Şimdi Ara

lg g2 kulaklık sorunu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
40.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefonu tezgaha düsürdüm biraz ıslaktı direk alıp kuruladım fiziksel bi hasar yok gibi ama kulaklık takmadan kulaklık devreye giriyor arada yukarda kulaklık takılı gözüküyor bunu nasıl cözcem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatih9870 kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapat iki gün tamamen kapalı ve pirinç dolu bir kapta telefonu tamamen pirince gömerek beklet. İki gün sonra kaptan çıkar, çalışıp çalışmadığını dene. Gene sorun devam ederse servise verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Telefonu kapat iki gün tamamen kapalı ve pirinç dolu bir kapta telefonu tamamen pirince gömerek beklet. İki gün sonra kaptan çıkar, çalışıp çalışmadığını dene. Gene sorun devam ederse servise verebilirsin.

Hocam pirinç ne alaka pek anlamadım biraz açarmısın

• Hocam sizin sorunun oluş şekliyle alakası yok ama benimde bi keresinde kulaklık takılı kalmış gibi gözüküyordu. Yani müzik dinlemiştim, kulaklığı çıkardım, daha sonra birini aradım ne ses geliyordu ne ses gidiyordu bi kaç defa daha denedim eyvah dedim ahize vs bozuldu falan. sonra bi baktim kulaklık işareti barda duruyordu. Kapatıp açtım düzeldi ama sorunun kaynağını çözemedim. Sadece bi kere oldu o yüzden üstüne gitmedim.

Ama sizden önce forumdan bir kaç arkadaştan daha duymuştum bu sorunu

Pirinç nemi sünger gibi emer. Eğer kulaklık sorunu ıslaklıktan ve nemden kaynaklanıyorsa bu yöntem bir çözüm olabilir.
  • Hocam muhtemelen ıslanma sonucu kulaklık girişinde bi kısa devreden kaynaklanıyor o kulaklık işareti. Arkadaşların da dediği gibi pirinç dolu bir kap telefondaki suyu çekip sorununu çözecektir. Tabi muhtemelen
    Merhaba kardeş, bende de aynı sorun oluştu fakat ben telefonu ıslatmadım,kendi kendine böyle oldu, kulaklık sürekli olarak takılı görünüyor, sen sorunu nasıl çözdün,ne yaptın,paylaşırsan sevinirim :) @fatih9870

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZFS_OSMANLI

Merhaba kardeş, bende de aynı sorun oluştu fakat ben telefonu ıslatmadım,kendi kendine böyle oldu, kulaklık sürekli olarak takılı görünüyor, sen sorunu nasıl çözdün,ne yaptın,paylaşırsan sevinirim :) @fatih9870

Kulaklıgı takip cıkardım felan düzelmisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZFS_OSMANLI

Konuyu uyandırıcam ama aynı sorunu bende yasadım (sorundan önce telefonu koyduğum cep ıslanmıstı) kulaklık girişini emince düzeldi

• Böyle bir durumla ben de karşılaştım. Sürekli kulaklık girişi uyarısı geliyor telefona. Telefonu açtırdım ve anakartın ıslandığını ve yavaş yavaş bozulmaya başladığını söylediler. Tamiri içinse 800 lira istediler
  • Bir hortta ben yapayim,bende de bu sorun var telefonu sarja taktim aksam bi sorun yoktu,sarjdan cikarinca kulaklik sikmgesi vardi yukarda.Kulakligimi taktim cikardim,telefonu bastan baslattim olmadi,yardmlarinizi bekliyorum

• Bu sorunu yasayanlarin yazdiklarindan bu sorunun nemden kaynakli oldugundan bahsedilmis bende çözüm olarak nemi gidermek için cihazin isinmasina sebep olan güçlü grafikli oyunlardan birisini 5 dk oynadim. Kulaklik girisine ufledim bir kac denemeden sonra ek olarak kulakligi tam tik sesi gelmeden takip cikarmayida deneyerek bir sure sonra bu dertden kurtuldum. Adamın canını cok sıkıyor bu tür sorunlar.

• Sorun bende de vardı.

Kulak çöpünün ucundaki pamuğun yarısını kopardım. Sonra çöpü kulaklık girişine sokup narince sildim, temizledim Maşallah 1 aydır sorun yok.
  • Bugün kar altında baya foto çekildim. Aynı sorun bende de oluştu saç kurutma makinesi ile telefon kapalı vaziyette 2-3dakika kulaklık giriş yerini kuruttum sonra ufak bir pamuk parçası kopartıp kürdan yardımıyla iyice silip çalıştırdım. Sorun çözülmüştü :)
  • G2 nin hastalığı bu sanırım. Bugün ben de yaşadım

• Bendede ayni sorun olmustu kayakmerkezinde telefon cebimde iken kaymistim saatlerce telefona baktigimda ise kulaklik hatasiyla karsilastim ve servise gonderdim ucretsiz mekanik degisimi yapmislardi bende ugrasmistim ama duzelmemisti

• Şuan aynı sorunla karşı karşıyayım kendiliğinden az önce kulaklı simgesi geldi hic birşey takılı değildi elimde sitelerde gezerken oldu . servisten geldi lens değişimi yapılı 2 gün önce bu nasıl bir istir

• quote:

Orijinalden alıntı: gs1991apo

Şuan aynı sorunla karşı karşıyayım kendiliğinden az önce kulaklı simgesi geldi hic birşey takılı değildi elimde sitelerde gezerken oldu . servisten geldi lens değişimi yapılı 2 gün önce bu nasıl bir istir

Benimki sıvı temasindan olmuştu.Kulak çöpü ile jack girişini temizledim halloldu hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Şuan aynı sorunla karşı karşıyayım kendiliğinden az önce kulaklı simgesi geldi hic birşey takılı değildi elimde sitelerde gezerken oldu . servisten geldi lens değişimi yapılı 2 gün önce bu nasıl bir istir

Benimki sıvı temasindan olmuştu.Kulak çöpü ile jack girişini temizledim halloldu hocam.

bende sıcak hava üfüttüm tabancayla düzeldi bakm smdlk sıkntı yok :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

bende sıcak hava üfüttüm tabancayla düzeldi bakm smdlk sıkntı yok :)

İnşallah bozulmaz tekrar hocam:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.