4 dakika saç kurutmayla kuruttum . jack girişini sildim kulak çubuğuyla . açıp kapattımdüzeldi
  • fatih9870 kullanıcısına yanıt
    kardeşim benim telefonda lg ne yaptım yapamadım en sonda kulaklık yerini emdi yani içime çektim öfledim falan tıkanmış gibi sonra açıldı şimdi düzeldi kardeş dene bak dene ama kapa oyle pilinide çıkar
  • Beyler Bende bir gün iş teyken bahçe suluyodum telefonumun kulaklığına 1 damla su kaçtı dierk kulakluk moduna geçti ama ben kulaklık falan takmamıstım babam aradığında ses gelmiyordu sadece kulaklık takılıyken geliyordu. Bende eve geldiğimde telefonuma kulaklığı taktım geri çıkardım kulaklık sembolü gitti ama ses gelmiyordu hala telefonun kulaklık girisini emdim ve direk telefonu kapadım geri açtım Allah'a Şükür Düzeldi. Benim telefonumda ( LG )
  • Put the rice on it!
  • G3de de ayni sorun oldu , teli actim biraz kuruttum sonra kulak cubugu ile temizledim duzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sgkhn01

Ben kulaklık girişini ağzımla kapatarak basınçlı bi şekilde üfürdüm oldu. Tesadüfen yani 😀

Hocam aynı sorun benim Teclast X80 Power Tablette de oldu. Herhangi bis ıslanma vs. yok. Ne yaptıysam olmadı. Tabblette çift işletim sistemi var. Windows 10 ve Android 5,1 . Android kısmını sizin söylediğiniz programla yaptım. Ancak windows kısmı için bçyle bir program var mı?
  • Aynı sorunu bugün ben de yaşadım. Saç kurutma makinesini yaklaşık bir dakika boyunca kulaklık girişine tuttum ve simge kendiliğinden gitti.
  • Bendede ayni sorun durduk yere ortaya cikti..

Sac kururtma makinasi ise yaradi.

• Su ile temas etmediğine eminim ama bende de kulaklık simgesi sorunu oluştu.

Bende kulak temizleme çöpü ardından da saç kurutma makinesi ile bu sorunu çözdüm.

Teşekkürler forum donanım..

• 2 senelik bi hortta benden gelsin. Dün gece aynı sorunu bende yaşadım, durduk yere oldu. Sağolsun burada yazılanları yapınca düzeldi. Özetle; teli kapatıp saç kurutma makinesi ile 2-3 dk kulaklık girişine tuttum, sonra kulak çöpündeki pamuğu inceltip kulaklık girişine sokup döndürdüm. İçime hızlıca çektim, vakum. Bu işlemleri birkaç kez tekrarladım. Telefonu açtım, açılırken açılma sesi dırılının diye ses veriyorsa bilinki olmuştur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.